Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Sloggi

Sloggi is een fabrikant in ondergoed en heeft miljarden slips verkocht. Al sinds 1979 is dit merk op de markt. Toen richtte Sloggi zich nog alleen op dames en verkocht het vrouwenslips. 7 jaar later, in 1986, kwam daar herenondergoed bij. Hier vind je alle actuele Sloggi aanbiedingen.

Sloggi aanbiedingen

Folders met Sloggi

Winkels waar Sloggi vaak in de folder staat

Herenondergoed was meteen een markt voor, want de loszittende boxer was een beetje uit de mode. Sloggi’s slips werden op deze manier meteen populair. Later ging Sloggi toch overstag en produceerde het strakke boxers, terwijl de collectie ook werd uitgebreid met bh’s voor vrouwen. Leuk feitje: per minuut worden er 126 Sloggi’s geproduceerd. 

Triumph International

Het moederbedrijf van Sloggi is Triumph International. Dit bedrijf bestaat al sinds 1886 en is al die tijd actief geweest in de wondere wereld van het ondergoed. Triumph International draait jaarlijks een miljardenomzet en is wereldwijd actief. Ook merken als BeeDees, Valisere, HOM en Fashion Style vallen onder deze onderneming. In totaal zijn er meer dan 40.000 medewerkers.

Maar goed, terug naar Sloggi. Dit ondergoed is voornamelijk een succes vanwege de goede kwaliteit. Dankzij het gebruik van materialen die lekker zitten, willen dragers eigenlijk niet meer overstappen naar een ander merk. Het katoen en de elasticiteit zorgen voor een zachte touch en een pasvorm die blijvend goed zit. 

Sloggi aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Sloggi ondergoed? Of wil je gewoon weten welke winkels momenteel Sloggie acties hebben? Blader dan snel door de folders met Sloggi aanbiedingen. Bekende kledingwinkels en drogisterijen hebben geven soms korting, zodat jij Sloggi onderbroeken lekker voordelig kunt dragen. Daar profiteert iedereen van! 

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.