Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag over onze website of app, een suggestie of klacht? Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen.

Mijn Reclamefolder.nl

Haal meer uit Reclamefolder.nl met een persoonlijk account:
  • Al je favoriete winkels gesynchroniseerd op al je apparaten.
  • Al je lijstjes op alle apparaten bij de hand. Van computer, tot tablet en mobiel. Stel thuis op je gemak je boodschappenlijstje samen en vink vervolgens de items op je telefoon in de winkel af.
  • Volg productsuggesties en ontdek als eerste wanneer je favoriete product in de aanbieding is. Handig voor als je wc-papier of mondwater bijna op is.
Maak hier een account aan!

Dat klopt! Reclamefolder.nl is onderdeel van DPG Media. En onder DPG Media vallen nog veel meer merken waar je waarschijnlijk dagelijks mee te maken hebt.

Als je bij ons een account aanmaakt, kun je met datzelfde e-mailadres en wachtwoord inloggen bij een van onderstaande merken. En andersom geldt het ook: als je een account hebt bij bijvoorbeeld je krant, dan kun je met dat e-mailadres en wachtwoord ook bij ons inloggen.

Bekijk onze Privacy Policy.

Omdat je Reclamefolder.nl-account een DPG Media-account is kun je je wijzigingen doorgeven door op deze link te klikken. In het drop-down menu kies je vervolgens voor ‘rectificeren van uw persoonsgegevens’. We gaan dan meteen voor je aan de slag en passen het aan.

Om sneller bij het voordeel te komen dat dichtbij jou is! Onder ‘Ontdek’, de homepagina, vind je alle landelijke folders, maar als je je postcode instelt, zie je bij ‘Dichtbij’ ook alle folders van de winkels in de buurt.

Je kunt zelf de grootte van het zichtbare postcodegebied instellen. En als je op de camping bent kun je gemakkelijk je postcode wijzigen 😁

Sommige winkels (zoals Lidl) hebben per postcodegebied een andere folder; die folder wordt zichtbaar wanneer je je postcode invult.

Door naar de winkel te zoeken waar je graag shopt. Als je op de winkelpagina bent zie je een hartje. Klik het hartje aan en hij is toegevoegd aan je favorieten-overzicht. Vanaf nu is je favoriete selectie met een klik op de knop te vinden in de menubalk.

Op desktop vind je je favoriete folders terug onder het ‘hartje’, rechts bovenaan. In de app staat Favorieten in de menubalk.

In je lijstje natuurlijk! Dit kan zowel op je computer als in onze app. Door een account aan te maken, heb je alle lijstjes altijd bij de hand en kun je je partner op pad sturen naar de supermarkt 😉

  1. In een folder tik je op een aanbieding. Wil je de aanbieding opslaan zodat je hem niet vergeet? Onder de aanbieding zie je de knop ‘opslaan in lijstje’. Klik erop, maak een lijstje aan of kies het lijstje waar je ‘m op wil zetten en klaar!
  2. Soms ben je op zoek naar een specifieke aanbieding en zit jouw favoriet er nu niet tussen. Ga dan naar je Lijstje, typ het zoekwoord in en druk op enter. Kom op een later moment weer terug, tik op het woord en doorzoek in een keer alle folders. Zit het merk waar je naar op zoek bent er eindelijk tussen? Sla ‘m op op je lijstje om erbij te pakken bij de eerstvolgende keer dat je naar de winkel gaat!

Ja, dat kan! Zoek het product en/of merk waar je graag een melding van wil ontvangen op in de zoekbalk. Er verschijnt nu een mogelijkheid om deze zoekopdracht te volgen. Klik hierop en zodra er nieuwe aanbiedingen zijn kun je die zien onder je favorieten.

Let op: maak gebruik van het gratis Reclamefolder.nl-account om van deze functie gebruik te maken.

En dan al die aanbiedingen mislopen? Zeker weten? Dat kan toch niet de bedoeling zijn!

Gaat het je er bijvoorbeeld om dat je geen e-mails meer wilt ontvangen? Dan kun je je afmelden helemaal onderaan de e-mail via de afmeldlink. Zie hier hoe je dit doet.

