Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Samsung

Samsung is één van de grootste elektronicaconcerns ter wereld. Het Zuid-Koreaanse bedrijf is toonaangevend op verschillende gebieden als het aankomt op technologie en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wist je trouwens dat ‘samsung’ in het Koreaans ‘drie sterren’ betekent? Leuke fun fact! Hier vind je alle actuele Samsung aanbiedingen.

Samsung aanbiedingen

Winkels waar Samsung vaak in de folder staat

Samsung apparatuur en diensten

In 1938 werd Samsung opgericht, maar voor het bedrijf zoals wij dat vandaag de dag kennen, werd de grondslag in 1969 gelegd met de aankondiging van dochterbedrijf Samsung Electronics. In totaal kent Samsung vier verschillende afdelingen:

  • Consumentenelektronica
  • Informatietechnologie en mobiele communicatie
  • Device Solutions (denk aan OLED- en LCD-schermen)
  • Harman (voornamelijk gericht op software)

Samsung producten

Samsung verkoopt apparatuur die veel mensen dagelijks gebruiken. Het bekendste voorbeeld is natuurlijk de smartphone. Sinds jaar en dag hebben deze modellen de naam ‘Galaxy’. Om de zoveel tijd komen er nieuwe versies met nieuwe features uit. Ze zijn er in alle soorten en maten, waardoor Samsung Galaxy telefoons voor iedereen geschikt zijn.

Naast een Samsung smartphone is er ook een Samsung smartwatch, Samsung tablet, Samsung televisie, Samsung wasmachine, Samsung camera etcetera. Eigenlijk zijn de Zuid-Koreanen op alle technologische gebieden wel aanwezig. De meeste Samsung producten worden overigens in Noord- en Zuid-Amerika verkocht. Daarna volgen pas de markten in Europa, Afrika en Azië. Zuid-Korea zelf heeft een aandeel van 15% in de totale omzet.

Samsung aanbiedingen en folders

Wil jij een Samsung smartphone met korting scoren? Of ben je gewoon op zoek naar de actuele Samsung acties? Bekijk dan de folders met Samsung voor de laatste Samsung aanbiedingen. Verschillende elektronicazaken hebben geregeld kortingen, zoals MediaMarkt, BCC en BoXXer.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.