Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Jumbo

Op zoek naar de nieuwste folder van Jumbo? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 7 jun. - 13 jun. 2023. Klik hieronder snel de Jumbo folder aan voor alle informatie.

Jumbo

Jumbo aanbiedingen

Andere Supermarkt winkels in de buurt

Veelgestelde vragen

1. Welke aanbiedingen zijn er deze week bij Jumbo?

Jumbo heeft een groot aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk de Jumbo-folder om te bekijken welke producten deze week in de aanbieding zijn.

2. Hoelang zijn de aanbiedingen in de Jumbo-folder geldig?

De geldigheidsduur van de aanbiedingen in de Jumbo folder varieert. In de folder staat duidelijk vermeld tot wanneer de aanbiedingen geldig zijn. Over het algemeen zijn de aanbiedingen een week geldig, woensdag tot en met dinsdag.

3. Kan ik de aanbiedingen uit de folder van Jumbo online bestellen?

Ja, het is mogelijk om de aanbiedingen uit de Jumbo folder online te bestellen. Jumbo biedt een online winkelservice waar je boodschappen kunt doen en de gewenste producten kunt bestellen. Je kunt de bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een Jumbo-winkel naar keuze.

4. Hoe vaak wordt de Jumbo-folder uitgebracht?

De Jumbo-folder wordt wekelijks uitgebracht. Elke week is er een nieuwe folder beschikbaar met daarin de nieuwste aanbiedingen, kortingen en acties van Jumbo.

5. Gelden Jumbo acties in alle Jumbo-winkels?

Over het algemeen gelden Jumbo acties in alle Jumbo-winkels. Er kunnen echter uitzonderingen zijn, bijvoorbeeld wanneer een actie specifiek is voor een bepaalde regio of vestiging. Controleer de folder of informeer bij je lokale Jumbo-winkel om er zeker van te zijn dat een specifieke actie beschikbaar is in jouw winkel.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.