Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

LG

>LG is een Zuid-Koreaans elektronicabedrijf dat in 1947 werd opgericht. LG was een afkorting voor Lucky Goldstar. Zo heette het bedrijf tot 1995. Producten die in Zuid-Korea werden verkocht vielen onder de naam Lucky, terwijl buitenlandse producten werden aangeprijsd onder de naam Goldstar. Hier vind je alle actuele LG aanbiedingen.

LG aanbiedingen

Winkels waar LG vaak in de folder staat

LG: Life 's Good

Tegenwoordig hebben de letters LG geen betekenis meer. Met de reclameslogan ‘Life’s Good’ suggereert LG dit wel, maar toch is dit echt niet het geval.

LG was het eerste bedrijf dat actief was in de chemische sector - zo is het immers begonnen. Pas in 1958 werd er uitgebreid met elektronica divisies. Op deze manier werd LG het eerste elektronicabedrijf van Zuid-Korea. Sindsdien is LG uitgegroeid tot een grote speler op dat gebied.

LG producten

LG producten zijn overal ter wereld verkrijgbaar en de Zuid-Koreanen bouwen veel verschillende apparaten. Zo bestaat het aanbod van LG onder meer uit televisies, smartphones, tablets, monitoren, oordopjes en soundbars. LG is ook actief in huishoudelijke apparatuur. Denk dan aan wasmachines en koelkasten. 

Verder is LG een grote speler op het gebied van OLED-technologie. LG oled-tv’s hebben een hoger contrast dan gewone led-tv’s. Ook is het beeldscherm dunner en kun je het beeld beter zijn vanaf de zijkant van de tv. Donkere scènes bevatten bovendien meer zwarttinten dan bij normale tv’s.

LG aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar LG aanbiedingen? Bekijk dan de laatste folders met LG acties. LG tv’s zijn bijvoorbeeld te koop bij elektronicaketens als MediaMarkt, BCC en BoXXer.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.