Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Bosch

In bijna ieder huishouden is er wel minstens één apparaat van Bosch te vinden. Het Duitse bedrijf richt zich voornamelijk op (consumenten)producten, maar is bijvoorbeeld ook bezig met artificial intelligence. Denk daarbij aan communicatie tussen fabrieksmachines.  Hier vind je alle actuele Bosch aanbiedingen.

Bosch aanbiedingen

Winkels waar Bosch vaak in de folder staat

Maar eerst terug naar het begin. Bosch werd in 1886 opgericht als ‘Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik’ door Robert Bosch in Stuttgart. Bosch voerde allerlei technische werkzaamheden uit, variërend van telefonie tot autotechniek. In die laatste branche wist hij flink wat roem te vergaren door een magneetontsteking te ontwikkelen; hiermee was de oplossing voor een grootschalig probleem in de automobielsector gevonden. Door deze uitvinding kon Bosch ook een fabriek openen in de Verenigde Staten.

 

Bosch richtte zich in de daaropvolgende decennia voornamelijk op techniek voor auto’s. Zo werden koplampen, generators en accu’s uitgevonden. Toch verkende Bosch ook nieuwe gebieden. Ze begaven zich op terreinen van radio- en televisietechnologie en elektrische gereedschappen. Zeker in het begin van de jaren ‘50 bloeide deze markt. Men was na zware oorlogsjaren toe een verlichting en er werden miljoenen keukenapparaten en dergelijke producten gekocht.Ook opereert het bedrijf tegenwoordig internationaal. In ieder land zul je Bosch-apparatuur aantreffen.

Bosch producten

Apparatuur van Bosch heeft vandaag de dag nog steeds een goede naam. Denk aan Bosch wasmachines, Bosch drogers, Bosch vaatwassers, Bosch stofzuigers, Bosch koelkasten, Bosch koffiezetapparaten, Bosch ovens en Bosch gereedschap. 

Bosch aanbiedingen en folders

Op zoek naar Bosch acties? Bekijk dan de folders met Bosch aanbiedingen. Bekende elektronicaketens, zoals MediaMarkt, BCC, BoXXer, EP, Obbink en Blokker geven geregeld korting op Bosch producten.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.