Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van PLUS

Op zoek naar de nieuwste folder van PLUS? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 4 jun. - 10 jun. 2023. Klik hieronder snel de PLUS folder aan voor alle informatie.

PLUS

PLUS aanbiedingen

PLUS: de gezelligste supermarkt van Nederland

PLUS, voorheen Plusmarkt, is een nationale supermarktketen met meer dan 250 verschillende filialen verspreid over het hele land. Iedereen die wel eens een PLUS is binnengelopen kan zich vast de lichtgroene hesjes van de medewerkers en de lichtgroene en houten accenten door de hele winkel voor de geest halen. Samen met de warme belichting geeft dit de klanten een prettige en rustgevende shop-ervaring. PLUS geeft meer!

De lichtgroene tint komt ook terug in het logo van de keten, die je vindt in de folder, op de site en natuurlijk boven iedere ingang van een filiaal. Het logo is een geïnspireerd op een klavertje vier, ieder blaadje uitgevoerd in een andere kleur: rood, blauw, donkergroen en lichtgroen. Ernaast of eronder staat doorgaans PLUS, in de lichtgroene kleur.

Aanbod en assortiment

Bij PLUS vindt u natuurlijk al uw favoriete A-merken: koffie van Douwe Egberts, Coca Cola, Tony's Chocolonely chocolade en Campina melk en yoghurt. A-merk producten zijn regelmatig in de aanbieding bij PLUS, iedere week wordt er een nieuwe folder uitgebracht. De acties in de folder zijn geïnspireerd door onder andere nationale feestdagen, het barbecueseizoen en de oogstmomenten voor groenten en fruit. De versafdeling is de grote trots van deze supermarktketen. Zij biedt haar klanten altijd een uitgebreid assortiment aan verse groenten en fruit van hoge kwaliteit. Houd de oogstmomenten van lokaal geproduceerde versproducten in de gaten en je kunt ervan op aan dat je in die periode in de PLUS reclamefolder een topdeal aantreft!

Tijdens de feestdagen heeft ook deze supermarkt speciale producten voor op je ontbijt-, brunch- of dinertafel. Het huismerk brengt je sowieso het hele jaar door goede kwaliteit en verfijnde smaak voor een zeer redelijke prijs. Ook doordeweeks vind je hier allerlei etenswaren die het koken makkelijker, sneller en lekkerder maken. Of kook helemaal niet en kies een verse maaltijdsalade of stoommaaltijd uit de koeling, supersimpel en toch gezond!

Elk PLUS-filiaal heeft een broodafdeling waar heerlijke broden en bakkersproducten worden afgebakken. Gezond en smaakvol meergranen- of volkorenbrood en luxere baksels als croissants, puddingbroodjes en frikandelbroodjes zijn er ook verkrijgbaar. Vers is het allerlekkerst en de geur van brood vult 's ochtends de hele winkel.

Heb je speciale wensen, vragen of eisen wat betreft het assortiment van jouw plaatselijke PLUS? Spreek tijdens het boodschappen doen eens de filiaalmanager of eigenaar aan. Zij zijn vaak op de winkelvloer aanwezig en omdat iedere PLUS in eigendom is van een zelfstandig ondernemer kunnen zij goed uit de voeten met wensen van de lokale klandizie.

Er is dus veel meer mogelijk qua persoonlijke wensen en tevredenheid dan bij landelijk gedreven supermarkten.

Genieten van wijnen

Daarnaast heeft elke vestiging van deze keten een ruim opgezet wijnschap, waar je een zorgvuldig uitgekozen collectie aan wijnen kunt vinden. Rood, wit, bruisend en in verschillende prijssegmenten, waarbij overal wordt aangegeven bij welk gerecht de wijn goed past, of het een lichte of zware wijn is en wat de meest onderscheidende noten zijn. Via de website van PLUS kun je zelfs vooraf onderzoek doen en krijg je nóg meer informatie over alle wijnen die worden verkocht. Zowel de wijnkenner als de wijnleek kan hier dus een succesvolle keus maken uit het duizelingwekkende aantal shiraz, bordeaux, pinot grigio, sauvignon en chardonnay. Kom je er nu nog niet zo goed uit, dan kun je altijd een medewerker aanspreken. Iedere winkel heeft namelijk een medewerker die is opgeleid tot wijnadviseur en regelmatig wijncursussen volgt om de kennis op peil te houden.

De wijnsectie van PLUS heeft vanaf 2011 ieder jaar de prijs voor Beste Wijnsupermarkt gewonnen, uitgevoerd via een tevredenheidsonderzoek door onafhankelijk onderzoeksbureau Nielsen. Het beste scoort het brede aanbod aan wijnen.

