Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Primera

Primera

Primera folders en aanbiedingen

Er is op dit moment geen actieve folder.

Vind een Primera bij jou in de buurt

Vul je postcode in om vestigingen te zien.

Primera is marktleider in de verkoop van tijdschriften, sigaren, Staatsloten, Lotto, Krasloten en rokersbenodigdheden. De kernassortimenten van Primera zijn: tijdschriften, wenskaarten, tabak en kansspelen. Daarnaast verkoopt Primera dagbladen, boeken, rokersbenodigdheden, fotoservice, postzegels, batterijen, snoep, kantoorartikelen, beltegoed, tickets (Ticket box en Paylogic) en cadeaukaarten. Momenteel zijn er ruim 400 Primera winkels door heel Nederland gevestigd. Door al deze winkels verspreid door heel Nederland vind je altijd een Primera bij jou in de buurt. In de Primera folder vind je de vele verschillende producten die Primera aanbiedt. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Primera folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Primera folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Primera folder.

Over Primera

Primera is een Nederlandse gemakswinkel die zich specialiseert in de verkoop van tijdschriften, sigaren, staatsloten, krasloten en rokersbenodigdheden. De kans dat er een Primera in jouw gemeente zit is levensgroot, want er zijn meer dan 500 vestigingen door het land. Een enorm aantal als je beseft dat het bedrijf pas sinds 1991 bestaat. Voor hun speerpunten (tijdschriften, wenskaarten, tabak en kansspelen) weet je dus waar je moet zijn!

Wil je weten waar een Primera bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle Primera locaties.

Primera folder

Elke maand verschijnt de nieuwste Primera folder online. Daarin staan aanbiedingen die betrekking hebben op het uitgebreide assortiment waar Primera voor staat. De vele verschillende producten worden allemaal goed uitgelicht, maar soms gaat de winkel ook voor een special. Zo zijn er ook momenten waarop enkel producten en accessoires rondom telefoons worden aangeboden. Denk hierbij aan hoesjes, opladers, beltegoed en simkaarten.

Door de Primera folder in alle rust door te lezen, mis je niks van het grote aanbod. Door er snel bij te zijn, weet je zeker dat de voorraad nog altijd de artikelen verstrekt die laag in prijs zijn. Ook tijdens speciale sales en outlets.

Primera aanbiedingen

Wie in de folder kijkt, ziet dat Primera aanbiedingen heeft die voor veel variatie zorgen. Zo profiteer je niet alleen door het blaadje (online) door te spitten, maar ook door van hun kranten kortingspas gebruik te maken. Zo krijg je 20% korting op alle dag- en weekbladen. Let wel op dat ze een beperkte houdbaarheidsdatum hebben en niet in combinatie met andere acties te gebruiken zijn.

Wil je alle Primera aanbiedingen als eerste bekijken? Meld je dan aan op Reclamefolder.nl en krijg een melding wanneer de nieuwste folder beschikbaar is. Zo ben je op tijd om voor lage prijzen tijdschriften, tabak en loten in te slaan. Ook mis je zo niks van eventuele sales en outlets.

Primera sales en outlets

Wie tijdens een Primera sale of outlet goedkoop spullen wil aanschaffen, moet goed op de aanbiedingen letten. Zo bespaar je meer dan je denkt en loop je met een glimlach weer de winkel uit.