Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Bruna

Op zoek naar de nieuwste folder van Bruna? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 30 jan. - 12 feb. 2023. Klik hieronder snel de Bruna folder aan voor alle informatie.

Bruna

Bruna aanbiedingen

Andere Boeken, Muziek & Films winkels in de buurt

Bruna - Al meer dan 150 jaar Nederlands grootste boekwinkel

Bruna is één van de langst bestaande Nederlandse winkelketens. Het zal je dan ook niet verbazen dat bijna iedereen in Nederland Bruna kent en er wel eens naar binnen is gestapt. Overal kom je de vestigingen met de naam ‘Bruna’ in herkenbare rode letters tegen. Je kunt er terecht voor een krantje, een kaart, een tijdschrift en nog veel meer. Wat ooit in 1868 begon als een kleine boekhandel en uitgeverij, groeide uit tot een van de bekendste winkelketens van Nederland. Vergeet ook Nijntje en de Zwarte Beertjes pockets niet. Deze zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met de naam Bruna.

Bruna - De bekendste kantoorboekhandel van Nederland

Voor een leuk kaartje, spannend boek of een mooie kalender kun je ‘even naar de Bruna’ gaan. Deze winkelketen met strak ingerichte, overzichtelijke winkels en kiosken is niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten en stations. Iedereen kent het. Bruna verkoopt allerlei tijdschriften, dagbladen, papier- en schrijfwaren, wenskaarten, boeken en multimedia-artikelen. Dankzij dit zeer complete assortiment is Bruna momenteel marktleider.

Er zijn ruim 350 Bruna winkels, verspreid over heel Nederland. Je vindt de vestigingen in winkelstraten in het centrum van steden, waar je zo even binnenloopt. Ook op het station kun je even langs Bruna gaan. De winkels zijn daar vaak iets kleiner en lijken qua opzet wat meer op een kiosk waar je even snel een krantje of een kadootje kunt halen. Bekijk eerst even de aanbiedingen uit de folder op Reclamefolder.nl, voor de beste koopjes.

Als je op zoek bent naar een mooi en spannend boek voor jezelf, of iemand anders, dan kun je bij Bruna je boek online bestellen. Bruna heeft een webshop waar je boeken over allerlei onderwerpen kunt bestellen. In de webwinkel vind je de top 10 en top 100 van bestverkopende boeken van dit moment. Daarnaast is een groot deel van het winkelassortiment ook online verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan kantoorartikelen, cartridges, cadeaubonnen, schrijfwaren, kaftpapier en nog veel meer. Zo kun je het overgrote deel van het Bruna-assortiment gewoon bij je thuis laten bezorgen.

De uitgebreide service van Bruna

Bruna is in de eerste plaats een kantoorboekhandel. Je kunt in de winkel terecht voor een breed assortiment (kinder)boeken, dagbladen, tijdschriften, staatsloten, wenskaarten papier-, en schrijfwaren, cadeaus en schoolartikelen. Dit zijn artikelen die we allemaal regelmatig nodig hebben. Daardoor is Bruna een winkel waar je regelmatig even naar binnenloopt.

In veel Bruna filialen is ook een Post NL-balie met afhaal- en brengpunt gevestigd. Hier kun je postpakketten brengen, afhalen of retourneren tijdens je bezoek aan de winkel. Door de ruime openingstijden van Bruna, is het heel makkelijk om nog even je pakketje op te halen of te brengen. Of neem het mee als je naar je werk gaat en breng het bij één van de filialen op de stations.

Is je rijbewijs bijna verlopen of heb je een pasfoto nodig voor je nieuwe paspoort? Ook dan kun je bij Bruna terecht. Zonder afspraak kun je hier naar binnen lopen en een pasfoto laten maken voor het aanvragen van officiële documenten.

De laatste jaren zijn in veel plaatsen de bankkantoren gesloten. En dat is best onhandig als je je geldzaken het liefst ergens aan een balie wilt regelen. Daarom bieden een aantal Bruna winkels een ING-servicebalie aan waar je je bankzaken kunt regelen. Je kunt daar terecht voor bijvoorbeeld het openen van een spaarrekening, bankrekening, of het storten van geld.

Heb je iets gekocht in de webwinkel van Bruna? Dan kun je dit gratis laten bezorgen bij een filiaal bij jou in de buurt. Binnen 2-4 werkdagen ligt je bestelling dan klaar. Voor deze service hoef je geen verzendkosten te betalen. En bovendien is het makkelijk, omdat je niet thuis hoeft te blijven omdat je een pakketje verwacht. Je kunt het dan gewoon onderweg ophalen, bijvoorbeeld als je uit je werk komt.

