Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Samsung

Samsung aanbiedingen

Winkels waar Samsung vaak in de folder staat

Samsung apparatuur en diensten

In 1938 werd Samsung opgericht, maar voor het bedrijf zoals wij dat vandaag de dag kennen, werd de grondslag in 1969 gelegd met de aankondiging van dochterbedrijf Samsung Electronics. In totaal kent Samsung vier verschillende afdelingen:

  • Consumentenelektronica
  • Informatietechnologie en mobiele communicatie
  • Device Solutions (denk aan OLED- en LCD-schermen)
  • Harman (voornamelijk gericht op software)

Samsung producten

Samsung verkoopt apparatuur die veel mensen dagelijks gebruiken. Het bekendste voorbeeld is natuurlijk de smartphone. Sinds jaar en dag hebben deze modellen de naam ‘Galaxy’. Om de zoveel tijd komen er nieuwe versies met nieuwe features uit. Ze zijn er in alle soorten en maten, waardoor Samsung Galaxy telefoons voor iedereen geschikt zijn.

Naast een Samsung smartphone is er ook een Samsung smartwatch, Samsung tablet, Samsung televisie, Samsung wasmachine, Samsung camera etcetera. Eigenlijk zijn de Zuid-Koreanen op alle technologische gebieden wel aanwezig. De meeste Samsung producten worden overigens in Noord- en Zuid-Amerika verkocht. Daarna volgen pas de markten in Europa, Afrika en Azië. Zuid-Korea zelf heeft een aandeel van 15% in de totale omzet.

Samsung aanbiedingen en folders

Wil jij een Samsung smartphone met korting scoren? Of ben je gewoon op zoek naar de actuele Samsung acties? Bekijk dan de folders met Samsung voor de laatste Samsung aanbiedingen. Verschillende elektronicazaken hebben geregeld kortingen, zoals MediaMarkt, BCC en BoXXer.