Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste sim-only aanbiedingen

aanbiedingen

Helaas, op dit moment zijn er geen sim-only aanbiedingen beschikbaar. Bekijk alle andere aanbiedingen of blader door de nieuwste folders voor de meest actuele folder aanbiedingen. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige sim-only aanbiedingen? Download dan snel onze handige Reclamefolder app , dan heb je voortaan alle folders en aanbiedingen op zak. Je ontvangt dan voortaan automatisch een melding waarmee je flink op sim-only kunt besparen.

Sim Only aanbieding

Wil je geen dure telefoon kopen, maar ben je wel op zoek naar een nieuw abonnement? Dan is Sim Only wat voor jou! Een Sim Only abonnement is namelijk een abonnement zonder telefoon. Op deze pagina vind je alle goedkope Sim Only aanbiedingen. Zo kun je acties van providers zoals Ben, Lebara en Tele2 vergelijken en de beste deal kiezen!

Nieuwe folders

Alle aanbiedingen halen we uit de actuele folders. Dit kunnen folders zijn van Expert, Media Markt en Telecombinatie. Maar ook winkels zoals Primera of Kruidvat hebben soms Sim Only acties! Elke week komen er weer nieuwe folders dus houd hier het actueel aanbod in de gaten. Bij elke aanbieding staat duidelijk een looptijd vermeldt, zo weet je hoe snel je kunt toeslaan. Wil je een actie bewaren? Dat kan heel simpel door in de app de aanbieding op je lijstje te bewaren.

Sim Only aanbiedingen

Op Reclamefolder.nl vind je alle actuele Sim Only aanbiedingen. Zo kun je makkelijk vergelijken en een abonnement vinden dat bij je past. Bij Sim Only betaal je alleen voor data, minuten en sms’jes, waardoor het een stuk goedkoper is dan een abonnement met toestel. Vaak geven providers korting of krijg je meer data voor dezelfde prijs. Dus als je nog tevreden bent over je telefoon maar wel je maandelijkse telefoonkosten omlaag wilt hebben, dan is een Sim Only abonnement zeker wat voor jou. Je kunt er tientallen euro’s per maand mee besparen!

Goedkoopste Sim Only

Voordat je een Sim Only koopt, is het goed om na te denken welk abonnement het beste bij je past. Wil je puur de goedkoopste Sim Only die er is of wil je een Sim Only abonnement met veel belminuten en veel internet? Op deze pagina zie je acties van verschillende providers voorbij komen zoals bijvoorbeeld Ben, Lebara, hollandsnieuwe, KPN, Simyo, Tele2, Vodafone en T-Mobile. Regelmatig hebben providers acties waarbij je gratis MB’s krijgt of geen aansluitkosten hoeft te betalen.

De voordelen van Sim Only

Het grootste voordeel zijn de goedkope maandlasten. Je betaalt alleen voor het abonnement en niet voor een duur toestel. Daarnaast kun je per abonnement kiezen of je een maandelijks of jaarlijks opzegbaar abonnement wilt. Als je een toestel + abonnement koopt is het vaak veel duurder om maandelijks opzegbaar te kiezen. Bij Sim Only is dat voor een veel vriendelijker prijsje te krijgen en heb je zo lekker veel vrijheid. Zo heb je bij Ben al een Sim Only vanaf € 6,50.

Sim Only met nummerbehoud

Als je van een abonnement inclusief mobiel naar een Sim Only gaat bij dezelfde provider hoef je niks te doen. Maar als je overstapt van provider is het goed te checken of je gratis je nummer kunt behouden. Tegenwoordig is dit haast altijd mogelijk en wordt dit voor je geregeld door je nieuwe provider. Ook bieden veel providers aan dat je nieuwe Sim Only pas ingaat op de dag dat je oude abonnement afloopt. Dat is netjes geregeld, want zo heb je geen dubbele kosten!

Smartphone aanbieding

Wil je toch een nieuwe telefoon kopen? Ook dan vind je op Reclamefolder.nl de beste deals! Er is een verzamelpagina met alle telefoon aanbiedingen en er zijn specifieke pagina’s voor alle smartphone acties en alle iPhone acties. Andere tech aanbiedingen kun je natuurlijk ook altijd in de elektronica-folders vinden!

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.