Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Hertog Jan

Hertog Jan aanbiedingen

Winkels waar Hertog Jan vaak in de folder staat

Hertog Jan in de aanbieding

Wil je voordelig Hertog Jan bier kopen? Op deze overzichtspagina vind je alle actuele kortingen en acties. Koop goedkoop bier voor een BBQ, feest of verjaardag. Bekijk alle aanbiedingen en profiteer van hoge kortingen!

Deze week in de aanbieding

Wil je geen Hertog Jan actie missen? Houd dan Reclamefolder.nl goed in de gaten! Elke week verzamelen we de laatste acties uit de reclamefolders. We hebben aanbiedingen van slijterijen Gall & Gall en DirckIII. Maar ook de acties uit de wekelijkse folders van supermarkten zoals Albert Heijn, Aldi, Lidl en PLUS.

Stapelkorting en meer

Of je nu een blikje Hertog Jan koopt of een hele krat, er is haast altijd wel een aanbieding van dit bekende biermerk op Reclamefolder.nl te vinden. Soms is het een 1+1 actie met kratten pils, een andere keer krijg je 25% korting op een sixpack bier. In de Reclamefolder-app kun je aanbiedingen bewaren op je lijstje. Zo verlies je een goede actie niet uit het oog en koop je voordelig het bier zodra je de kans hebt om naar de supermarkt of slijterij te gaan. Dus ga je bier kopen? Eerst even Reclamefolder.nl checken.

Hertog Jan Pilsener aanbiedingen

De pilsener is het bekendste bier van de brouwer en echt wel het visitekaartje! Het bier is gebrouwen met de mooiste ingrediënten en natuurzuiver water. De rijke smaak komt door de gist en de manier van brouwen. Aangeraden wordt om het te drinken bij een temperatuur van 3 graden celsius en het liefst in een origineel Hertog Jan Pilsener glas, natuurlijk!

Andere Hertog Jan bieren

Er zijn verschillende soorten bieren te krijgen bij Hertog Jan, zodat er voor elke bierliefhebber wel een geschikt biertje is! Naast de pilsener is er bijvoorbeeld Hertog Jan Grand Prestige, omschreven door de brouwer als hun kroonjuweel. Meer fan van een bockbiertje? Er is ook Hertog Jan Lentebock of bockbier te koop. Andere variaties zijn: Hertog Jan 0.0, Hertog Jan Weizener, Hertog Jan karakter of Hertog Jan Bastaard. Alle varianten zijn natuurlijk wel eens in de aanbieding. Dus houd deze pagina of de folders goed in de gaten en probeer de varianten voordelig uit!

Brouwerij in Arcen

Wist je dat je een rondleiding kunt krijgen in de brouwerij in Arcen? Onder begeleiding van een gids leer je over het brouwproces, je ruikt de hop en proeft de mout en natuurlijk ook het uiteindelijke bier! Meer informatie over de rondleidingen vind je op de site van de brouwerij

Hertog Jan van Brabant

Wie was eigenlijk Hertog Jan, de naamgever van het bier? Hertog Jan I was nog maar een tiener toen hij in 2167 de titel kreeg van Hertog van Brabant. Hij was een goede strateeg en wordt tot de dag van vandaag geroemd om zijn daden. Hij vergat niet om naast zijn taken ook te genieten van het leven. Hij was een succesvol toernooiridder en dichtte met passie over liefde. Hij was niks voor niks de zoon van Aleidis van Bourgondië, want hij hield wel van drank en spijs. Een echte Bourgondiër! 

Hertog Jan was een echte liefhebber van goed gebrouwen bier en om de kwaliteit te bewaken had hij zelfs een wet gemaakt tegen het aanlengen van bier met water. Hij is in Europa vaak met een pul vol schuimend bier vereeuwigd. Men noemt hem ook wel Cambrinus, de bierkoning!

Alle bier acties

Niet alleen maar een Hertog Jan fan? We hebben ook overzichtspagina’s met aanbiedingen van andere populaire biermerken zoals: Heineken, Amstel, Jupiler of Grolsch. Proost!

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.