Heerlijk lokaal: streekproducten

Een ander element van de winkelindeling dat PLUS zo onderscheidend maakt van andere supermarkten is het ruime aanbod aan streekproducten. Je kunt ervan uitgaan dat je bij de Plusmarkt bijna alle lokaal geproduceerde voedingswaren uit de regio kunt vinden. Dit maakt de vestigingen in bijvoorbeeld Limburg goudmijntjes tijdens het aspergeseizoen en in de zomer, wanneer de heerlijkste aardbeien zo van de struik in de winkel belanden. Ook in andere delen van Nederland bevinden zich natuurlijk agrarische bedrijven die verrassende en kwalitatieve producten leveren. Bij de lokale PLUS tref je die direct aan. Denk aan ambachtelijke jams, oerbroden van zelfgeoogste en gemalen graan en biologische biefstukjes van rundvee dat goed is verzorgd en in de wei heeft gestaan.

Streekproducten zijn over het algemeen niet de meest voordelige keus, maar vergeet niet dat de milieu-impact van deze producten veel kleiner is. De producten worden meestal op één en dezelfde plaats geproduceerd, in plaats van ingrediënten uit allerlei delen van de wereld te moeten importeren. Daarna haalt PLUS het assortiment zelf op, zonder dat het eerst langs een distributiecentrum hoeft. Ook is het een fijn idee om te weten waar je product vandaan komt, soms kun je zelfs een rondleiding krijgen bij het bedrijf waar het product gemaakt wordt. En ten slotte is het natuurlijk fijn om je geld uit te geven aan een heerlijk product waar iemand zijn hart en ziel in heeft gestopt. Door zoveel streekproducten aan te bieden steunt PLUS ook de lokale ondernemer en houdt de supermarktketen bedrijvigheid in de regio in stand.

PLUS aanbiedingen en folders

PLUS heeft iedere week een gloednieuwe reclamefolder met ruim vijftig verschillende aanbiedingen. Een groot deel daarvan zijn A-merken en vaak geeft PLUS korting tot wel 50%, in de vorm van 1+1 gratis-acties. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd goede deals in het verse segment. Vaak kun je met de vers aanbiedingen zo een heel weekmenu samenstellen, dus als je slim inkopen doet kun je bij PLUS voordelig je wekelijkse boodschappen doen zonder in te leveren op kwaliteit en je persoonlijke wensen.

Ben je benieuwd wanneer je de nieuwe PLUS folder kunt bekijken? Download dan onze Reclamefolder-app en zet notificaties aan. Als je vervolgens PLUS supermarkten toevoegt aan je favoriete winkels krijg je automatisch een melding op je smartphone, tablet of desktop op het moment dat de nieuwste folder wordt geüpload.

Spaaracties en boodschappenboxen

Ook kun je regelmatig zegels sparen voor mooie producten. Met de meest recente spaaractie kon je sparen voor hoogwaardige Tupperware-dozen, om je etenswaren langer vers te houden. Bij iedere €10,- aan boodschappen ontving je één spaarzegel en bij 35 zegels had je een volle spaarkaart en kon je één van de zes Tupperware-producten uitkiezen, tegen een kleine extra betaling of helemaal gratis.

Eerder waren er spaaracties voor handpoppen van De Fabeltjeskrant, knuffels, Minions figuurtjes en natuurlijk zijn er regelmatig acties waarbij je kunt sparen voor boodschappenboxen en voetbalplaatjes. Volwassenen konden verder nog sparen voor messen van Jamie Oliver en handige keukenhulpjes van Joseph Joseph. Het doel van PLUS is om minstens eens in de vier maanden een nieuwe spaaractie op touw te zetten, in samenwerking met een verrassend product waar je veel plezier en/of gemak van ervaart.

Online boodschappen bestellen en thuisbezorgen

Op de website van PLUS kun je door heel Nederland boodschappen bestellen en bij je thuis laten bezorgen of ophalen in een filiaal naar keuze. Deze service wordt sinds 2015 aangeboden en is sindsdien uitgebreid qua producten, bezorgadressen en bezorgtijden. De supermarkt bezorgt altijd je boodschappen tot in de keuken en als je via PLUS Express bestelt kan dat al over twee uur zijn! Handig als je je plotseling herinnert dat je die avond een diner zou geven voor vrienden en naast boodschappen ook nog je hele huis aan kant moet maken. Of als je in een Netflix-marathon zit en je realiseert dat je niets te eten meer in huis hebt. Als je je boodschappen dezelfde dag nog wil hebben moet je wel vóór 16:00 's middags bestellen, anders kun je een bezorgtijdvak kiezen voor de volgende ochtend.

Bezorgen gebeurt vanaf een minimaal bestelbedrag van €25,- en er worden altijd bezorgkosten gerekend. Het kost €6,- om je boodschappen bij je thuis te laten bezorgen en €2,50,- om het in je winkel klaar te laten zetten. Voor Express-levering na twee uur betaal je daar bovenop wel nog het luttele bedrag van €2,50,-. Let tijdens het bestellen goed op de wekelijkse actieproducten met het label 'Gratis Bezorging'. Als je voor een bepaald bedrag aan deze aanbiedingen bestelt is de algemene bezorging helemaal gratis.

