Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Douwe Egberts

Douwe Egberts aanbiedingen

Winkels waar Douwe Egberts vaak in de folder staat

Douwe Egberts producten

In 1780 werd de winkel overgedragen aan zoon Douwe Egberts - naar wie het bedrijf nog steeds is vernoemd - en ging zich steeds meer bezighouden met het bewerken van koffie, thee en tabak. Onder Egberts groeide het bedrijf en kreeg het ook bekendheid buiten Joure. Maar pas in 1919 werd er een nieuwe vestiging geopend, in Utrecht. 

Punten sparen

Douwe Egberts staat ook bekend om haar ‘punten’. Op verpakkingen van DE-producten staan zegels die je kan uitknippen en sparen. Dit principe werd in 1924 geïntroduceerd om klanten te binden en was daarmee het eerste spaarsysteem in Nederland. Met de punten (en eventueel een bijbetaling) kunnen bij Blokker allerlei Douwe Egberts producten worden aangeschaft. Denk aan koffiekopjes, koffiezetapparaten, servies en tal van andere merchandise. 

Merken van Douwe Egberts

De bekendste merken van Douwe Egberts zijn Douwe Egberts (koffie), Senseo (koffie) en Pickwick (thee). Daarnaast is het bedrijf initiatiefnemer van Burendag.

Douwe Egberts aanbiedingen en folders

Wil jij goedkoop Douwe Egberts koffiebonen scoren? Of ben je gewoon op zoek naar een goede aanbieding voor Douwe Egberts koffie? Bekijk dan snel de folders met Douwe Egberts acties. Vaak vind je deze producten bij Blokker en/of de supermarkten.