Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Beddenreus

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Beddenreus voor je klaar met aanbiedingen.

Beddenreus

Andere Wonen winkels in de buurt

Beddenreus - Groot in bedden, slapen en slaapkamers

Met zoveel afleiding en soms ook stress is in slaap vallen tegenwoordig niet zo heel gemakkelijk meer. Toch wordt er steeds meer bekend over hoe belangrijk een goede nachtrust is, wat bij mensen met slaapproblemen vaak leidt tot nog meer stress en frustratie. Als je je na een nacht slapen vaak niet uitgerust voelt of wel eens opstaat met nekpijn, rugpijn of hoofdpijn, dan is het een goed idee om eens te denken aan het aanschaffen van nieuw slaapmateriaal. Sowieso is het van belang om eens in de tien jaar een nieuw matras aan te schaffen en deze regelmatig om te draaien, zodat de ondersteuning van het matras optimaal blijft en er geen kuilen en zwakke plekken ontstaan.

Veel mensen zijn terughoudend als het over de aanschaf van een nieuw bed of matras gaat, dat is begrijpelijk! Het kan een grote aankoop zijn waar niet iedereen financiële ruimte voor heeft, men weet vaak niet wat belangrijke eisen zijn aan een matras en er is altijd het risico dat je een miskoop doet. Gelukkig is daar Beddenreus, een nationale keten die gespecialiseerd is in bedden en slapen en deze voor een voordelige prijs en uitgebreide service aanbiedt! Door de massa-inkoop van matrassen en bedden kan de slaapwinkel deze voor een zo laag mogelijke prijs aanbieden aan haar klanten. Ook zorgt dit ervoor dat de winkel regelmatig fantastische kortingen, aanbiedingen en acties kan organiseren.

Producten en aanbod

In het kort biedt Beddenreus alles omtrent bedden, slapen en de slaapkamer aan. De keten heeft een heel ruim assortiment aan boxsprings, je hebt de keus uit uitvoeringen voor één of twee personen en vlakke of elektrisch verstelbare.

Handig aan het aanbod van deze beddenwinkel is dat er complete bedden te koop zijn. Dat betekent dat een bedframe, bedbodem en een matras door de keten zijn samengesteld en als één product samen worden verkocht. Het voordeel van een compleet bed is dat je zonder al te veel moeite een prima bed kunt aanschaffen en deze zeer snel geleverd kan worden. Qua prijs is het bovendien voordeliger dan als je zelf alle elementen zou samenstellen.

Ook los zijn bedframes, matrassen en bedbodems te koop. De medewerkers weten goed welke matrassen en bedbodems goed samengaan en passen bij jouw slaapbehoefte. Je hebt qua matrassen de keus uit verschillende typen, er zijn pocketveermatrassen, koudschuimmatrassen en polyethermatrassen, laat je informeren over de kwaliteiten van elk type matras. Zorg ook dat je een bijpassende bedbodem kiest, bijvoorbeeld een standaard vlakke lattenbodem, een handverstelbare of een elektrisch verstelbare bedbodem. Natuurlijk maak je je bed nog af met een prettig topmatras, molton, een matrasbeschermer, een comfortabel hoofdkussen en een heerlijk zachte set beddengoed. Heb je een zomer-, winter- of vierseizoenendekbed nodig? Ook deze kun je aanschaffen bij Beddenreus. Voorts biedt de keten slaapbanken en vouwbedden aan, handig voor kleine ruimtes zoals studentenkamers.

Voor kinderen heeft de beddengigant ook meerdere opties. Zo heb je stapelbedden, hoogslapers en halfhoogslapers, sommigen met een bureau of opbergruimte aan de onderzijde van het bed. Ten slotte kun je bij Beddenreus ook nog terecht voor de leukste slaapkamermeubels zoals nachtkastjes, commodes, bureaus en kledingkasten. Sla je slag tijdens één van de vele folderacties van de keten!

Reclamefolder en aanbiedingen

Deze beddenketen staat voor voordelig slapen. Met de standaard zeer lage prijzen proberen ze goed slapen voor heel Nederland bereikbaar te maken. Daarbovenop brengt de keten regelmatig een gloednieuwe folder met de beste acties uit en zijn er elke maand een aantal acties die exclusief in de webshop gelden. Denk bijvoorbeeld aan de “Slaap lekker” actie, waarbij avondshoppers in de webshop tussen 18.00 en 06.00 10% korting krijgen op alles dat ze bestellen.

