Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Winkels waar ps4 vaak in de folder staat

PS4 in de aanbieding

Wil je graag een nieuwe PS4? Op deze pagina vind je alle actuele PS4 aanbiedingen. Een PlayStation koop je natuurlijk niet elke dag dus je wilt wel een goede deal scoren. De PS4 behoort tot de echte top van de home consoles en sinds de PS3 is er veel verbeterd. Wil je lekker gamen? Check dan hier de aanbiedingen. 

Waar is de PS4 te koop?

Elke week verzamelen wij de nieuwste folders en halen de beste PS4 aanbiedingen eruit. De PlayStation deals komen uit folders van elektronicazaken zoals Media Markt, DirectSale en Bol.com. Maar ook uit de folders van speelgoedwinkels zoals Intertoys of de folder van Playstation zelf. Download de Reclamefolder.nl-app en wees als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen! 

Alle PS4 acties

Hier vind je alle fijne PS4 aanbiedingen van de verschillende winkels. Dit kan een aanbieding zijn rondom de Playstation zelf, maar ook leuke games of extra accessoires. Zo zijn er bijvoorbeeld soms combideals met een extra controller of nieuwe games. Een PS4 in de aanbieding kopen is natuurlijk altijd slim, dus bekijk goed wat een gunstig moment is om er één te kopen. Vaak zijn er aanbiedingen bij de release van games of consoles. Bijvoorbeeld rond de release van een nieuwe FIFA of Call of Duty spel. De Playstation 5 komt het najaar 2020 uit, rond die tijd zal de PS4 in prijs worden verlaagd. 

Black Friday sale

Een ander gunstig moment om een PS4 te kopen is rondom Black Friday en Cyber Monday. Black Friday is een fijne kortingsdag en is de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Dit is altijd eind november. De maandag na Thanksgiving-weekend is het Cyber Monday. Op beide dagen kun je goede Playstation 4 aanbiedingen vinden. Ook omdat het in de periode is voor Sinterklaas en Kerst. Winkels zoals Media Markt hebben vaak speciale actiefolders rondom de Black Friday sale. 

PS4 accessoires in de aanbieding

Er zijn verschillende accessoires voor de PS4 te koop. Bij de consoles krijg je standaard één controller. Om samen te kunnen gamen is het handig om meerdere te kopen. Dus houd Reclamefolder in de gaten en kijk of de DualShock 4 controller in de aanbieding komt. Nog een toffe accessoire is de Virtual Reality PS4 headset. Met de VR headset kun je je helemaal onderdompelen in de game en dat zorgt voor een toffe game ervaring. Een andere accessoire die zeer aan te raden is een apart oplaadstation. Zo kun je je DualShock controllers opladen en zijn ze direct klaar de volgende keer dat je gaat gamen.

PlayStation 4

Sony’s PlayStation 4 is een van de beste home consoles. Je kunt urenlang gamen met nieuwe PS4 games zoals GTA V, Battlefield, Call of Duty en FIFA. Ten opzichte van de PS3 zijn de controllers verbeterd, is het zo’n 10 keer sneller geworden door krachtige processoren en is de interface nu nog gebruiksvriendelijker. Je kunt kiezen voor een losse PS4 kopen of ga voor een bundel met spellen. De PS4 kun je kopen in de elegante PS4 Slim uitvoering of ga voor de PS4 Pro.

Nog meer tech aanbiedingen

Op zoek naar nog meer fijne elektronica aanbiedingen? Bekijk dan ook eens deze verzamelpagina’s voor bijvoorbeeld alle actuele tablet en iPad acties. Of wil je een nieuwe tv voor een nog betere beeldkwaliteit tijdens het gamen? Hier vind je alle tv acties van dit moment. Om je partner niet te storen met het lawaai van games, kun je de airpods aanbiedingen even langs gaan.