Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Red Bull

Red Bull is wereldwijd het populairste energiedrankje. Er worden jaarlijks miljarden blikjes gedronken. Naast het produceren van energiedrank is Red Bull ook flink aanwezig in de sportwereld, maar daarover later meer. Hier vind je alle actuele Red Bull aanbiedingen

Red Bull aanbiedingen

Folders met Red Bull

Winkels waar Red Bull vaak in de folder staat

Red Bull: wereldbekende energiedrankje

Red Bull is een Oostenrijks bedrijf, maar het bekende drankje is mede bedacht door een ondernemer uit Thailand: Chaleo Yoovidhya. Hij introduceerde in 1976 het drankje ‘Krating Daeng’. Dit goedje vond vooral veel aftrek bij vrachtwagenchauffeurs en arbeiders. Toen Oostenrijker Dietrich Mateschitz voor zaken in Thailand aanwezig was ontmoette hij Yoovidhya. De basis voor een samenwerking werd meteen gelegd en in 1984 werd Red Bull GmbH opgericht. Samen wilden ze een nieuw energiedrankje op de markt brengen, waarbij Krating Daeng als blauwdruk werd gebruikt en de smaak werd aangepast naar westerse voorkeuren. In 1987 vond de eerste verkoop plaats.

Red Bull werd in de markt gezet als ‘premium’, terwijl Krating Daeng daarentegen als ‘budget’. Het drankje sloeg in ieder geval aan en werd al snel in het buitenland verkocht. Nog steeds bezitten de families Yoovidhya (51%) en Mateschitz (49%) alle aandelen van de onderneming.

Red Bull als sponsor

Red Bull sponsort veel sportclubs en doet veel andere dingen op dat gebied. Zo heeft het Red Bull-concern een paar voetbalclubs in handen (denk aan Red Bull Salzburg en New York Red Bulls) en is het Formule 1-team natuurlijk een paradepaardje. De Nederlandse coureur Max Verstappen rijdt voor Red Bull, waardoor het merk - naast op de bekende blikjes energiedrank - veel zichtbaar is in ons straatbeeld.

Red Bull aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Red Bull acties? Blader dan door de supermarkt folders met Red Bull aanbiedingen. Red Bull producten met kortingen smaken namelijk net iets lekkerder. Red Bull geeft je vleugels!

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.