Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt

Op zoek naar de nieuwste folder van De Voordeelmarkt? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 8 aug. - 14 aug. 2022. Klik hieronder snel de De Voordeelmarkt folder aan voor alle informatie.

De Voordeelmarkt

De Voordeelmarkt folders

De Voordeelmarkt

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van De Voordeelmarkt. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze De Voordeelmarkt folder is geldig tot zondag 14 augustus.

Bekijk actuele folder

De Voordeelmarkt aanbiedingen

Andere Bouwmarkt winkels in de buurt

Wie zijn wij?

Wij maken van ons voordeel graag jouw voordeel!

De Voordeelmarkt is de vakwinkel waar u terecht kan voor al uw klusartikelen. Denk bijvoorbeeld aan binnen- en buitenverf, behang, laminaat en alle toebehoren zoals schuurpapier, verfkrabbers en verfkwasten. Voor elke klus (en elke portemonnee) is er een geschikt product bij De Voordeelmarkt. Bij De Voordeelmarkt is Prijs-Kwaliteit erg belangrijk.

Ons motto is dan ook: De beste verf voor de laagste prijs!

Wij streven ernaar de beste prijs te hanteren voor uw klusproducten. Dit kunnen wij onder andere realiseren doordat wij grote volumes inkopen. U als klant profiteert hier uiteraard het meest van!

Verder vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed zijn opgeleid en over de juiste vakkennis beschikken. Dit bereiken wij door onze medewerkers regelmatig op cursus te sturen, hierdoor krijgt u altijd het juiste klusadvies.

Naast deze webshop hebben we ook fysieke winkels waar u terecht kan. Wij zijn gevestigd in de volgende plaatsen: Alkmaar, Apeldoorn, Beverwijk, Deventer, Emmen, Nijmegen, Nijverdal, Sittard, Sneek, Texel (Den Burg), Woerden, Zaandam en Zutphen.