Dáárom ga je naar Bruna - 5 goede redenen

Met een naamsbekendheid van 97% hoeven we eigenlijk aan niemand uit te leggen waarom je naar Bruna zou moeten gaan. Er zijn zoveel goede redenen, het is moeilijk om daar de 5 beste van te noemen. Maar we proberen het toch!

1. Bruna is goed bereikbaar

De winkels van Bruna zijn in alle provincies van Nederland gevestigd. Vraag je een overzichtskaart van vestigingen op, dan zie je dat heel Nederland rood is gekleurd. Het is ook heel handig dat er Bruna’s op stations zijn gevestigd, zodat je onderweg even naar binnen kunt lopen voor een krant, tijdschrift of een leuk kaartje voor je collega of vriendin. Bruna is ook een vertrouwd gezicht in winkelstraten van grote en kleine steden, en dat al meer dan 100 jaar!

2. Bruna heeft een zeer compleet assortiment

Als je in de Bruna winkel stapt, dan zie je meteen dat je hier voor van alles terecht kunt. Op overzichtelijke standaards staan tijdschriften, er is meestal een uitgebreide hoek met wenskaarten voor allerlei gelegenheden en ook de tafels met boeken ontbreken niet. Je komt bijna ogen tekort. Alles wat je verwacht van een kiosk of kantoorboekhandel kun je vinden bij Bruna. Van cadeaubonnen tot spannende thrillers, van kalenders tot kinderspellen. Je vindt hier altijd wel een passend cadeautje, of gewoon een leuk boek voor de vakantie. Profiteer dan ook meteen van de speciale aanbiedingen uit de reclamefolder zodat je voordeliger uit bent.

3. Het uitgebreide dienstenpakket van Bruna

Je kunt bij Bruna voor veel meer terecht dan alleen voor boeken, tijdschriften, kaarten of een leuk cadeau. Zo zijn er in het verleden veel postkantoren opgeheven. Er bleef echter wel behoefte aan een aantal diensten waarvoor iedereen vroeger naar het postkantoor ging. In veel Bruna vestigingen bevindt zich dan ook een PostNL balie waar je o.a. pakketjes en post kunt brengen, postzegels kunt kopen en pakketjes op kunt halen. Net als de opheffing van postkantoren, zijn er in het verleden ook veel bankfilialen gesloten. Klanten van de ING-bank kunnen daarom terecht bij Bruna, waar een speciale balie is ingericht voor bankhandelingen zoals het openen van een bankrekening.

4. Bruna heeft de Top 10 en Top 100 van best gelezen boeken

In de Bruna folder kun je snel zien welke boeken uit de Top 10 of Top 100 er in de aanbieding zijn. Met de app van Reclamefolder.nl kun je de folder altijd online bekijken, dus ook als je al in de Bruna staat. In de winkel en online kun je de boeken kopen die behoren tot de best gelezen exemplaren van Nederland. Regelmatig komen er nieuwe boektitels uit, die je via Bruna vooraf kunt reserveren. Zo kun je als een van de eersten het nieuwste boek van je favoriete schrijver/-ster lezen.

5. Leuke e-books en het Bookchoice abonnement

In 2018 nam Bruna Bookchoice over, de abonnementsdienst voor e-books. Bookchoice verving hiermee de bestaande abonnementsdienst Bliyoo. De e-boeken kunnen met een abonnement gedownload worden via de website van Bookchoice. Je hoeft er dus niet speciaal voor naar de Bruna winkel te gaan. In de webwinkel van Bruna kun je ook zonder abonnement je favoriete e-books downloaden. Je bestelt en betaalt het e-book in de webshop, waarna je het boek kunt lezen op een e-reader, tablet en smartphone.

De geschiedenis van Bruna

Bruna bestaat echt al heel lang, namelijk sinds 1868. Ja, je leest het goed. Het is daarmee één van de oudste winkelketens van Nederland. Sinds de opening van de eerste Bruna winkel is er echter veel gebeurd. We zetten hier de belangrijkste gebeurtenissen voor je op een rijtje.

1868 - Albert Willem Bruna neemt een kleine uitgeverij en boek-, papier- en muziekhandel over in Haarlem. Dit wordt de allereerste Bruna vestiging in Nederland.

1891 - Bruna opent spoorwegkiosken op verschillende stations.

1909 - In dit jaar wordt de zaak opgesplitst in uitgeverij A.W. Bruna & Zoon en De Spoorwegboekhandel. De uitgeverij komt onder leiding van Gerard Bruna, de oudste zoon van oprichter Albert Willem. De Spoorwegboekhandel wordt gerund door Hendrik Bruna, de jongste zoon van oprichter Albert Willem.