De folder van Beddenreus heeft geen vaste looptijd, dit verschilt per aanbieding en maand, op sommige momenten is er een aantal weken helemaal geen folder. Dat is best onhandig als je voornemens bent om een nieuw bed of matras te kopen en graag gebruik wil maken van een superdeal van de keten. Je zal dan meerdere keren per week moeten checken of er een nieuwe folder is en het kan zijn dat je dan al te laat bent voor een OP=OP-actie. Gelukkig hebben wij daar een gemakkelijke oplossing voor. Wij uploaden namelijk altijd direct de nieuwste folders van alle winkelketens en wij kunnen jou daarvan op de hoogte stellen!

Maak een account aanmaakt op onze website, voeg Beddenreus en eventueel wat andere winkels aan je favorieten toe en ontvang automatisch een melding als wij een nieuwe folder uploaden. Nog sneller ben je als je onze app downloadt op je smartphone of tablet en notificaties inschakelt, in dat geval ontvang je direct een melding op je apparaat als er een nieuwe folder beschikbaar is.

Waar vind ik een winkel van deze keten?

Als je niet precies weet waar de meest nabije Beddenreus-winkel gesitueerd zit, dan kun je op onze site en in de app je postcode invullen. Ga je naar de detailpagina van een winkel die je zoekt, dan zie je meteen een aantal adressen staan van vestigingen in jouw buurt, waar je ook weer op kunt klikken. Op de pagina waar je dan belandt kun je de openingstijden van die specifieke vestiging inzien en zo weet je direct of en wanneer je kunt gaan shoppen voor een nieuw bed of matras. Ook handig aan het invullen van je postcode is dat je suggesties krijgt van populaire winkels en aanbiedingen bij jou in de buurt. Zo hoef je niet meer urenlang alle folders door te bladeren en mogelijk alsnog een top-aanbieding over het hoofd zien. De meest bekeken aanbiedingen door jouw medegebruikers komen in dit overzicht te staan. Dit is natuurlijk fijn als een winkel waar je eigenlijk nooit komt toch een product dat je wilt hebben met een stuntprijs aanbiedt.

Nieuwsbrief

Ten slotte is het op onze website mogelijk om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Als je niet zoveel tijd kwijt wilt zijn aan het bekijken van folders dan is dit absoluut een uitkomst. Je hoeft bovendien geen account aan te maken, je laat alleen je e-mailadres achter en wij sturen je dan een paar keer in de week een e-mail met de hotste aanbiedingen, kortingen en winkels van dat moment.

Ook op de website van Beddenreus kan je je inschrijven voor hun nieuwsbrief, dan ontvang je eens in de zoveel tijd een e-mail met het laatste nieuws omtrent de keten en ontwikkelingen op het gebied van slapen. Daarnaast worden er vaak exclusieve kortingen en kortingscodes gedeeld die alleen te gebruiken zijn voor mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief. Natuurlijk ben je ook als eerste op de hoogte van de nieuwste folderacties én worden de nieuwste collecties aan jou gepresenteerd voor ze in de showroom te bewonderen zijn. Ten slotte krijg je in de nieuwsbrief tips en persoonlijk advies over welk matras het beste bij jou past en hoe je ervoor kunt zorgen dat de kwaliteit van je product zo lang mogelijk in orde blijft.

Bedrijfsprofiel en geschiedenis

Deze winkel is een discountketen die handelt in zeer voordelige, bedden, matrassen en beddengoed. De landelijke keten valt onder een holding die ook eigenaar is van de slaapketen Beter Bed. In totaal beheert het moederbedrijf van Beddenreus en Beter Bed meer dan 125 filialen van beide ketens over heel Nederland en een aantal in België. Beddenreus is goed voor meer dan 30 winkels en meer dan 100 medewerkers. De filialen zitten grotendeels gevestigd op meubelboulevards. De oprichters en broers Mark en Pieter Diks richtten de originele keten Beter Bed op in 1981 en startten met twee filialen van die keten. De broers komen uit het succesvolle ondernemersgezin van DICO en hebben op die manier al genoeg kennis opgedaan om direct aan de slag te kunnen gaan met het uitbouwen en doorontwikkelen van het Beter Bed concept. Nog geen vijftien jaar later, in 1996, gaat het Beter Bed-concern de Amsterdamse beurs op, onder de notering BBED. In 1997 werd de discountformule Beddendump gestart om de onderkant van de slaapkamermarkt te bedienen. Beter Bed richtte zich meer op het middensegment en de keten beheerde ook Dormaël, een bedden- en matrassenmerk dat de focus op de bovenkant van de markt had liggen.

