Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Blokker

Op zoek naar de nieuwste folder van Blokker? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 10 apr. - 10 apr. 2024. Klik hieronder snel de Blokker folder aan voor alle informatie.

Blokker

Blokker aanbiedingen

Andere Warenhuis winkels in de buurt

Blokker is met 578 winkels de grootste huishoud speciaalzaak van Nederland. Het bedrijf komt oorspronkelijk uit Hoorn waar het begon als kleine winkel met diverse artikelen als kippengaas, kachels, potten, pannen en andere goedkope artikelen. In het bruisende Hoorn kwamen boeren om hun producten te verkopen om vervolgens bij de Blokker de noodzakelijke artikelen te kopen.

Het dynamische assortiment bestaat tegenwoordig uit huishoudelijke-, elektrische-, cadeau-, trend- en decoratie-artikelen, multimedia, tuinmeubelen en speelgoed. Naast een overigens breed aanbod is het prijsniveau van Blokker bij een groot deel van het assortiment steeds aantrekkelijker geworden. Alle prijsdalingen, scherpe aanbiedingen en leuke acties zijn ook te vinden in de Blokker folder. Deze folder komt regelmatig uit en kunt u op onze website direct bekijken. Als u naar de website van blokker gaat kunt u deze producten uit de Blokker folder ook eenvoudig bestellen. Er is een apart deel gereserveerd voor producten die in de Blokker folder staan. Zo kunt u snel navigeren naar de juiste producten uit de folder. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Blokker folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Blokker folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Blokker folder.

Bent u een echte koopjesjager? De aanbiedingen in de sale van Blokker kunt u in de folder vinden. Tijdens de sale profiteert u van 50% korting en meer! Stofzuigers, airfryers, speelgoed, het kan allemaal in de sale komen dus hou de folder in de gaten. Mis geen enkele sale aanbieding!

Blokker folder

Blokker is de grootste huishoud speciaalzaak van Nederland. Oorspronkelijk verkocht het producten als kippengaas, kachels en potten en pannen, maar nu is het toonaangevend in het Nederlandse straatbeeld. Sinds de oprichting in 1896 in Hoorn is Blokker explosief gegroeid en heeft het in Nederland meer dan 400 filialen. Bekijk welke Blokker in de buurt zit.

Naast de bekende Blokker winkels, is er ook Blokker Holding. Dit is een detail- en groothandel winkel die ook merken als Big Bazar in handen heeft en eigenaar was van bekende merken als Bart Smit, Marskramer en Intertoys.

Blokker aanbiedingen

Wie de nieuwste Blokker folder online doorbladert, ziet al snel wat een enorm assortiment ze hebben. Je kunt er niet alleen heen voor huishoudelijke producten, maar ook voor elektra, cadeau’s, decoratie artikelen, multimedia, tuinspullen en speelgoed. Download de app en check de folder!

De folder verschijnt eens in de 2 weken. Daarin zijn de nieuwste en beste aanbiedingen te zien. Door ze regelmatig te bekijken, weet je welke producten je voor een spotprijs in huis kunt halen en ben je als eerste tijdens de sales en outlets.

Blokker sale

Dankzij alle scherpe prijsdalingen, acties en aanbiedingen haal je alles wat je bij Blokker nodig hebt, voor een voordelige prijs. Wil je niet met de folder in de hand de winkel in lopen en alles kopen? Dan is er goed nieuws. Online kun je namelijk op hun website de producten aan de hand van de folder bestellen, waarna ze snel aan huis worden geleverd.

Wil jij niks missen van de laatste aanbiedingen en als eerste de nieuwste folder van 1 van de bekendste winkels van Nederland in alle rust bekijken? Meld je dan op Reclamefolder.nl aan om een melding te krijgen wanneer de nieuwste Blokker folder beschikbaar is. Zo blijf jij altijd op de hoogste van welke uitverkoop dan ook.

Blokker outlet

Wie tijdens de sale binnenloopt, kan profiteren van grote kortingen, die soms wel oplopen tot en met 50%! Dat gaat niet alleen om de kleine producten, maar ook om stofzuigers, airfryers en speelgoed. Houd dus zeker de folder in de gaten, zodat je helemaal niks mist!

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.