Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Intertoys

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Intertoys voor je klaar met aanbiedingen.

Intertoys

Intertoys: altijd speelgoedacties en aanbiedingen

Of je nu de nieuwste game zoekt, een klein cadeautje of Lego: het is allemaal te vinden bij Intertoys. Deze keten staat bekend om zijn breed assortiment speelgoed en games voor jong en oud. Barbie, Baby Born, Playmobil of Poopsie: in de Intertoys winkels grijp je nooit mis.

Met meer dan tweehonderd Intertoys winkels is Intertoys de grootste speelgoedwinkelketen van Nederland. In iedere grotere plaats is dan ook wel een filiaal van Intertoys te vinden. De winkels kenmerken zich door hun overzichtelijkheid. Ze hebben een uniforme indeling en aparte afdelingen voor bijvoorbeeld: bordspellen, elektronica of games. De retailer heeft in principe twee soorten winkels. De kleinere winkels hebben een basisassortiment, terwijl de grotere winkels een zeer uitgebreid assortiment kennen en zelfs voorzien zijn van groot buitenspeelgoed. Kortom: Intertoys is heel goed in speelgoed!

Wat maakt Intertoys zo uniek?

De verkoop van speelgoed maakt van de winkel een jong, dynamisch en flexibel bedrijf en dat zie je terug in de winkels. De sfeer is daar namelijk altijd informeel en gezellig. Het personeel toont zich betrokken bij de klant en geen moeite is te veel. Kun je een bepaald product niet vinden? Vraag gerust een medewerker, want wellicht kan dit nog besteld worden via het hoofdkantoor.

Het assortiment van Intertoys is zonder meer groot te noemen en bestaat uit alle bekende speelgoedmerken. Denk hierbij aan de topmerken: Lego, Playmobil, Barbie, Jumbo, Hot Wheels en Fisher Price. Daarnaast beschikt deze keten over een groot assortiment games voor bijvoorbeeld de PlayStation, Xbox en Wii-U.

De Intertoys-folder staat vol met acties en de nieuwste artikelen

De Intertoys folder verschijnt tweewekelijks en hierin vind je de nieuwste acties en artikelen. Je kunt bijvoorbeeld profiteren van diverse kortingen van tien, twintig of vijftig procent op speelgoed of games. Daarnaast staan er in de folder van deze speelgoedgigant ook veel interessante acties. Je krijgt bijvoorbeeld een gratis product bij de aankoop van een bepaald product en je kunt gebruikmaken van de 1+1-gratis actie op diverse artikelen. De folder is trouwens ook op het internet vinden. De artikelen uit de folder zijn heel gemakkelijk online te bestellen. Uiteraard krijg je dezelfde korting en doe je mee met dezelfde acties.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de aanbiedingen van Intertoys? Download dan onze Reclamefolder.nl app. Zodra de nieuwste folder van de winkel uit is, krijg je een berichtje op je smartphone.

Waarom je bij Intertoys gaat winkelen

Door de economische crisis die uitbrak in 2008, de daling van het aantal kinderen tussen zes en twaalf jaar en de toename van het aantal online speelgoedwinkels ging het slecht met het aantal speelgoedzaken in Nederland. Intertoys zag het aantal winkels meer dan halveren, had het ook in 2019 behoorlijk zwaar, maar bleef uiteindelijk fier overeind. Mensen blijven de winkel trouw door het brede assortiment en de goede kwaliteit van de topmerken die je hier koopt. Uitgebreid naar Lego of Playmobil kijken, kun je eigenlijk alleen in de winkels van Intertoys. Een Jurrasic dinosaurus, de Barbie of Transformer gekregen op je verjaardag? Ze gaan met gemak dertig jaar mee. Consumenten houden graag vast aan vertrouwde winkels in het straatbeeld en willen niet dat dit steeds verandert. Hierdoor zal de speelgoedketen dan ook niet snel verdwijnen uit Nederlandse straatbeeld.

