Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van DA

Op zoek naar de nieuwste folder van DA? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 14 nov. - 12 feb. 2023. Klik hieronder snel de DA folder aan voor alle informatie.

DA

DA aanbiedingen

Andere Drogisterij winkels in de buurt

DA: de drogist met aandacht

Uitstekend en persoonlijk advies, een uitdagend assortiment en lokaal ondernemerschap. Dat is waar de drogisterijen van DA voor staan. Ga je voor die aantrekkelijke kortingen in de folder? Een DA-winkel verlaat je altijd met een vrolijk, gezond en opgewekt gevoel.

DA werd opgericht tijdens de Tweede Wereldoorlog met de bedoeling om elkaar te helpen in tijden van nood. Deze gedachte is ook in deze tijd nog steeds van kracht bij deze drogisterijketen. De zelfstandige winkeliers zijn namelijk nog steeds het belangrijkste onderdeel in deze keten. Zij staan in nauw contact met hun klanten en weten precies naar welke producten er vraag is in de regio. De unieke combinatie van de centrale inkoop en het lokale ondernemerschap, is een zeer succesvolle formule waar veel mensen dagelijks van profiteren. De deskundigheid van de medewerkers, het juiste advies over de producten en aandacht voor alle klanten zorgt ervoor dat iedereen zich prettig voelt bij DA.

Een uniek assortiment met een uitstekend huismerk

Je kunt gerust zeggen dat het assortiment van de drogisterijen zeer uitgebreid en bijzonder veelzijdig is. Veel winkels beschikken over een aanbod van meer dan 23.000 producten en dat is veel meer dan even grote ketens in deze branche. Daarbij zoeken de afzonderlijke winkeliers voortdurend naar nieuwe producten, waarmee ze de klanten in hun afzetgebied kunnen bedienen. In het uitgebreide aanbod van producten vind je ook het eigen huismerk. Dit merk is van een zeer betrouwbare kwaliteit en daarbij ook nog eens zeer scherp geprijsd. En dan kun je ook nog eens profiteren van de aantrekkelijke spaaractie van deze drogist. Bij iedere aankoop van tien euro ontvang je een spaarpunt en bij twintig spaarpunten is je kaart vol. Dan ontvang je een prachtig, en helemaal gratis, verwenpakket ter waarde van vijftig euro. Op deze manier geeft DA je altijd een goed gevoel.

Laat je inspireren door de folder

De DA folder verschijnt iedere week en staat altijd vol met leuke acties en zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van de 1+1 gratis- of tweede halve prijs- aanbieding of van vijftig procent korting op bepaalde producten. Natuurlijk spaar je ook voor het gratis verwenpakket als je producten in de aanbieding of met korting koopt. In de uitgebreide folder vind je naast seizoensproducten bijvoorbeeld ook: shampoos, make-up, parfums, voedingssupplementen en producten voor persoonlijke hygiëne. De folder kun je ook gemakkelijk online doorbladeren. Alle folderaanbiedingen zijn trouwens ook te bestellen via de webshop van DA.

Je kunt trouwens altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste aanbiedingen en acties van DA. Het enige wat je hoeft te doen is onze Reclamefolder app downloaden. Zodra er een nieuwe folder verschijnt, krijg je automatisch een berichtje op je smartphone. Deze app is ook erg handig als je wilt weten welke winkel de dichtstbijzijnde is voor jou.

Wat zijn belangrijke redenen om naar DA te gaan?

Er zijn in Nederland erg veel drogisterijen, maar DA is staat toch echt bekend om zijn uitstekende klantenservice en de deskundigheid van de medewerkers. Dit begint al als je een bepaald artikel in de winkel niet kunt vinden. Het personeel is altijd bereid om een alternatief product voor je te zoeken of het product voor je te bestellen. Meestal heb je het dan binnen enkele dagen in huis. Daarnaast kun je ook altijd rekenen op een uitstekend advies als je op zoek bent naar een bepaald product. De medewerkers van de drogisterij vinden het namelijk fijn om hun klanten lekker in de watten te leggen. Zeker weten dat jij goed geïnformeerd en geïnspireerd de winkel uit zal gaan met het artikel dat precies bij je past. De drogisterij vindt het namelijk ook altijd plezierig dat je als tevreden klant weer terugkomt.

