Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Heineken

Heineken aanbiedingen

Winkels waar Heineken vaak in de folder staat

Heineken in de aanbieding

Op zoek naar goede Heineken aanbiedingen? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze pagina vind je alle actuele acties, zodat je lekker veel korting kunt pakken. Van kratjes tot blikjes, tot flesjes en fusten, alle soorten Heineken aanbiedingen staan op deze pagina. Vergelijk de prijzen en profiteer!

Heineken acties in de folders

Elke week zijn er talloze bier aanbiedingen, en vaak is ergens wel het populaire Heineken bier in de aanbieding. Wij verzamelen dagelijks alle actuele Heineken aanbiedingen van supermarkten zoals Albert Heijn, Aldi en PLUS en slijterijen zoals Gall & Gall en DirckIII

Stapelkorting en meer

De soorten acties verschillen per week. Soms krijg je volumekorting met blikjes bij Aldi, andere keren zijn er 1+1 acties met kratten bij Albert Heijn. Bekijk de acties en profiteer van hoge kortingen. Zo kun je voordelig je koelkast vullen!

Heineken aanbiedingen deze week

Elke zondag komen er nieuwe folders op Reclamefolder.nl, en vaak ook nog meer folders in de loop van de week. Wil je goed voorbereid naar de winkel gaan? Bekijk de folders en zet aantrekkelijke aanbiedingen op je lijstje. In de Reclamefolder-app kun je eenvoudig de producten weer bekijken. Dus zie je een gunstige Heineken aanbieding? Zet het snel op je lijstje en scoor die korting zodra de actie ingaat! Op die manier bespaar je veel geld. 

Heineken Pilsener acties

Van verschillende soorten Heineken bier vind je hier de acties. De populairste is natuurlijk de Heineken Pilsener. Het heldere bier in het groene flesje met de karakteristieke rode ster kent heel wat bekendheid. Een krat vol Heineken Pilsener is de voordeligste verpakkingsvorm, omdat de prijs per liter vaak het laagst is als je een krat bier met korting koopt. In een krat Heineken Pilsener zitten 24 flesjes van 30cl.

Alcoholvrij bier

Wil je even geen alcohol drinken? Er is ook Heineken 0.0%! Er is lang gebrouwen en geproefd om tot een goed 0.0 bier te komen. Het bier heeft een verfrissende en fruitige smaak. Met uiteraard weer natuurlijke ingrediënten en fijne smaak dankzij Heinekens unieke A-gist. Benieuwd geworden? Koop het biertje eens als het in de actie is en proef het zelf!

Geschiedenis van de brouwerij

Heineken is inmiddels een van de grootste brouwerijen ter wereld. De brouwerij is geopend in 1864 in Amsterdam en de eigenaar was de 22-jarige Gerard Adriaan Heineken. In de jaren 50 komt er steeds meer reclame voor het biermerk onder leiding van Freddy Heineken. De slogan ‘Heerlijk, helder Heineken’ wordt bedacht en wordt nog steeds in varianten gebruikt. 

Wist je dat?

  • Heineken een van de grootste brouwerijen is ter wereld? Het bedrijf is actief in maar liefst 192 landen.
  • Daarnaast Heineken NV ook de grootste ciderproducent ter wereld is? Het bedrijf is eigenaar van bekende cidermerken zoals Strongbow, Apple Bandit en Jillz.
  • De productie plaatsvindt in meer dan 140 brouwerijen in 71 landen?
  • Het bedrijf Heineken ook eigenaar is van de biermerken Amstel, Desperados, Affligem, Sol en nog veel meer heerlijke varianten!
  • Freddy Heineken ooit is ontvoerd? Op 9 november 1983 werd hij samen met chauffeur Ad Doderer ontvoerd. Drie weken lang worden ze vermist, er wordt 35 miljoen losgeld gevraagd en dat wordt betaald. Het verhaal kent gelukkig een goede afloop: uiteindelijk worden Heineken en Doderer dankzij een anonieme tip levend teruggevonden. Daders Willem Holleeder en Cor van Hout worden later opgepakt.

Bier in de aanbieding

Mocht je ook op zoek zijn naar andere A-merk bieren, er zijn ook overzichten met aanbiedingen van de biermerken: Hertog-Jan, Jupiler, Grolsch of Amstel. Iedere brouwerij heeft zijn eigen methode dus wie weet vind je jouw nieuwe favoriet. Proost!

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.