In 1998 werden van Beddendump vijf filialen geopend. Toch komt de continuering van de keten op losse schroeven te staan als de broers een geweldige kans krijgen. Onder hun bedrijfsnaam lukt het ze om het Duitse Matratzen Concord over te nemen, een matrassenspeciaalzaak in de cash & carry formule, waardoor de keten plotseling ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland operatief werd. Tijdelijk was het de bedoeling om in Nederland de naam Matras Concord te gaan voeren voor de discountketen, maar van dat plan werd afgestapt in het voordeel van Beddendump.

2001 stond in het teken van de nieuwe opgerichte dochteronderneming DBC International, die sindsdien onder de merknaam M line ergonomische, gepatenteerde matrassen en kussens ontwikkelt.

In 2006 besluit het bestuur van de holding dat Beddendump een positievere naam kan gebruiken, het woord dump moest verdwijnen. Dat jaar worden alle Beddendump-filialen omgedoopt tot Beddenreus. De naamsverandering en verandering van het logo leiden direct tot een verhoging van de omzet.

In 2013 ondergaan de concepten van Beter Bed én van Beddenreus een grote uiterlijke verandering, waarbij de indeling, webshop en marketing van de ketens helemaal wordt gemoderniseerd. De webshop van Beddenreus is een zeer gewaardeerde online bestelomgeving, vanaf 2016 ontvangt de keten jaarlijks een nominatie voor beste winkelketen en beste webshop van Nederland op het gebied van slapen.

Online bestellen en laten bezorgen

Beddenreus heeft een zeer uitgebreide webshop waarbij je alle producten die je in de showrooms vindt, ook online terug kunt zoeken. De webshop draait 24 uur per dag en zeven dagen per week, op het moment dat de fysieke winkels sluiten kun je in de online omgeving vaak nog gebruikmaken van geweldige online-only kortingsacties.

Bestellen via de webshop is heel gemakkelijk, een extra service naast de normale gang van zaken is dat je de producten in je winkelmandje kunt bewaren als offerte. Dan ontvang je een e-mail met een overzicht en blijven de producten veertien dagen lang voor je gereserveerd tot je besluit om de offerte te verzilveren, te betalen en je bestelling daadwerkelijk te plaatsen. Heel erg handig als je nog even wil nadenken over je mogelijke aankoop!

Na het plaatsen van je bestelling kun je constant online je orderstatus inzien, de werkdag voor de aangegeven bezorgdag kun je daar kijken in welk tijdvak je bestelling bezorgd wordt. Bezorgen gebeurt tussen 08.00 en 17.00 op werkdagen en je ontvangt een half uur van tevoren een bericht als de bezorgers eraan komen. Ze zetten je producten meteen in de goede ruimte, dus zelf hoef je niet te slepen met je nieuwe bed of matras. Bestel je voor meer dan € 20,-, dan is de bezorging helemaal gratis. Voor elke bestelling van minder dan dat bedrag rekent de slaapwinkel € 3,95,- aan bezorgkosten. Je kunt ook je bestelling in Duitsland laten bezorgen, helaas bezorgt de winkel niet in België.

Wist je dat Beddenreus...

  • Al meer dan twintig jaar topproducten voor een standaard voordelige prijs en met regelmatige aantrekkelijke aanbiedingen verkoopt in Nederland?
  • Valt onder de Beter Bed Holding, die ook eigenaar is van de beddenwinkel Beter Bed en Dormaël in Nederland, Matratzen Concord in Duitsland en Zwitserland, Sängjätten in Zweden, El Gigante del Colchon in Spanje en BettenMax in Oostenrijk?
  • Is opgestart als discountformule naast de keten Beter Bed, die zich op het middensegment focuste? De budgetketen biedt nog steeds kwalitatieve matrassen en bedden aan, zodat ook mensen met een kleinere portemonnee zichzelf kunnen voorzien van een goede nachtrust.
  • En haar webshop de afgelopen drie jaar steeds opnieuw zijn genomineerd voor beste keten en beste webshop in de categorie slapen?
  • En de Beter Bed Holding zijn aangesloten bij het initiatief Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Door het publiek actief te informeren over het belang van goed slapen en goed slaapmateriaal hoopt het concern bij te kunnen dragen aan een meer uitgeruste, gelukkige en gezonde samenleving.
  • Ook het milieu hoog in het vaandel heeft staan? De keten heeft in 2019 zelfs een boxspring ontwikkeld die 100% te recyclen is. Dat is duurzaam slapen!
  • Van 1997 tot 2006 in het straatbeeld aanwezig was onder de naam Beddendump? Aangezien de naam het idee gaf dat het een outlet betrof waar producten met imperfecties werden verkocht heeft het concern de naam veranderd in Beddenreus. De winkel is namelijk een discountketen, maar verkoopt alleen gloednieuwe, ongebruikte producten die uitvoerig getest en gecontroleerd zijn op kwaliteit en comfort.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.