Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Clinique

Clinique is een beautymerk dat ontstaan is in Amerika. Evelyn Lauder, schoondochter van Estée Lauder, las een artikel in tijdschrift Vogue met de titel ‘Can Great Skin Be Created?’. Dit inspireerde haar om het merk Clinique op te zetten. Hier vind je alle actuele Clinique aanbiedingen.

Clinique aanbiedingen

Folders met Clinique

Winkels waar Clinique vaak in de folder staat

Clinique huidverzorging en make-up

Naast huidverzorging doet Clinique ook aan make-up zoals mascara en lippenstift. Ook heeft het merk een ‘3-stappen huidverzorgingssysteem’ ontwikkelt. Dat werkt als volgt:

  • Stap 1: Reinigen. Reinig je huid met Clinique zeep, zonder dat de huid uitdroogt. 
  • Stap 2: Exfoliëren. Dat wil zeggen: verwijder dode huidcellen aan het oppervlak. Zo wordt de jongere huid zichtbaar. Dat kun je bijvoorbeeld doen met de Clinique Clarifying Lotion.
  • Stap 3: Hydrateren. Wil jij dat jouw huid er egaler en gezonder uitziet? En is het ook fijn als je huid zichzelf goed kan verdedigen tegen omgevingsinvloeden? Zorg dan dat-ie goed hydrateert dankzij de Dramatically Different Moisturizing Lotion of Gel.  

Clinique aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Clinique acties en wil je profiteren van Clinique aanbiedingen? Bekijk dan folders met Clinique producten en start vandaag nog met het gezonder maken van jouw huid!

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.