Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Disney

Wie is er niet groot geworden met de verhalen en films van Disney? Al sinds de oprichting door Walt Disney in 1923 is dit entertainmentbedrijf geliefd bij jong en oud. Hier vind je alle actuele Disney aanbiedingen.

Disney aanbiedingen

Winkels waar Disney vaak in de folder staat

Van Disney films tot pretparken

De eerste lange geanimeerde speelfilm - Sneeuwwitje en de zeven dwergen (1937) - was een schot in de roos en vele klassiekers zouden volgen, zoals Pinokkio, Jungle Book, Bambi, De kleine zeemeermin, The Lion King, Tarzan en Frozen. Ook de films van Pixar vallen onder de vlag van Disney. Dit zijn films als Toy Story, Finding Nemo, The Incredibles en Cars. 

Veel tekenfilmfiguren van Disney zijn in de loop der tijd iconisch geworden. Iedereen weet wel wie Donald Duck, Mickey Mouse en de bekende Disney-prinsessen zijn. De beeltenissen van deze karakters vind je dan ook veelvuldig terug op allerlei merchandise. Denk bijvoorbeeld aan spullen van Frozen of het ‘vrolijkste weekblad’ Donald Duck.

Naast een grote speler op het gebied van films en series is Disney ook actief in pretparkenland. Disney heeft namelijk verschillende themaparken en resorts. De bekendste zijn Disneyland Resort, Disneyland Parijs, Tokyo Disney Resort, Walt Disney World Resort, Hong Kong Disneyland Resort en Shanghai Disney Resort. Verder is het ook mogelijk om op Disney Cruise te gaan.

Disney aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Disney producten? Bij ons ben je aan het juiste adres voor folders met Disney. Verschillende winkels bieden soms Disney aanbiedingen aan en dankzij deze Disney acties profiteer jij van mooie kortingen.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.