1945 - Bruna introduceert het Boek van de Maand - een pocket die in de schijnwerpers wordt gezet om de verkoop te stimuleren.

1949 - Het bedrijf is vanaf dit jaar een franchisegever en deze formule wordt vandaag de dag nog steeds door Bruna gebruikt.

1955 - In dit jaar wordt het eerste boek in de Zwarte Beertjes reeks uitgegeven door de uitgeverij. Het logo, het zwarte beertje, is ontworpen door Dick Bruna. De voorloper van deze succesvolle pocketreeks was het Boek van de Maand, waar Bruna in 1945 mee begon.

1996 - Bruna wordt overgenomen door Postkantoren NV, Post NL en ING.

2008 - Bruna bestaat 140 jaar en dat wordt feestelijk gevierd met allerlei leuke acties.

2017 - Bruna komt in handen van de VBK Uitgeversgroep.

2019 - Het hoofdkantoor van Bruna verhuist van Houten naar Amsterdam Zuidoost.

Veelgestelde vragen

1.Waar kan ik de meest recente reclamefolder van Bruna vinden?

De reclamefolder van Bruna vind je het snelst met de app van Reclamefolder.nl. Download deze en je hoeft geen enkele actie of aanbieding meer te missen. Zo kun je lekker besparen.

2. Zijn de aanbiedingen ook geldig bij een filiaal bij mij in de buurt?

De folder van Bruna heeft een landelijke dekking. Dat betekent dat alle aanbiedingen en acties uit deze folder geldig zijn in alle Bruna winkels. Dus ook bij jou in de buurt.

3. Waar vind ik de dichtstbijzijnde Bruna winkel?

Kijk op onze speciale pagina en vind daar de winkel die het dichtste bij is.

4. Ik ga zo naar Bruna, maar wil nog meer boodschappen doen. Welke aanbiedingen zijn er bij winkels in de buurt?

Kijk op Reclamefolder.nl en type je postcode in. Wij laten dan meteen zien welke winkels er bij jou in de buurt zitten. Natuurlijk kun je ook meteen de online folders van deze winkels bekijken, zodat je die ook meteen kunt gaan shoppen.

5.Ik hou niet zo van dat geblader door folders. Waar kan ik snel de meest interessante en actuele aanbiedingen van Bruna zien?

Bij Reclamefolder.nl begrijpen we wat je bedoelt. Daarom hebben we de beste Bruna acties overzichtelijk voor je op een rij gezet, zodat bladeren niet meer nodig is.

Wist je dit al over Bruna?

  • In 2018 bestond Bruna 150 jaar. Dit jubileumjaar werd groots gevierd met allerlei aanbiedingen, een speciale premiumactie, een speciale jubileumpostzegel, 3 nieuwe Feest Nijntjes, een speciale JVH-jubileumpuzzel en nog veel, veel meer.
  • Bij Bruna komen regelmatig beroemde schrijvers, acteurs en bekende sterren langs voor het signeren van boeken. Zo hebben o.a. Karin Slaughter, Stephan Molier, Peter R. de Vries, Kalvijn en Marja Boonstra signeersessies gegeven.
  • De Boekenweek is van oudsher een speciale week voor de Bruna. In deze week worden vaak speciale campagnes gehouden, bijvoorbeeld rondom het lezen van een boek of een speciaal boeken thema.
  • Ook Bruna gaat met de tijd mee. In 2019 gaat Bruna een samenwerking aan met Payconiq, een betaalsysteem voor mobiel betalen wat ook wordt toegepast bij o.a. Dirk, Mitra en DekaMarkt. In ruim 100 winkels van Bruna met dit systeem kunnen klanten met hun mobiele telefoon gaan betalen. Ze moeten daarvoor wel eerst even de app van Payconiq op hun toestel zetten.
  • Het Centraal Museum in Utrecht houdt vanaf november 2019 een expositie over Dick Bruna. Daarin komt aan bod: zijn betekenis voor Utrecht en de relatie die hij met de stad had. We kennen Dick Bruna allemaal als de bedenker van Nijntje. Hij was geboren en getogen in Utrecht en heeft veel grafisch werk voor de stad gemaakt. Hoe de expositie er precies uit gaat zien, is nog niet helemaal bekend. Het is wel zeker dat er een tekening van een huilende Nijntje getoond gaat worden.
  • In het winkelcentrum de Bogaard in Rijswijk staat een Bruna beleveniswinkel. Boeken en tijdschriften zijn hier op thema gerangschikt, er is een leestafel en een kinderhoek met krijtbord.
  • De Bruna aan het Wagnerplein in Tilburg is een echte gelukswinkel. In 2017 is namelijk het winnende staatslot van 30 miljoen euro voor de eindejaarstrekking verkocht in deze winkel.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.