DA staat voor: Fris, Gezond en Mooi

Veel drogisterijen puilen uit van de vele producten, waardoor het soms een hele zoektocht is om het juiste artikel te vinden. Dat is bij deze drogisterijketen niet het geval, want alle winkels zijn overzichtelijk ingedeeld. De winkels zijn opgedeeld in drie afdelingen, te weten: Fris, Gezond en Mooi. Op de afdeling Fris vind je de vertrouwde drogisterij producten die gericht zijn op persoonlijke verzorging en hygiëne. Het assortiment van de afdeling Gezond bestaat uit de artikelen voor je gezondheid aangevuld met andere producten. Ten slotte vind je op de afdeling Mooi de cosmetica en parfumerie.

Verschillende soorten winkels en altijd in de buurt

De drogisterijketen bestaat uit meer dan vierhonderd winkels in Nederland (waaronder vestigingen op Aruba, Bonaire en Curaçao). In vrijwel ieder dorp van betekenis en in iedere stad vind je filialen van DA. Om de klant op de juiste manier van dienst te kunnen zijn, heeft de keten verschillende soorten winkels. Een winkel in een kleine dorpskern heeft vanzelfsprekend een ander assortiment dan een zaak in een groot winkelcentrum. Je vindt de winkels van deze drogist vrijwel altijd op A- of B1-locaties met een verzorgingsgebied van minstens vierduizend mensen. Kortom: de kwaliteit en deskundigheid van DA is nooit ver weg.

Veel extra winkeldiensten

Natuurlijk ga je in de eerste plaats naar de DA voor verzorging, gezondheid of cosmetica, maar de winkels bieden ook veel extra diensten aan. Hier kun je natuurlijk gemakkelijk gebruik van maken als je toch al in de winkel bent. Stel je voor dat je op zoek bent naar een leuke bril. In diverse DA winkels kun je terecht voor een bril van het merk Eyelove. Daarbij worden je ogen gratis opgemeten en dit kan ook nog eens zonder afspraak. Heb je een nieuw paspoort, rijbewijs of id-kaart nodig? Veel winkels bieden de service aan om pasfoto’s te laten maken die geschikt zijn voor alle officiële documenten. Maar dat is nog lang niet alles. Je kunt ook in bepaalde vestigingen terecht voor: het meten van je bloeddruk, een bodytest of een huidanalyse. Helemaal nieuw is de cholesterol test. Teveel cholesterol kan zorgen voor hart- of vaatziekten en daarom kan je bij DA sinds kort een laagdrempelige cholesterol test laten uitvoeren.

DA+ Mooi: een nieuw concept

Een filiaal met de naam DA+ Mooi is een combinatie van drogisterij en parfumerie. Het assortiment van deze winkels is vooral gericht op uiterlijke verzorging. Je vindt hier dan ook voornamelijk de bekende en luxe merken op dit gebied. Je kunt bijvoorbeeld producten kopen van bekende merken als: Rituals, Clinique, Clarins, Dior, Chanel en Estée Lauder. Daarnaast beschikken deze winkels over een basisassortiment dat geschikt is voor iedere portemonnee. Juist in deze winkels kun je rekenen op een zeer goed persoonlijk advies en service. Zowel de producten voor huidverzorging als make-up kun je in de winkel uitproberen. Zo krijg je altijd het artikel dat het beste bij jou past.

D.I.O. wordt DA

Was er geen DA-winkel bij jou in de buurt, maar wel een drogist van D.I.O? Dan heb je nu geluk, want veel winkels van D.I.O. gaan op in de keten van DA. Inmiddels hebben meer dan zeventig ondernemers van D.I.O. deze overstap al gemaakt. Hierdoor wordt het merk alleen maar sterker en stijgt het aantal winkels. Natuurlijk profiteer jij als klant daar als eerste van. Zo heeft de webshop al een ingrijpende metamorfose ondergaan en wordt ook het huismerk in een nieuw jasje gestoken. Wist je trouwens al dat alle huismerken proefdiervrij zijn? Vanzelfsprekend mag je ook in de nieuwe winkels ervan uitgaan dat je dezelfde service krijgt en met dezelfde deskundigheid geholpen wordt als je gewend bent.

De geschiedenis van een drogisterijketen

Midden in de Tweede Wereldoorlog besluiten vijf zelfstandige drogisterijen de handen in één te slaan en te gaan samenwerken. “In tijden van nood moet je elkaar helpen”, is het motto. Ze beginnen een drogisterijketen onder de naam DA wat staat voor Dienende Actie. We zijn inmiddels bijna tachtig jaar verder en de keten bestaat nog steeds. Hieronder vind je een historisch overzicht.

