Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Baileys

Baileys aanbiedingen

Winkels waar Baileys vaak in de folder staat

In het begin van de jaren ‘70 was men op zoek naar een typisch Iers product door Gilbey’s, een drankgigant uit Dublin. Ze besloten melk en whiskey met elkaar te mengen, maar slaagden hier pas in toen ze de melk vervingen door room. Door de whiskey bederft de room niet en blijft Baileys 24 maanden goed bij een temperatuur tussen 0 en 25 graden. 

Baileys varianten

Tegenwoordig heeft Baileys een uitgebreide lijn met verschillende producten, zoals Baileys Mint Chocolate, Baileys Crème Caramel, Baileys Coffee, Baileys Dulce de Leche en Baileys Strawberries & Cream. Soms zijn er ook limited editions.

 

Je kunt Baileys puur drinken, maar sommige mensen kiezen ervoor om ‘on the rocks’ te gaan - met ijsblokjes dus. Verder kan Baileys worden toegevoegd aan koffie in plaats van room. Doordat er ook room in Baileys zit, is de drank niet heel geschikt om te mixen met frisdranken. Aan de andere kant: sommige ‘cocktails’ ontlenen juist hun bestaansrecht door de stolling die dan ontstaat.

Baileys aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Baileys aanbiedingen? Ga dan op zoek naar folders met Baileys. Denk bijvoorbeeld aan Gall & Gall, DirckIII, Makro, PLUS Slijterij en andere gerelateerde winkels. Daar vind je geregeld Baileys acties, zodat je voordelig je slag kunt slaan!