Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Disney

Disney aanbiedingen

Winkels waar Disney vaak in de folder staat

Van Disney films tot pretparken

De eerste lange geanimeerde speelfilm - Sneeuwwitje en de zeven dwergen (1937) - was een schot in de roos en vele klassiekers zouden volgen, zoals Pinokkio, Jungle Book, Bambi, De kleine zeemeermin, The Lion King, Tarzan en Frozen. Ook de films van Pixar vallen onder de vlag van Disney. Dit zijn films als Toy Story, Finding Nemo, The Incredibles en Cars. 

Veel tekenfilmfiguren van Disney zijn in de loop der tijd iconisch geworden. Iedereen weet wel wie Donald Duck, Mickey Mouse en de bekende Disney-prinsessen zijn. De beeltenissen van deze karakters vind je dan ook veelvuldig terug op allerlei merchandise. Denk bijvoorbeeld aan spullen van Frozen of het ‘vrolijkste weekblad’ Donald Duck.

Naast een grote speler op het gebied van films en series is Disney ook actief in pretparkenland. Disney heeft namelijk verschillende themaparken en resorts. De bekendste zijn Disneyland Resort, Disneyland Parijs, Tokyo Disney Resort, Walt Disney World Resort, Hong Kong Disneyland Resort en Shanghai Disney Resort. Verder is het ook mogelijk om op Disney Cruise te gaan.

Disney aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Disney producten? Bij ons ben je aan het juiste adres voor folders met Disney. Verschillende winkels bieden soms Disney aanbiedingen aan en dankzij deze Disney acties profiteer jij van mooie kortingen.