Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Pringles

Gestapelde chips: je moet het maar bedenken. Dit unique selling point past natuurlijk perfect bij Pringles. De bus met chips geniet wereldwijde bekendheid en is in elke uithoek verkrijgbaar. De ontstaansgeschiedenis van het merk is best interessant, want hoe kom je tot zo’n uniek en herkenbaar product? Hier vind je alle actuele Pringles aanbiedingen.

Pringles aanbiedingen

Winkels waar Pringles vaak in de folder staat

Pringles: zadelvorm chips in een container

Op verzoek van bedrijf Procter & Gamble ontwikkelde Fredric J. Baur in 1956 een nieuw soort chips. Procter & Gamble wilde namelijk een oplossing bieden voor geërgerde consumenten. Men had namelijk steeds vaker last van gebroken chips en veel lucht in de traditionele chipszakken. Het duurde twee jaar voordat Baur de chips in ‘zadelvorm’ had ontwikkeld en koos voor een buisvormige ‘container’ om de chips in op te bergen. Toch lukte het Baur niet om smaak aan de chips te geven. Hij werd van de opdracht gehaald en moest bij een ander merk aan de slag. Midden jaren ‘60 blies P&G het project nieuw leven in. Onderzoeker Alexander Liepa lukte het wel om een goede smaak te ontwikkelen.

De eerste Pringles-bus werd in 1968 verkocht in Indiana. In 1975 was Pringels in heel de Verenigde Staten verkrijgbaar en rond 1991 genoot het chipsmerk wereldwijde bekendheid. In 2012 werd Pringles door Kellogg’s gekocht. Na Lay’s, Doritos en Cheetos was Pringles destijds het populairste snackmerk. 

Pringles in verschillende smaken

Pringles producten zijn er in veel verschillende smaken. Zie hieronder een overzicht van het ‘vaste’ aanbod. Soms zijn er namelijk limited editions of edities die inspelen op grote evenementen, zoals een EK of WK voetbal.

  • Pringles Original
  • Pringles Paprika
  • Pringles Sour Cream & Onion
  • Pringles Hot & Spicy
  • Pringles Texas BBQ
  • Pringles Salt & Vinegar
  • Pringles Cheese & Onion
  • Pringles Flame Spicy BBQ
  • Pringles Rice Fusion Japanese BBQ Teriyaki

Verder bestaan er kleine busjes Pringles. Deze zijn ideaal voor onderweg. Ook kun je deze soms kopen tijdens een lange vlucht.>

Pringles aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Pringles acties? Bekijk dan de folders met Pringles aanbiedingen. Pringles chips is verkrijgbaar in bijna alle supermarkten

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.