Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Bacardi

“Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon.” Deze zin komt regelrecht uit dé zomerhit van 2021. In het liedje van Mart Hoogkamer wordt uiteraard verwezen naar het populaire drankje van het merk Bacardi.  Hier vind je alle actuele Bacardi aanbiedingen.

Bacardi aanbiedingen

Winkels waar Bacardi vaak in de folder staat

Dit merk komt oorspronkelijk uit Cuba, maar het hoofdkantoor staat tegenwoordig in Hamilton, dat zich op één van de Bermuda eilanden bevindt. Bacardi werd in 1862 opgericht door Don Facundo Bacardi Masso en begon met het maken en verspreiden van rum. In de loop der tijd kwamen daar tal van andere sterke dranken bij: tequila, whisky, bourbon, wodka, gin, cognac, wijn, likeur, vermout en natuurlijk de breezer.

Bacardi variant

De Bacardi Breezer is een mixdrankje van rum en frisdrank. In korte tijd werd dit drankje erg populair onder jongeren, en dan vooral onder meisjes. Aangezien je in de Verenigde Staten ouder dan 21 jaar moet zijn om alcohol te kopen, ontstond deze breezercultuur eigenlijk alleen in Europa. De breezer kwam in verschillende smaken op de markt: orange, peach, pineapple, citrus, lime, grapefruit, watermelon en cranberry. Tegenwoordig zijn andere mixdrankjes van Bacardi, zoals Bacardi Razz, erg geliefd.

 

Verder is er nog het verhaal over het Spaanse koninklijk wapenschild op de flessen van Bacardi. Toen koning Alfons XIII de Spaanse griep te pakken had (1918-1919), dronk hij in één keer een fles rum van Bacardi leeg. De volgende dag was de koorts plotsklaps genezen. Het is onwaarschijnlijk dat dit écht door de Bacardi kwam, maar hierdoor staat het Spaanse wapen wel op elke fles.

Bacardi aanbiedingen en folders

Dorst gekregen en wil je een fles Bacardi met korting aanschaffen? Kijk dan snel naar folders met Bacardi voor treffende aanbiedingen en mooie kortingen. Slijterijen en winkels als Gall & Gall, DirckIII en sommige supermarkten hebben af en toe Bacardi aanbiedingen.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.