Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

K3

De meidengroep K3 behoort al jarenlang tot één van de de populairste muziekgroepen onder jonge kinderen in Nederland en Vlaanderen. Hier vind je alle actuele K3 aanbiedingen.

K3 aanbiedingen

Winkels waar K3 vaak in de folder staat

Muziek van K3

In verschillende opstellingen weet de formatie al sinds 1998 de hitlijsten te bereiken. In dat jaar richtte muziekproducent Niels William de meidengroep op, mede vanwege de populariteit van de Spice Girls. Als snel bestond de groep uit Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. 

K3 Samenstelling 

In 2015 veranderde de samenstelling van K3 opnieuw. Dit keer kwamen er maar liefst drie nieuwe zangeressen, die gevonden werden via het programma ‘K3 zoekt K3’. De winnaars waren Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn. Klaasje stapte in 2021 alweer uit K3 en werd opgevolgd door Julia Boschman.

K3 producten en aanbiedingen

Jaarlijks vliegen er veel K3 producten over de toonbank. Van cd’s tot jurkjes en van poppen tot kleurboeken: je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets K3-gerelateerds van verkrijgbaar. Ben jij op zoek naar K3 aanbiedingen? Bekijk dan snel de folders met K3 acties. Denk bijvoorbeeld aan de bekende speelgoedketen Intertoys.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.