Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Hulp

Heb je een vraag over onze website, een suggestie of klacht? Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen waar we reeds een antwoord bij hebben gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Je ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.

Klik op 'Aanmelden'. Vul de gevraagde gegevens in en klik op 'aanmelden'. Vervolgens krijg je een pagina waar je per categorie jouw favoriete winkels kunt aanvinken. Onder 'Mijn folders' zie je jouw selectie. Wekelijks ontvang je een e-mail met de nieuwste folders van jouw favoriete winkels.

Klik op 'Inloggen' en log in met jou gebruikersnaam en wachtwoord. Ga vervolgens naar 'mijn instellingen' en wijzig hetgeen je wilt.

Wij houden ons bij Reclamefolder.nl alleen bezig met het online publiceren van folders. Wanneer je een klacht hebt over papieren folders, dan kan je hiervoor terecht bij de verspreider die vermeld staat op de folder of het folderpakket.

Er zijn twee mogelijke redenen. Het kan voorkomen dat wij de folders van deze winkel nog niet aanbieden op ons platform. Heb je een goede tip voor een winkel waarvan wij nog geen folders aanbieden? Dan mag je ons altijd een e-mail sturen. Het kan ook zijn dat wij wel de folders aanbieden van deze winkel, maar er op dit moment geen actuele folder beschikbaar is. Dan heeft de betreffende winkel geen actuele folder lopen.

Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Probeer het eens in een andere browser, zoals Google Chrome. Wanneer je in het bezit bent van een tablet of smartphone, dan kan je onze Reclamefolder app gratis downloaden. Hierin doen de folders het namelijk altijd!

Neem hiervoor contact op met de betreffende winkel(keten) zelf. Wij plaatsen uitsluitend de reclamefolders online van de verschillende winkelketens.

Onder het kopje 'Uw folder online' lees je er meer over. Neem contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden.