Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Swiffer

Swiffer is een Amerikaans merk uit de stal van Procter & Gamble met schoonmaakproducten. Het werd geïntroduceerd in 1999 en is gebaseerd op het ‘scheermesjessysteem’. Dat houdt in dat je het ‘hoofdproduct’ - bij Swiffer bijvoorbeeld de vloerwisser - gratis krijgt of heel goedkoop aanschaft, maar je bijkomende onderdelen makkelijk vervangt en steeds opnieuw koopt, zoals de Swiffer doekjes. Hier vind je alle actuele Swiffer aanbiedingen.

Swiffer aanbiedingen

Winkels waar Swiffer vaak in de folder staat

Swiffer schoonmaakproducten

Swiffer heeft een ruim aanbod aan schoonmaakproducten. Zo hier onder een deel van het assortiment om een idee te krijgen:

  • Swiffer Duster; stof, haar, allergenen van huisstofmijt - dat is allemaal verleden tijd dankzij de Swiffer Duster. Deze schoonmaakdoekjes pakken al het vuil op en je komt makkelijk op moeilijk bereikbare plekken. Heb je honden of katten? Ook dan biedt dit product uitkomst.
  • Swiffer Sweeper; reinig je vloer in een mum van tijd met de Swiffer Sweeper. Deze partner in crime is geschikt voor elk oppervlak. 
  • Swiffer WetJet; dit is een alles-in-één reinigingssysteem voor je vloeren. Dankzij een speciale techniek wordt het vuil van de vloer losgemaakt. Dit is vervolgens weer heel makkelijk schoon te maken.

Ben jij op zoek naar de laatste Swiffer aanbiedingen? Blader dan door de folders met Swiffer acties. Swiffer producten kunnen prijzig zijn, dus profiteer van fijne kortingen. Deze kun je vaak vinden bij winkels als Blokker en Albert Heijn.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.