Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Acer

Het Taiwanese bedrijf Acer is wereldwijd een grote speler op het gebied van elektronica. Het is zelfs de op 5 na grootste computerbouwer van de wereld. Acer producten zijn er verder in allerlei soorten en maten. Denk aan Acer computers, Acer notebooks, Acer smartphones, Acer tv’s, Acer servers etcetera. Hier vind je alle actuele Acer aanbiedingen.

Acer aanbiedingen

Winkels waar Acer vaak in de folder staat

Geschiedenis van Acer

Acer werd in 1976 opgericht door Stan Shih, zijn vrouw en vijf vrienden. Ze noemden hun bedrijf toen nog ‘Multitech’. De naam Acer werd pas in 1987 aan de onderneming gegeven. Eerst was Acer een doodgewone distributeur van computeronderdelen, maar gaandeweg werden eigen apparaten gebouwd en nam Acer grote spelers op de Amerikaanse markt over. Zo kon het bedrijf uitgroeien tot een groot concern.

Acer aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Acer aanbiedingen? Of wil je gewoon op de hoogte blijven van Acer acties? Bekijk dan de folders met Acer. Verschillende elektronicazaken, zoals MediaMarkt en BCC, stunten geregeld met Acer producten en geven dan extra kortingen. Zo kun je lekker voordelig genieten van jouw gloednieuwe Acer spullen.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.