Of gaat het erom dat je geen pushmeldingen meer wilt krijgen op je telefoon? Dit doe je bij de instellingen van je telefoon. Of krijg je ze binnen via je computer? Die stel je hier in.

Mocht het niet aan de meldingen liggen en je hele account willen verwijderen. Dan kun je hier je account verwijderen. Let op: je account is een DPG Media-account, dus als we dit voor je verwijderen, dan is ook je account bij andere DPG Media-titelsverwijderd.

Op sommige wat oudere toestellen lukt het niet meer de nieuwste software-updates uit te voeren. Als dat bij jouw toestel zo is, dan lukt het ook niet meer om de Reclamefolder.nl-app te draaien op je toestel.

Tip: maak een snelkoppeling op je beginscherm die linkt naar onze mobiele website. Daar heb je dezelfde gebruikerservaring, maar dan net iets anders vormgegeven. En je kunt er ook gewoon inloggen met je DPG accountgegevens, dus al je lijstjes, favorieten en gevolgde zoekopdrachten blijven bewaard als je inlogt!

Meldingen aan/uitzetten

App

Om de notificaties binnen de app uit te zetten, ga je eerst naar de Reclamefolder.nl-app. Ga naar instellingen > notificaties. Hier kun je per categorie de meldingen aan- of uitzetten. Zo ontvang je alleen berichten die voor jou relevant zijn. Mocht dit niet genoeg zijn, dan kun je het ook wijzigen op je telefoon. Ga hiervoor naar instellingen > apps > Reclamefolder.nl > meldingen > aan/uit.

Computer

Ontvang je meldingen van je webbrowser? Dit zijn pushmeldingen. Hier heb je ooit (onbewust) toestemming voor gegeven. Het is een instelling die wij niet voor je kunnen aanpassen. Gelukkig kun je dit eenvoudig regelen via deze link.

Je kan je eenvoudig afmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief van Reclamefolder.nl door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Folders op Reclamefolder.nl

Het overkomt ons allemaal weleens: je favoriete winkel staat even niet tussen de folders. Dit kan meerdere oorzaken hebben, maar de voornaamste is toch wel dat die winkel dan even geen folder online heeft. We horen het toch graag als je iets mist, want dan gaan we er alles aan doen om de folder boven water te krijgen!

Tip! Kun je een folder niet vinden? Gebruik de zoekfunctie, om de app of website volledig te doorzoeken.

Neem hiervoor altijd contact op met de winkel(keten) zelf. Wij plaatsen uitsluitend de reclamefolders online en zijn niet verantwoordelijk voor het aanbod van deze winkels. Ook voor vragen over je bestelling verwijzen we je graag naar de klantenservice van de winkel(keten) waar je het product hebt gekocht.

Leuk dat je op Reclamefolder.nl wil adverteren! Onder het kopje ‘Folder plaatsen’ lees je er meer over. Of neem contact met ons op via 085-303 0630 en we informeren je graag over de mogelijkheden.

Iedere vrijdag t/m zondag komen er nieuwe folders online.

Krijgen we in de loop van de week nog nieuwe folders binnen, dan zie jij deze als eerste op Reclamefolder.nl.

Op dit moment is het niet mogelijk om onze app offline te gebruiken. De app werkt alleen naar behoren met een werkende wifi-verbinding of mobiel netwerk.

Papieren folders

Onze naam suggereert anders, maar wij doen écht niet aan het bezorgen van papieren folders in je brievenbus! Wij houden ons bezig met het verzamelen van online folders, dus we kunnen er niets aan doen als je onverhoopt je papieren folders niet hebt gekregen. Uiteraard nodigen we je van harte uit om onze app te downloaden in de App Store of Google Play, waardoor je nooit meer zonder folders komt te zitten.

Reclamefolder.nl webwinkel

Voor vragen en opmerkingen over je bestellingen uit onze eigen webwinkel adviseren we je contact op te nemen met onze klantenservice. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 17.00 uur telefonisch bereiken. Of mail gerust!

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.