Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Philips

Koninklijke Philips - beter bekend als Philips - is één van de bekendste elektronica bedrijven in Nederland. Het elektronicaconcern opereert wereldwijd en was lange tijd voorloper op veel innovatieve gebieden. Tegenwoordig richt Philips zich voornamelijk op de ontwikkeling van medische apparatuur. Hier vind je alle actuele Philips aanbiedingen.

Philips aanbiedingen

Winkels waar Philips vaak in de folder staat

Geschiedenis van Philips

Philips werd in 1891 opgericht door Gerard Philips. In een fabriek in Eindhoven werden gloeilampen geproduceerd. Dit deden zij met veel succes en Philips groeide snel. Gerard Philips zag bovendien in dat je eerst goed wetenschappelijk onderzoek moest doen alvorens je techniek kon ontwikkelen. Daarom werden laboratoria in het leven geroepen en kwam er een High Tech Campus. Dit was een broedplaats voor experimenten en ‘s werelds grootste wetenschappers kwamen langs om lezingen te geven, waaronder Albert Einstein. 

Philips: assortiment

Na gloeilampen volgde al snel andere apparatuur. Philips maakte onder meer radiotoestellen, televisies, scheerapparaten, koffiezetmachines, dvd-spelers hue lampen. Verder is het cassettebandje een uitvinding van Philips én hebben we de cd mede aan Philips te danken. Hiervoor werkten de Eindhovenaren samen met Sony, omdat er destijds behoefte was aan een vervanger voor vinyl. Fun fact: het gaatje midden in de cd heeft de grootte van een Nederlands dubbeltje (10 cent).

Tegenwoordig ontwikkelt Philips voornamelijk medische apparaten en richten ze zich op de consumentenmarkt met ‘bekende’ artikelen. De tijd van echt uitvinden is dus voorbij, maar je kunt nog steeds Philips producten kopen. Denk aan:

  • Elektrische tandenborstels (Sonicare)
  • Philips Hue Lampen
  • Strijkijzers
  • Keukenapparatuur
  • Wekkerradio’s
  • Audiosystemen
  • Kolfmachines
  • Autoverlichting

Philips aanbiedingen en folders

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste Philips acties? Of ben je gewoon benieuwd naar alle Philips aanbiedingen? Blader dan snel eens door de folders met Philips kortingen. Bekende (elektronica)ketens geven namelijk geregeld korting op Philips producten.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.