Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

PLUS

PLUS

Vind een PLUS bij jou in de buurt

Vul je postcode in om vestigingen te zien.

Met 255 vestigingen verspreid over Nederland is de PLUS een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Plus staat voor méér ‘aandacht’, ‘kwaliteit’, ‘lokaal’ en ‘verantwoord’. Elke PLUS wordt geleid door een zelfstandig ondernemer, die baas is in zijn eigen winkel en vrij is om op de wens van de klant in te spelen. Bij PLUS staat de klant dus echt centraal. Kortom, PLUS geeft meer.

PLUS folder

PLUS is een supermarkt die in 1988 onder de naam ‘Plusmarkt’ werd opgericht. Pas in 2001 kreeg de keten, die onderdeel is van de Sperwer Groep, de naam PLUS. Deze winkel was lang onderdeel van de beruchte ‘4=6 formule’. Dit hield in dat je voor 4 gulden een spaarboekje kocht. Met 100 zegels kon je deze weer inleveren, voor een bedrag van 6 gulden. Een winst van 50% dus!

Tegenwoordig gaat PLUS lekker met hun tijd mee. Ze hebben 270 winkels, verspreid over heel Nederland. Deze worden allemaal gerund door een zelfstandig ondernemer, die de supermarkt zelf mogen inrichten. Daarnaast houden ze zich bezig met duurzaamheid en gezond(er) eten. Het is dan ook hun missie om de klant altijd centraal te stellen en te focussen op goed eten voor iedereen.

PLUS aanbiedingen

Door de jaren heen heeft PLUS een aardige prijzenkast weten te vullen. Sinds 2010 hebben ze onder andere eretitels voor ‘beste biologische winkelketen’ en ‘klantvriendelijkste supermarkt’. Ook zijn ze sinds 2011 de beste supermarkt op het gebied van wijnen en geldt hetzelfde voor ‘meest verantwoorde supermarkt’ (sinds 2015) en ‘beste vleeswarensupermarkt’ (sinds 2017).

PLUS sale

Jarenlang was PLUS één van de sponsoren van de Eredivisie, de hoogste voetbalcompetitie van Nederland. Van 2005 tot en met 2008 en in 2011 werden er spaaracties en aanbiedingen opgezet, waarmee je onder andere voetbalplaatjes en -munten kon sparen.

PLUS outlet

Elke week verschijnt er een nieuwe PLUS-folder. Daar zijn alle recente aanbiedingen te zien. Deze zijn altijd van zondag tot en met zaterdag geldig. Zowel al het gezonde eten, als het bier en de beautyproducten zijn daar voor een scherpe prijs te vinden. Ook zijn er regelmatig sales en outlets van hun zo geprezen vlees- en wijnproducten.

PLUS deals

Wil je op de hoogte blijven van de folder van de PLUS? Let dan iedere op voor een nieuw exemplaar, met daarin goede aanbiedingen. Wil je automatisch op de hoogte worden gehouden? Meld je dan aan, zodat je als eerste hoort wanneer de meest recente folder te lezen is.