Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders Wolkyshop

Wolkyshop

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Wolkyshop voor je klaar met aanbiedingen.

Wolkyshop

Andere Mode winkels in de buurt

Voor mooie en comfortabele schoenen moet je bij Wolkyshop zijn. Daar vind je het grootste Wolky-assortiment. Alle nieuwe modellen staan er voor je klaar; van slippers en sandalen tot sneakers en laarzen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor voetbedden en onderhoudsproducten.

Over Wolky

Trek een paar Wolky’s aan en je ontdekt: Wolky- schoenen zijn made for walking. Er zijn heel veel modellen, maar elke schoen heeft één overeenkomst: comfort. De binnenkant maakt het verschil. Het met leer omtrokken voetbed is anatomisch gevormd en gemaakt van hoogwaardige materialen zoals kurk. Dit zorgt voor een goede ondersteuning. Bovenop het voetbed zit een laag memory foam. Dit materiaal vormt zich naar je voet.

Wolky’s gaan jaren mee

Wolky’s worden met de hand gemaakt en zijn altijd van leer. Verder is ook de voering van honderd procent leer. Hierdoor zitten ze lekker én heb je minder last van zweetvoeten. Met Wolky schoenen heb je dus bijna geen last meer van zere voeten, enkels of knieën. Ze hebben de perfecte pasvorm en heerlijk loopcomfort. Als je één keer Wolky’s hebt gehad, wil je nooit meer wat anders!

Schoenen voor iedereen

Ook als je ‘moeilijke voeten’ hebt, kun je slagen bij Wolkyshop. De meeste schoenen hebben een uitneembaar voetbed, waardoor er ruimte is voor eigen zooltjes. Daarnaast is er een speciale collectie voor vrouwen met brede voeten. Ook als je grote voeten hebt, is dat geen probleem: de collectie gaat tot en met maat 43 en in sommige gevallen zelfs tot maat 44.

Oer-Hollands merk

De schoenen hebben zichzelf trouwens al ruimschoots bewezen. Wolky is een familiebedrijf dat in 1982 is opgericht in Zwolle. Al snel waren ze razend populair waardoor er steeds meer winkels bij kwamen. Inmiddels heeft het merk twaalf vestigingen in Nederland. Wil je weten welke Wolkyshop het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het overzicht van de Wolkyshop- locaties.

Wolkyshop Folder

In de herfst en het voorjaar is er een nieuwe brochure waarin de modellen uit de Wolky-collectie voor dat seizoen worden getoond. Wolkyshop heeft het hele Wolky assortiment. Bijna alle modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en beschikbaar in de maten 36 t/m 43, soms zelfs in maat 35 of 44! Bekijk het actuele aanbod in een van onze winkels of kijk op www.wolkyshop.com (gratis verzenden en retourneren).