Als je nog nooit eerder boodschappen hebt besteld kun je zelfs de klantenservice van de supermarkt bellen die je begeleiden bij het proces! Handig voor de wat oudere klant die misschien even een steuntje in de rug nodig heeft om gebruik te kunnen maken van het gemak dat boodschappen laten bezorgen je kan bieden. Toch is het bestelproces zeer eenvoudig: via Plus.nl klik je eerst je filiaal aan en dan leg je met een muisknop je gewenste producten in je mandje. PLUS heeft ook een app waarmee je een bestelling kunt doen, handig voor als je onderweg bent!

Het ontstaan van PLUS

De keten is officieel in 2001 van start gegaan en is ontstaan als een opvolger van de Plusmarkt. Dat betekent dat alle Plusmarkt-winkels in 2001 een beleidsmatige en uiterlijke verandering ondergingen en verder opereerden als PLUS-filialen. Beide concepten maakten onderdeel uit van de Sperwer Groep, een coöperatie die ook een aandeel in winkelformule SPAR heeft. Bijzonder aan de PLUS is dat alle PLUS vestigingen in eigendom zijn van de ondernemers die de vestigingen uitbaten. Zij leggen gezamenlijk geld voor nationale marketing, die door de Sperwer Groep wordt geregeld en zij houden zich aan de regels voor winkelbeleid en het uiterlijk van elke supermarkt.

Ook heeft PLUS regelmatig geprobeerd andere supermarkten over te nemen. In 2006 nam het bijvoorbeeld een deel van de Edah-winkels over en bouwden deze om naar PLUS-filialen. In 2009 werd gepoogd om Super de Boer over te nemen en in 2018 faalde een overnamepoging van Emté. Wel bewijst dit dat het PLUS-concept succesvol en winstgevend is.

Winkel- en servicebeleid

PLUS heeft een zeer duidelijk winkelbeleid waar iedere medewerker van op de hoogte is en waar zelfs het logo op geïnspireerd is. De vier speerpunten waar iedere PLUS-winkel aan wil voldoen zijn:

  • Meer aandacht: er is altijd ruim genoeg personeel aan het werk in de winkel en zij zijn behulpzaam ingesteld.
  • Meer voordeel: iedere week goede aanbiedingen in de folder, regelmatig spaaracties en altijd een zeer betaalbaar huismerk én budgetmerk, zo houdt PLUS haar klanten tevreden.
  • Meer vers: door de vele samenwerkingen met lokale telers liggen de versproducten zo snel mogelijk in de winkel. In het oogstseizoen gebeurt het regelmatig dat groenten en fruit 's ochtends uit de grond of van de boom worden geplukt en dezelfde dag nog in de winkel liggen!
  • Meer duurzaam: het samenwerken met lokale telers zorgt automatisch voor meer duurzaamheid. Ook heeft PLUS een zeer uitgebreid biologisch assortiment.

Vind een PLUS-vestiging bij jou in de buurt

Met 260 filialen verspreid over het gehele land zit er altijd wel een PLUS bij jou in de buurt. Ga naar de Reclamefolder website of app, vul je postcode in en zie direct waar dichtbij jou een PLUS te vinden is. Ook wordt er aangegeven hoe ver iedere vestiging bij jouw locatie uit de buurt is, zodat je weet hoe lang het reizen is. Voeg de vestiging toe aan je favorieten en je kunt altijd de openingstijden van de winkel zien, ook tijdens nationale feestdagen zijn wij up to date!

Veelgestelde vragen over PLUS

1. Waar vind ik de nieuwste PLUS reclamefolders?

De nieuwste aanbiedingen uit de folder van PLUS zijn vindbaar op de Reclamefolder-site.

2. Waar vind ik het dichtstbijzijnde PLUS-filiaal bij mij in de buurt?

Geef bij ons aan wat je postcode is en het dichtstbijzijnde filiaal verschijnt meteen!

3. Wanneer gaat mijn PLUS open?

Bekijk wat de openingstijden van PLUS-winkels in jouw omgeving zijn.

4. Kan ik online boodschappen bestellen bij PLUS?

Ja, PLUS biedt het online bestellen van boodschappen aan. Kies zelf of je ze tot in je keuken laat bezorgen of dat je ze ophaalt in je filiaal. Je kunt zelf kiezen op welke dag en in welk dagdeel je bestelling wordt bezorgd, kies je voor levering via PLUS Express dan kun je je boodschappen al over twee uur bezorgd krijgen of ophalen!

5. Moet ik bezorgkosten betalen als ik online boodschappen bestel?

Ja, omdat bezorgen en boodschappen klaarzetten in ieder PLUS-filiaal zelf plaatsvindt, zijn er altijd kosten aan verbonden. Boodschappen laten bezorgen kost €6,- en boodschappen laten klaarzetten voor afhaal kost €2,50,-. Maak je gebruik van PLUS Express levering dan wordt er bij deze bedragen nog extra €2,50,- in rekening gebracht. PLUS hanteert een minimaal bestelbedrag van €25,-.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.