Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Baileys

Baileys is een likeur - met een alcoholpercentage van 17% waarvan de hoofdingrediënten Ierse whiskey en room zijn. De drank wordt sinds 1974 geproduceerd door R. A. Bailey & Co. uit Dublin, dat weer onderdeel is van het Londense Diageo, een multinational op het gebied van (sterke) drank. Hier vind je alle actuele Baileys aanbiedingen.

Baileys aanbiedingen

Winkels waar Baileys vaak in de folder staat

In het begin van de jaren ‘70 was men op zoek naar een typisch Iers product door Gilbey’s, een drankgigant uit Dublin. Ze besloten melk en whiskey met elkaar te mengen, maar slaagden hier pas in toen ze de melk vervingen door room. Door de whiskey bederft de room niet en blijft Baileys 24 maanden goed bij een temperatuur tussen 0 en 25 graden. 

Baileys varianten

Tegenwoordig heeft Baileys een uitgebreide lijn met verschillende producten, zoals Baileys Mint Chocolate, Baileys Crème Caramel, Baileys Coffee, Baileys Dulce de Leche en Baileys Strawberries & Cream. Soms zijn er ook limited editions.

 

Je kunt Baileys puur drinken, maar sommige mensen kiezen ervoor om ‘on the rocks’ te gaan - met ijsblokjes dus. Verder kan Baileys worden toegevoegd aan koffie in plaats van room. Doordat er ook room in Baileys zit, is de drank niet heel geschikt om te mixen met frisdranken. Aan de andere kant: sommige ‘cocktails’ ontlenen juist hun bestaansrecht door de stolling die dan ontstaat.

Baileys aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Baileys aanbiedingen? Ga dan op zoek naar folders met Baileys. Denk bijvoorbeeld aan Gall & Gall, DirckIII, Makro, PLUS Slijterij en andere gerelateerde winkels. Daar vind je geregeld Baileys acties, zodat je voordelig je slag kunt slaan!

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.