Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Makita

Makita is bovendien marktleider op het gebied van accuproducten en brengt platformen op de markt, met als bekendste platform de LXT 18V accu. Hier vind je alle actuele Makita aanbiedingen.

Makita aanbiedingen

Winkels waar Makita vaak in de folder staat

Geschiedenis van Makita

Makita bestaat al sinds 1915. In Japan werd het bedrijf destijds door Mosaburo Makita opgericht. In eerste instantie lag de focus van het bedrijf op de verkoop en het repareren van verlichtingsapparatuur, elektromotoren en transformatoren. In de jaren ‘50 was Makita het eerste Japanse bedrijf dat draagbare elektrische schaafmachines produceerde en verkocht. In de jaren ‘70 werd een internationale strategie uiteengezet, waarbij eerst de stap naar de Verenigde Staten werd gemaakt. Inmiddels heeft Makita fabrieken over de hele wereld, werken er duizenden mensen en worden de spullen in meer dan 170 landen verkocht. 

Makita in Nederland

In Nederland heeft Makita twee vestigingen: in Woerden en in Eindhoven. Mede hierdoor is het Japanse bedrijf ook in ons land een begrip geworden. De gereedschappen van Makita worden immers veelvuldig gebruikt; daarnaast is Makita actief in de groensector en schoonmaakbranche. 

Makita: assortiment

De accu's zijn uitwisselbaar met verschillende machines. Zo kun je dezelfde accu gebruiken voor Makita heggenscharen en Makita boormachines. Erg handig, want zo hoef je nooit een nieuwe accu aan te schaffen. Makita heeft bovendien het doel om - in de toekomst -  een snoer- en brandstofloze gereedschapswereld te bewerkstelligen. Innovatie en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid staan dan ook hoog op Makita’s agenda.

Makita aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar een Makita set? Wil je een Makita accu of boormachine? Ga dan op zoek in de folders met Makita aanbiedingen. Door Makita acties in de gaten te houden, profiteer jij van mooie deals en kortingen. Kijk bijvoorbeeld eens bij Coolblue, GAMMA en Hornbach.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.