1942 - Vijf drogisterijen gaan samenwerken onder de naam DA.

1947 - De naam Dienende Actie wordt veranderd in Drogisten Associatie.

1980 - De associatie kent een ongekende grote bloei en groeit naar 800 winkels.

1997 - DA wordt uitgeroepen tot beste drogist van Nederland. Deze titel zal het vanaf nu ieder jaar in de wacht slepen tot 2007.

2002 - De keten groeit niet meer, maar blijft stabiel.

2003 - Door de economische crisis neemt het aantal winkels behoorlijk af.

2007 - De omzetten van de winkels komen zwaar onder druk te staan. Om dit tegen te gaan koopt een aantal investeerders DA als merk en als groothandel. Voortaan zijn de winkeliers niet meer zelfstandig, maar vallen onder een retailgroep als franchisenemers. Een aantal winkeliers kiest ervoor om zelfstandig te blijven, waardoor het aantal filialen daalt tot ruim 400.

2010 - Het grootschalige hoofdkantoor van de keten in Leusden wordt ingeruild voor een bescheiden kantoor in Zwolle. Dit kost tweehonderd mensen hun baan.

2011 - DA wordt uitgeroepen tot het Klantvriendelijkste bedrijf van Nederland.

2012 - Het bedrijf opent de eerste ‘boulevardwinkel’ in Woudenberg.

2013 - De drogisterijketen wordt door consumenten uitgeroepen tot Beste Drogisterij van Nederland.

2014 - Een conflict tussen franchisenemers en de directie over een nieuwe formule heeft tot gevolg dat er nog maar ruim driehonderd winkels overblijven. Dit leidt tot groot omzetverlies.

2015 - Het bedrijf ziet zich genoodzaakt surseance van betaling aan te vragen. Dit geldt voor het hoofdkantoor en de zeven drogisterijen in eigen beheer. De franchisenemers blijven buiten schot.

2015 - In december 2015 is het faillissement een feit. Slechts een paar uur later wordt er al een doorstart gemaakt. Het bedrijf komt in handen van de Nederlandse Drogisterij Service B.V., een onderdeel van Holland Pharma.

2019 - In afgeslankte vorm timmert de drogisterijketen weer aardig aan de weg. Het aantal winkels is inmiddels gestegen naar ruim 400. Daarnaast introduceert het bedrijf de DA+ Mooi winkels. Een combinatie tussen drogisterij en parfumerie voornamelijk voorzien van luxe merken.

Veelgestelde vragen

1. Ik zoek een vestiging. Hoe kan ik die het snelste vinden?

Als je onze app downloadt, kun je de voor jou dichtstbijzijnde vestiging heel handig in een overzicht vinden. De app is eenvoudig te downloaden in de Google Play Store of in de App Store. Alle DA vestigingen zijn in een handig overzicht te zien.

2. Ik wil gebruik maken van een aanbieding. Hoe kan ik gemakkelijk de nieuwste aanbiedingen vinden?

Als je naar de site gaat van Reclamefolder kun je de actuele folder van deze drogist direct inzien. Download je de app van Reclamefolder.nl dan krijg je zelfs direct bericht op je smartphone wanneer de nieuwe folder uit is.

3. Ik krijg de DA folder niet in de brievenbus. Is er een andere manier om gebruik te maken van de aanbiedingen?

Je kunt profiteren van alle acties en aanbiedingen via de webshop van DA. Dit zijn dezelfde als die in de winkels.

4. Waar moet ik op letten als ik gebruik wil maken van de aanbiedingen in de folder?

Op bepaalde producten krijg je 15, 25, of 50 procent korting. Deze korting geldt niet in combinatie met al afgeprijsde artikelen. Voor de 1+1 gratis actie geldt dat je alleen kunt combineren met de geselecteerde artikelen.

5. Ik heb een hele leuke aanbieding gezien en besteld via de DA webshop. Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

In de regel heb je het artikel de volgende dag in huis als je je bestelling voor 21.00 uur geplaatst hebt. In meer dan 270 winkels kun je de bestelling ook afhalen. Als je bestelling hoger is dan dertig euro betaal je geen verzendkosten.

6. Ik wil graag weten wat de openingstijden zijn van de winkel bij mij in de buurt? Hoe kan ik deze gemakkelijk vinden?

In onze app kun je gemakkelijk een overzicht van de winkels vinden. Hier staan de openingstijden ook bij.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.