Voor elk wat wils

Intertoys heeft voor alle leeftijden de meest uiteenlopende soorten artikelen. Of je nou een cadeautje zoekt voor een pasgeboren baby of een puber die zestien wordt: de speelgoedwinkel heeft het allemaal in zijn assortiment. Voor baby’s tot twaalf maanden kun je bijvoorbeeld leuke bijtringen kopen of speeltjes van merken als V-Tech, Chicco en Fisher Price. Voor peuters tot drie jaar is er prachtig speelgoed van Duplo of Clementoni te koop, bijvoorbeeld blokpuzzels of andere spelletjes. De leeftijd van drie tot zes kan lekker spelen met Playmobil, Lego of My Little Pony. Wordt je kind al wat ouder? Denk dan eens aan Lego City, waarbij ze al spelend de wereld ontdekken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een coole Nerf speelgoedblaster, een Barbiepoppen of een te gekke Space Scooter. Bij de pubers kom je toch al snel uit op de klassieke bordspellen Monopoly, Risk of Rummikub en niet te vergeten de games voor de Play Station of Xbox. Van de populaire games als Fifa of Call of Duty zijn altijd de nieuwste delen op voorraad. Voor de kinderen die graag buiten spelen, zijn er onder meer drones en inline skates te koop.

Het grote speelboek

In 1987 heeft de speelgoedketen meer dan honderd winkels en start met de uitgave van het speelboek. Deze ‘reclamefolder’ van meer dan honderd pagina’s verschijnt in september en is bedoeld om kinderen alvast de Sinterklaascadeaus te laten kiezen. Tot dan toe telde de grootste Sinterklaasfolder hoogstens vijftig pagina’s. Het speelboek is tot op de dag van vandaag een groot succes. De meeste kinderen kunnen bijna niet wachten tot het speelboek op de deurmat ligt en uren en urenlang wordt deze doorgebladerd. Veel verlanglijstjes zijn dan ook voorzien van uitgeknipte voorbeelden uit het speelboek. Ook scholen gebruiken het speelboek om ouders te vertellen dat Sinterklaas dit ook dit jaar zijn inkopen doet bij Intertoys. Het speelboek is dan ook een begrip geworden voor veel kinderen, ouders en opa’s en oma’s.

Word lid van Club Intertoys

Je kunt profiteren van exclusieve voordelen die de winkel biedt door lid te worden van Club Intertoys. Hiervoor kun je een speciale app downloaden en je dan aanmelden. Je krijgt een speciale Club ID, waarmee je bijvoorbeeld gemakkelijk de dichtstbijzijnde winkel kunt vinden. Verder kun je ook je eigen online ‘kadobox’ vullen met cadeautjes die je graag hebben wilt op je verjaardag. Vriendjes en vriendinnetjes kunnen deze eenvoudig uitzoeken en aanklikken. Zo krijg je nooit cadeautjes dubbel of iets wat je niet leuk vindt. Daarnaast ontvang je als clubmember regelmatig een nieuwsbrief met hierin exclusieve aanbiedingen alleen voor leden van Club Intertoys.

De geschiedenis van Intertoys: van Hobo Faam naar Green Swan

De historie begint op 25 juni 1976. Zelfstandige speelgoedwinkels doen tot op dat moment hun inkopen bij een inkooporganisatie genaamd Hobo Faam. Een aantal van deze winkeliers speelt echter met de gedachte om een eigen speelgoedketen op te richten. De achterliggende gedachte hiervan is dat je door gezamenlijke inkoop de artikelen goedkoper aan kunt bieden. Ook kun je met een gelijke naam een gezamenlijke reclamebeleid voeren en de kosten hiervan delen. Uiteindelijk besluit een aantal zelfstandige speelgoedwinkeliers zich te verenigingen en zo ontstaat de speelgoedketen Intertoys. Men start in 1976 aanvankelijk met drie winkels, maar nog hetzelfde jaar breidt dit aantal zich uit naar zeven. Hieronder vind je de geschiedenis van de keten naar jaartal.

1976 - Oprichting van de speelgoedketen door Hobo Faam. Eind 1976 zijn er winkels van Intertoys te vinden in: onder andere: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Veghel en Eindhoven. De winkeliers voeren nog wel hun eigen inkoop en handel, maar ze gebruiken hiernaast de gezamenlijke naam Intertoys.

1978 - Het aantal speelgoedwinkels dat aangesloten is bij de keten is gestegen naar vijftig.

1979 - Introductie van het Intertoys-logo dat nu prominent aanwezig is op alle aangesloten speelgoedwinkels. Ook nieuwe winkels worden voorzien van dit logo.

1984 - In Roosendaal begint de retailformule zijn eerste eigen winkel. Tot dan toe bestond de keten alleen uit franchisenemers. Het aantal franchise-zaken is op dat moment al gestegen tot honderd.

1993 - Intertoys wordt onderdeel van de Blokker Holding.

2005 - De speelgoedwinkel opent vestigingen in België waar Blokker de speelgoedwinkels Christiaensen heeft opgekocht.

