Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders Vermaas

Vermaas

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Vermaas voor je klaar met aanbiedingen.

Vermaas

Andere Wonen winkels in de buurt

Over Vermaas

Al 90 jaar zijn wij als familiebedrijf in Sliedrecht gevestigd met twee winkels:

Vermaas Mode & Textiel

Begonnen in de jaren '30 van de vorige eeuw met de huis-aan-huis verkoop van textiel. Later kwam er een winkel bij aan de Rivierdijk met een uitgebreider assortiment kleding. Deze winkel werd later verhuisd naar een groter pand op winkelpromenade de Kerkbuurt, het winkelhart van Sliedrecht. Daar werd er meer dames- en herenmode toegevoegd aan de collectie.

Na de verhuizing van de beddenzaak naar de Lelystraat , heeft de mode en textielwinkel daar zijn intrek genomen en heeft het assortiment een metamorfose ondergaan en is de nadruk nog meer komen te liggen op mode.

 Vermaas Slaapcomfort

Begin jaren '70 werd aan de Stationsweg de verkoop van matrassen en dekens gestart. Tot in 1982 ook deze ruimte te klein werd en ook op de Kerkbuurt, tegenover de modewinkel, de intrek werd genomen in een grotere zaak. Hier kwam het totale assortiment slaapcomfort goed tot zijn recht en konden de klanten beter bediend worden. Na diverse uitbreidingen is in april 2007 de huidige beddenzaak geopend op Lelystraat 128.

Hier is ons doel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met het beste slaapcomfort. Slapen is een individuele zaak en ieder mens verdient een goed slaapsysteem voor de totale ontspanning.

Dit hoeft niet direct het duurste systeem te betekenen!

Dus Vermaas Slaapcomfort voor betaalbaar en verantwoord slapen.

Vermaas Zitcomfort.

Sinds enige tijd hebben we een uitgebreide relaxfauteuil afdeling waar u alles vindt op het gebied van comfortabel en ontspannen zitten. Deze afdeling vindt u intern bij Vermaas Slaapcomfort.