Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Contact

Tip of vragen? Stuur een mailtje naar [email protected]. Of kijk op 'Meest gestelde vragen' om direct antwoord te krijgen op een vraag.

Wij willen onze bezoekers erop wijzen dat wij uitsluitend de reclamefolders van landelijke winkelketens op onze website publiceren en niet verantwoordelijk zijn voor het bijvoorbeeld niet op voorraad zijn van bepaalde folderartikelen of onjuiste actieprijzen. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende retailer.

Reclamefolder, onderdeel van DPG Media, gebruikt uw persoonsgegevens ter uitvoering van de overeenkomst, bij deelname aan een actie en/of om u via verschillende kanalen te informeren over onze activiteiten, producten en diensten. Meer informatie vindt u in ons privacy statement.

Onze contactgegevens

Reclamefolder.nl - Onderdeel van DPG Media
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam
Tel. 085-303 0630
[email protected]

Neem contact op met de winkel(keten) zelf. Wij plaatsen uitsluitend de reclamefolders online en zijn niet verantwoordelijk voor het aanbod van winkels. Ook voor vragen over je bestelling verwijzen we je graag naar de klantenservice van de winkel(keten) waar je het product hebt gekocht.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.