Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Brabantia

Het Nederlandse bedrijf Brabantia is tegenwoordig overal ter wereld te vinden, maar kent zijn oorsprong in het dorpje Aalst. Hier vind je alle actuele Brabantia aanbiedingen.

Brabantia aanbiedingen

Winkels waar Brabantia vaak in de folder staat

Geschiedenis van Brabantia

In 1919 startte J.M. van Elderen daar een blikwarenfabriek onder de naam Van Elderen & Co. Zij produceerden melkbussen, kannen, zeven en trechters. Het ging vervolgens zo goed, dat het bedrijf werd opgemerkt door Philips. Voor de Eindhovenaren produceerde Brabantia bijvoorbeeld radiobehuizingen.

 

Omstreeks 1950 werd de volgende mijlpaal bereikt: de eerste serie pedaalemmers verscheen op de markt. Brabantia produceert tegenwoordig nog steeds pedaalemmers. Andere iconische producten volgden snel: de Patrice-print en de Classic kurkentrekker, waarvan er miljoenen zijn verkocht.

 

In 1999 introduceerde Brabantia iets nieuws: de Brabantia Touch Bin - afvalemmers met een touch-sluiting. Wereldwijd was er meteen veel vraag naar. 7 jaar later kwam de WallFix wanddroger op de markt. Dit was de eerste droogmolen die men aan de muur kan bevestigen. De Bo Touch Bin, op de markt sinds 2017, was het laatste pronkstuk. Brabantia liet met dit product zien dat een afvalemmer - dit exemplaar staat op pootjes - ook een mooi interieurstuk kan zijn.  

Brabantia producten

Al met al richt Brabantia zich op vier verschillende productcategorieën: 

  • Afval
  • Wassen en strijken
  • Keuken en koken
  • Badkamer en toilet

Tegenwoordig speelt duurzaamheid een grote rol bij Brabantia. Zo is het nieuwe hoofdkantoor duurzaam gebouwd en plant het bedrijf bomen als er droogmolens worden verkocht. Daarnaast sponsort Brabantia The Ocean Cleanup.

Brabantia aanbiedingen en folders

Wil jij producten van Brabantia met korting scoren? Blader dan de folders met Brabantia aanbiedingen door. Winkels als Blokker, Makro, Marskramer en Karwei hebben geregeld Brabantia acties.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.