Folders van 200+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Sla alles op in één account
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Reclamefolder.nl
Zoeken
ZoekenSluiten
Zoeken
Annuleer

Het wintersportseizoen is weer begonnen! Voor veel mensen het evenement van het jaar. Gezellig samen met familie en vrienden de hele dag op de piste en ’s avonds naar de après-ski. Hoe zorg je er nu voor dat een weekje in de sneeuw niet de bodem van je (spaar)rekening betekent? Hierbij onze 5 bespaartips!

Gepubliceerd op 16-01-2020

Prijzen van huisjes en toegangspassen kunnen sterk per periode verschillen. Zodra Nederland en omliggende landen vakantie krijgen, schieten de prijzen in wintersportgebieden in Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk omhoog. Ben je niet afhankelijk van de schoolvakanties? Kijk dan eens wanneer de accommodaties het goedkoopst zijn. Dit kan je zo een paar honderd euro per week schelen.

1.	Hoogseizoen versus laagseizoen

Een andere hoge kostenpost van de wintersport is het vervoer. Ga je met een groot gezelschap op vakantie? Dan kan het weleens lonen om de groep op te splitsen. Een deel gaat met de auto die kant op en de rest neemt de trein of het vliegtuig. Op deze manier heb je het financiële voordeel van het openbaar vervoer en het gemak van een auto op locatie. Win, win dus!

Blijkt je skikleding niet meer te passen en wil je hier niet te veel geld aan uitgeven? Breng dan een bezoekje aan o.a. HEMA, Bristol of Decathlon. Deze winkels verkopen ook wintersportkleding en zijn vaak een stuk goedkoper dan de bekende merken. Mocht je toch voor merkkleding willen gaan? Kijk dan eens tussen de aanbiedingen van Perry Sport.

3. In stijl op de piste in nieuwe kleding

Eten in het buitenland kan duur zijn. Vooral in Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk betaal je al snel de hoofdprijs voor eten uit de supermarkt. Koop daarom alvast thuis je boodschappen in. Lang houdbare producten kun je makkelijk met de auto meenemen. Denk aan boter en hagelslag voor bij het ontbijt, de maaltijden voor de eerste twee avonden, lekkere snacks voor op de piste of alcoholische dranken. Bekijk voordat je inkopen gaat doen wel eerst even de supermarktfolders!

Uiteraard kun je een week in de sneeuw net zo duur maken als je zelf wil! Houd je van het gemak van uit eten op de piste dan ben je logischerwijs meer kwijt dan wanner je je eigen bammetje smeert en meeneemt. De keuze is aan jou ;-)

5. Eigen bammetje of uit eten

Aanmelden nieuwsbrief

De beste acties en aanbiedingen door ons geselecteerd, maximaal 2 e-mails per week.

Over ons

Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels Blijf op de hoogte van folders van The Read Shop, Crowdbutching, Seats and Sofas en Van Dal mannenmode voor de meest actuele folder aanbiedingen. Met Reclamefolder.nl heb je altijd alle winkel aanbiedingen en mis je geen acties en kortingscodes meer.