2016 - De eveneens, tot de Blokker Holding behorende, speelgoedwinkels van Toys XL en Bart Smit worden samengevoegd onder de vlag van Intertoys. Blokker wil hiermee meer duidelijkheid naar de klant verschaffen. De Toys XL winkels worden omgebouwd tot Intertoys XL winkels, omdat deze meer vloeroppervlak en een groter assortiment hebben dan de traditionele winkels.

2017 - Blokker Holding verkoopt Intertoys aan het Britse Alteri Investors.

2019 - Intertoys vraagt surseance van betaling aan en wordt failliet verklaard. De curatoren willen graag dat de winkels open blijven en dat gebeurt ook. Het Portugese bedrijf Green Swan neemt Intertoys over en gaat in Nederland in afgeslankte vorm verder. Van 450 winkels in 2018 blijven er 140 eigen winkels en 80 franchise filialen over

De toekomst van Intertoys draait om beleving

De speelgoed retailer gaat zijn formule verbeteren door de klanten leuke activiteiten en een goede service te bieden. Het is de bedoeling dat de klant ook naar de winkel komt voor een activiteit en niet alleen voor een transactie. In de vernieuwde winkels draait tegenwoordig alles om beleving. In de Intertoys ‘experience store’ kun je bijvoorbeeld je eigen ‘unboxing vlog’ maken. In de winkels kun je tegenwoordig ook een draaimolen, een escaperoom en een klaslokaaltje tegenkomen. In het klaslokaaltje worden gastlessen gegeven door bijvoorbeeld bekende voetballers of YouTubers. Daarnaast kunnen kinderen er ook lessen volgen over de gevaren van internet. Er zijn nog veel meer dingen te beleven in de Intertoys winkels. Zo vind je er opmaakspiegels met make-up en een heuse catwalk. Ook kun je er onbeperkt met Lego en Playmobil spelen in de speelhoek. Niet alle winkels beschikken over een escaperoom, omdat de ruimte daarvoor ontbreekt. Toch zullen er veel vernieuwingen doorgevoerd worden in alle winkels van deze speelgoedgigant.

Veel gestelde vragen over Intertoys

1. Hoe vind ik direct de nieuwste aanbiedingen van Intertoys?

Download de app van Reclamefolder.nl en je krijgt direct de nieuwste folder met alle aanbiedingen, acties en nieuwe artikelen te zien op je smartphone.

2. Er staat een onweerstaanbare aanbieding in de folder die ik direct wil kopen. Hoe vind ik de dichtstbijzijnde Intertoys winkel?

Als je je woonplaats in het zoekveld invult, zie je direct welke winkel het dichtste bij is voor jou. Kijk voor de zekerheid ook even naar de openingstijden. Het zou jammer zijn als je voor een dichte deur komt te staan.

3. Als Intertoys een aanbieding heeft, gelden er dan ook bepaalde ‘spelregels’?

Bij de 1+1 gratis aanbieding geldt dat het goedkoopste artikel van de twee gratis is. Deze aanbieding geldt voor speciaal door Intertoys geselecteerde artikelen. Uit deze selectie kun je zelf een combinatie maken. Bij kortingsacties geldt dat deze niet geldig zijn in combinatie met andere kortingen.

4. Ik zie een artikel in de folder en hier staat bij “Web Only”. Wat betekent dit?

Met “Web Only” wordt bedoeld dat je dit artikel alleen via de website van Intertoys kunt bestellen en dat het product dus niet in de winkels verkrijgbaar is.

5. Ik zoek een artikel op de website, maar ik kan hem niet (meer) vinden. Hoe kan dat?

Het is heel goed mogelijk dat het betreffende artikel is uitverkocht. Bij een populair artikel kun je klikken op de “herinner mij-knop” en krijg je een seintje zodra het artikel weer op voorraad is. Soms kan het ook gaan om artikelen die alleen maar in de winkels te koop zijn. Het beste kun je dan even langskomen.

6. Wat is een “Online Bestelpunt”?

Het kan gebeuren dat je in een winkel bent en het artikel dat je wil kopen, ligt niet meer in winkel, maar is nog wel op de website te koop. Je kunt dan in de winkel het artikel direct bestellen via het Online Bestelpunt. Je kunt ervoor kiezen om het in de winkel op te halen of thuis te laten bezorgen.

7. Ik wil een artikel bestellen via de website. Kan ik zelf de bezorgdatum kiezen?

Ja, het is zeker mogelijk om zelf een bezorgdatum te kiezen. De dag voordat het pakketje bezorgd wordt, ontvang je van ons een link met een track and trace-code.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.