Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Trekpleister

Op zoek naar de nieuwste folder van Trekpleister? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 6 jun. - 18 jun. 2023. Klik hieronder snel de Trekpleister folder aan voor alle informatie.

Trekpleister
Trekpleister

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Trekpleister. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Trekpleister folder is geldig tot zondag 18 juni.

Bekijk actuele folder

Trekpleister aanbiedingen

Andere Drogisterij winkels in de buurt

Veelgestelde vragen

1. Welke aanbiedingen zijn er deze week bij Trekpleister?

Bekijk de folder van Trekpleister om te bekijken welke producten in de aanbieding zijn.

2. Kan in de aanbiedingen uit de folder van Trekpleister ook online bestellen?

Ja, veel aanbiedingen uit de Trekpleister-folder zijn ook online beschikbaar voor bestellingen via de Trekpleister-website. Je kunt de gewenste producten selecteren, aan je winkelwagen toevoegen en ervoor kiezen om ze thuis te laten bezorgen of op te halen bij een Trekpleister-winkel naar keuze.

3. Wat voor soort aanbiedingen heeft Trekpleister?

In de Trekpleister-folder vind je een overzicht van de huidige aanbiedingen, kortingen en promoties. Dit omvat verschillende productcategorieën, zoals persoonlijke verzorging, gezondheid, beauty, babyverzorging en huishouden. De folder bevat vaak prijsverlagingen, '2 halen, 1 betalen'-aanbiedingen, bundeldeals en andere speciale acties.

4. Hoe lang zijn de aanbiedingen geldig bij Trekpleister?

De geldigheidsduur van de aanbiedingen in de Trekpleister-folder varieert meestal van één week tot enkele weken. De exacte geldigheidsperiode van elke aanbieding wordt vermeld in de folder zelf. Zorg ervoor dat je de data controleert, aangezien de aanbiedingen doorgaans alleen geldig zijn gedurende de aangegeven periode.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.