Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders Zitcomfort

Zitcomfort

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Zitcomfort voor je klaar met aanbiedingen.

Zitcomfort

Andere Wonen winkels in de buurt

Als sinds 2001 staat Zitcomfort Bennekom garant voor een goede zit. Vader Leen en zoons Willem, Robbert, Leendert en Frank Kleppe kennen de kneepjes van het vak en weten precies wat het beste is voor u. Onze adviezen baseren we verder op jarenlange samenwerking met fysiotherapeuten. Zo kunnen we u precies de stoel bieden die u verder helpt.

Bij Zitcomfort nemen we de tijd voor u. We luisteren goed naar wat uw wensen zijn en denken met u mee over een oplossing. Zo krijgen we een beeld van wat u nodig heeft en zorgen we ervoor dat u met een stoel naar huis gaat waar u jaren mee vooruit kunt.  

In onze showroom zou u zich net zo thuis moeten kunnen voelen als in uw eigen woonkamer. Een relax- of sta-opstoel is een meubel dat u lang gaat gebruiken, dus u wilt een weloverwogen keuze maken. En daar gaan we dus letterlijk rustig voor zitten, samen met u.

Ziet u geen mogelijkheid om naar de showroom te komen? Dan komen we gewoon met een paar exemplaren bij u thuis langs en geven we u een demonstratie in uw eigen omgeving.

Kerkstraat 4a 

6721VA Bennekom

0318-416498

0318-416498