Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Ben&Jerry's

Iedereen kent het populaire ijsmerk Ben & Jerry’s wel. De bekers met ijs zijn bij veel mensen geliefd en vinden - zeker in de zomer - gretig aftrek. Als ze bijvoorbeeld in de bonus zijn bij Albert Heijn kan het voorkomen dat Ben & Jerry’s razendsnel is uitverkocht. Hier vind je alle actuele Ben & Jerry's aanbiedingen.

Ben&Jerry's aanbiedingen

Helaas, op dit moment zijn er geen Ben&Jerry's aanbiedingen beschikbaar op Reclamefolder.nl. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige Ben&Jerry's aanbiedingen? Download dan snel onze handige app, dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op apk kunt besparen.

Folders met Ben&Jerry's

Geen Ben&Jerry's folders gevonden

Geschiedenis van Ben & Jerry's

Het ijsmerk werd in 1978 opgericht door twee jeugdvrienden, Ben Cohen en Jerry Greenfield. Ze hadden simpelweg gewoon zin om een ijsbedrijf te beginnen en konden, na een simpele cursus, meteen aan de slag in het plaatsje Vermont. Daar bouwden ze een oud benzinestation om tot ijssalon. 

Al snel ging Ben & Jerry’s naar de beurs en in 2000 verkochten Ben en Jerry hun merk aan Unilever. Dankzij deze verkoop wordt een groot deel van hun ijs in Nederland geproduceerd. In het plaatsje Hellendoorn staat namelijk een Ben & Jerry’s fabriek. 

Ben & Jerry's smaken

Ben & Jerry’s zijn er in veel verschillende smaken. Soms zijn er limited editions, die slechts tijdelijk op de markt zijn. Een paar bekende Ben & Jerry’s smaken zijn:

  • Caramel Chew Chew
  • Cherry Garcia
  • Chocolate Fudge Brownie
  • Cookie Dough
  • Half Baked
  • Netflix & Chill’d
  • Strawberry Cheesecake

Ben & Jerry's aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar de laatste Ben & Jerry’s acties? Of heb je gewoon heel erg zin in Ben & Jerry’s ijs? Bekijk dan snel de folders met Ben & Jerry’s voor alle Ben & Jerry’s aanbiedingen.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.