Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Canon

Ben je op zoek naar een fotocamera? Grote kans dat de camera’s van Canon langs hebt zien komen. Het Japanse merk is betrouwbaar, goed en doet altijd wat-ie moet doen. Bovendien heeft Canon lekker veel keus, want in elke prijsklasse zijn er Canon camera’s te vinden. Of je nou wil fotograferen of filmen: Canon regelt het. Hier vind je alle actuele Canon aanbiedingen.

Canon aanbiedingen

Winkels waar Canon vaak in de folder staat

Canon in de loop der jaren

Canon is opgericht in de jaren ‘30 van de vorige eeuw. Geïnspireerd door het Duitse merk Leca richtte een groep Japanse vrienden het bedrijf op en werd er begonnen met de ontwikkeling van een 35mm-camera. In de loop der jaren breidde Canon haar werkgebied uit. Alle nieuwe technieken op het gebied van fotografie werden meegenomen, zodat Canon bijvoorbeeld ook spiegelreflexcamera’s kon maken. De AE-1 was de eerste spiegelreflexcamera ter wereld die voorzien was van een microprocessor; mede door goede marketing verkocht Canon hier meer dan een miljoen exemplaren van. Daarnaast bracht Canon meerdere lenzen voor film- en televisiecamera’s op de markt.

Uiteraard ging Canon goed mee met de tijd en werden er later ook digitale camera’s ontworpen. Zowel voor consumenten als professionele fotografen bleef Canon verschillende soorten apparatuur ontwikkelen. Maar het bleef niet alleen bij foto en video: Canon ging ook printers ontwerpen en kocht andere bedrijven op om kantoorapparatuur te maken. Wat niet veel mensen weten, is dat Canon ook actief is op de markt van medische apparatuur. Zo bestaan er Canon MRI-apparaten.

Canon aanbiedingen en folders

Canon producten kunnen duur zijn, dus bekijk de folders met Canon voor leuke Canon acties. Dankzij deze Canon aanbiedingen bespaar je op de aankoop van een Canon camera. Verschillende elektronicazaken hebben deze in hun assortiment. 

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.