Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Tony's Chocolonely

Tony's Chocolonely aanbiedingen

Tony's Chocolonely folders

Winkels waar Tony's Chocolonely vaak in de folder staat

Het ontstaan van Tony's Chocolonely

Maar er zit best een interessant verhaal achter dit bedrijf. Want wat misschien niet veel mensen weten, is dat Tony’s Chocolonely voortkomt uit een televisieprogramma.

Journalist Teun van de Keuken las aan het begin van deze eeuw een boek over de cacao-industrie. Op cacaoplantages vond illegale kinderarbeid en moderne slavernij plaats, dus besloot Van de Keuken dit te onderzoeken. Hij dook in de wereld van chocolade en wilde zelf een slaafvrije reep ontwikkelen. Dit werd uiteindelijk Tony’s Chocolonely, dat op 29 november 2005 werd gelanceerd. De repen waren meteen een gigantisch succes en er was veel vraag naar.

In 2012 werd besloten dat de repen van Tony’s voortaan niet meer gelijk verdeeld zouden worden, maar werd er gekozen om deze ongelijk te verdelen. Dit vanwege de ongelijkheid binnen de chocoladewereld. Nog steeds is dit een van de unique selling points van Tony’s Chocolonely.

Toney's Chocolonely: assortiment

Tegenwoordig is Tony’s in meer dan 20 landen te koop. Teun van de Keuken maakt geen onderdeel meer uit van het bedrijf, maar zijn naam (Tony is Teun in het Engels) is nog steeds verbonden aan de reep. Daarnaast heeft het bedrijf veel verschillende smaken op de markt gebracht. Een greep uit het assortiment van Tony’s Chocolonely producten:

  • Donkere melk brownie pecan
  • Wit wafel blauwe bes
  • Melk chocolate chip cookie
  • Melk karamel zeezout
  • Wit framboos knettersuiker
  • Donkere melk pretzel toffee
  • Puur 70%

Tony's Chocolonely aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar de huidige Tony’s Chocolonely acties? Bekijk dan de folders met Tony’s Chocolonely. Verschillende winkels hebben namelijk Tony’s Chocolonely aanbiedingen.