Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

K3

K3 aanbiedingen

Helaas, op dit moment zijn er geen K3 aanbiedingen beschikbaar op Reclamefolder.nl. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige K3 aanbiedingen? Download dan snel onze handige app, dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op apk kunt besparen.

K3 folders

Geen K3 folders gevonden

Muziek van K3

In verschillende opstellingen weet de formatie al sinds 1998 de hitlijsten te bereiken. In dat jaar richtte muziekproducent Niels William de meidengroep op, mede vanwege de populariteit van de Spice Girls. Als snel bestond de groep uit Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. 

K3 Samenstelling 

In 2015 veranderde de samenstelling van K3 opnieuw. Dit keer kwamen er maar liefst drie nieuwe zangeressen, die gevonden werden via het programma ‘K3 zoekt K3’. De winnaars waren Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn. Klaasje stapte in 2021 alweer uit K3 en werd opgevolgd door Julia Boschman.

K3 producten en aanbiedingen

Jaarlijks vliegen er veel K3 producten over de toonbank. Van cd’s tot jurkjes en van poppen tot kleurboeken: je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets K3-gerelateerds van verkrijgbaar. Ben jij op zoek naar K3 aanbiedingen? Bekijk dan snel de folders met K3 acties. Denk bijvoorbeeld aan de bekende speelgoedketen Intertoys.