Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van DekaMarkt

Op zoek naar de nieuwste folder van DekaMarkt? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 22 jan. - 28 jan. 2023. Klik hieronder snel de DekaMarkt folder aan voor alle informatie.

DekaMarkt
DekaMarkt

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van DekaMarkt. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze DekaMarkt folder is geldig tot zaterdag 28 januari.

Bekijk actuele folder

DekaMarkt aanbiedingen

Andere Supermarkt winkels in de buurt

DekaMarkt - Verrassend veel voordeel

DekaMarkt is wijdverspreid aanwezig over Midden-Nederland. Van origine een Noord-Hollandse winkel, maar is door de jaren heen naar meerdere plekken uitgebreid, nu zijn er 81 vestigingen van de westkust tot aan de grens met Duitsland. De voorloper van deze grootgrutter was de allereerste moderne supermarkt in Nederland. Grappig detail: de laatste jaren is de sfeer van deze supermarkt doelbewust aangepast zodat de winkel meer aandoet als een grote markthal, oftewel, heel veel versproducten en iedere week heerlijke DeKaMarkt aanbiedingen!

Aanbod DekaMarkt supermarkt

De sfeer, inrichting en het assortiment van deze supermarkt is sinds 2013 meer gelijkend met hoe het er op een gezellige Hollandse markt aan toe gaat. Dat betekent: heel veel versproducten, ambachtelijkheid, persoonlijke benadering, hoge kwaliteit voor een bodemprijs en altijd een verrassend element. Natuurlijk blijft de keten vooralsnog een supermarkt, dus naast de heerlijkste vleesproducten, zuivel, vis, brood, groenten en fruit kun je er ook terecht voor je standaard dagelijkse boodschappen. Veel van de producten die worden verkocht zijn er in biologische uitvoering, dit is te zien aan het groene label op de verpakking en het schapkaartje.

Ook heb je de mogelijkheid om eens in de zoveel tijd je diepvries, voorraad- of kelderkast goed aan te vullen met één van de voordelige grootverpakkingen, want ook daarvoor kun je gewoon terecht bij deze winkel. Ten slotte verkoopt de winkel allerlei drogisterijproducten, zoals tandpasta, crèmes, luiers en biedt een selectie kantoorartikelen aan, zoals pennen, potloden en post-its.

Geschiedenis van de supermarkt

In 1949 opende de heer Dirk Kat de eerste volledige zelfbedieningszaak van Nederland, genaamd de Kijkgrijp. In de jaren na de opening wordt het imperium uitgebreid met pakhuizen en een gezamenlijk inkoopsverbond met andere kruideniers, zodat de grotere inkoop voor lagere prijzen kan zorgen. De keten introduceert in 1955 de eerste moderne supermarkt zoals we die nu kennen, waar ook brood, vlees en groente wordt verkocht. Een aantal van deze filialen worden in 1969 omgedoopt tot DekaMarkt, een naam die is afgeleid van de initialen van oprichter Dirk Kat. In 1986 gaan alle filialen in de keten over op die naam. Sinds 2013 is de keten overgegaan op een geheel nieuwe inrichting die de winkel meer een sfeer van een markt moet geven. Reden hiervoor is de fusie in 2001 met supermarktketen Dirk van den Broek, op deze manier hoopt het concern een breder publiek aan te spreken.

Sfeer, inrichting en visie

Je interesse is vast gewekt door het lezen over de marktsfeer in de DekaMarkt. Wij raden natuurlijk aan om zelf eens een kijkje te gaan nemen in deze gezellige supermarkt, om echt te kunnen beleven wat dat nou betekent, maar een korte sfeerimpressie is natuurlijk nooit weg. Het idee voor de marktbeleving in de supermarkt ontstond toen de supermarkt in een fusie trad met Dirk van den Broek, in de nieuwe gezamenlijke moederonderneming genaamd Detailresult. Zoals velen wel weten is de Dirk een echte budgetsupermarkt, superscherpe prijzen en een simpel, maar doeltreffend uiterlijk in alle vestigingen. Het bestuur van de nieuwe onderneming bedacht in 2012 dat het slim was om naast het ietwat bleke, rechttoe rechtaan budgetconcept van Dirk een vernieuwend concept neer te zetten, waar klanten juist voor de sfeer en gezelligheid naartoe gaan. Zo kan het moederbedrijf voor iedere potentiële locatie bekijken aan welk concept op die specifieke plek het meest behoefte is, de voordelige Dirk of de gezellige Deka, en zo hun klantenbestand maximaal verbreden.

Loop een willekeurige DekaMarkt binnen en het licht en de ruimte zal je direct opvallen. Je wordt begroet door vele kisten vol verse groenten en fruit en een brede muur aan koelschappen voor de meer kwetsbare producten. In sommige filialen kun je een zelfscanner meepakken bij de entree, zodat je handig en snel kunt afrekenen. Ook opvallend is de grote hoeveelheid personeel op de vloer die altijd klaarstaat om je van dienst te zijn waar nodig. De versproducten kun je in papieren zakken doen of in herbruikbare, milieuvriendelijke netjes die de winkel verkoopt. Vaak staan er op meerdere plekken in de supermarkt stands waar je heerlijke blokjes kaas, hapjes of ambachtelijke bakkersproducten kunt proeven. Bij de kassa worden je boodschappen afgerekend door een enthousiaste kassamedewerker en je verlaat de winkel met een fijn gevoel.

Reclamefolder en de beste deals

Zoals de slogan van DekaMarkt al benadrukt: ‘In deze supermarkt is uw euro vele daalders waard’. De aanbiedingen lopen van zondag tot en met zaterdag. Benieuwd welke producten er worden aangeboden in de wekelijkse reclamefolder van de supermarkt? Houd onze website in de gaten om meteen je boodschappenlijstje te kunnen maken als de nieuwste folders worden toegevoegd. Of kies voor extra gemak en download onze Reclamefolder.nl app op je tablet of smartphone. Als je daarin deze supermarkt toevoegt aan je favoriete winkels en je hebt meldingen aan staan, dan krijg je automatisch een bericht wanneer er een nieuwe folder wordt geüpload. Zo ben je één van de eersten die de nieuwste aanbiedingen in kan zien.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf via je computer de folders te bekijken, zet je favoriete winkel in je favorieten en bekijk wanneer je zelf wilt de laatste folders. Ten slotte is het mogelijk om je via onze website in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan krijg je maximaal twee keer in de week een e-mail met de beste deals van je favo winkels.

Spaaracties: sparen voor leuke artikelen

Deze supermarkt zorgt ervoor dat er elk kwartaal een superleuke en handige spaaractie is waar haar klanten voor kunnen sparen door boodschappen te doen, soms bestaan er zelfs meerdere spaaracties naast elkaar! Je krijgt bij iedere €5,- of €10,- aan boodschappen een gratis zegel en als je tijdens deze acties de folders bekijkt, zul je ook veel wekelijkse aanbiedingen tegenkomen waar je extra spaarzegels bij ontvangt. Met een volle spaarkaart krijg je een mooie korting op spaarproducten Een aantal van de voorgaande spaaracties van de supermarkt waren: Disney To Go bakjes, hoogwaardige pannen van het merk WMF en Tefal, boerderij bouwen met Blocks, messensets, dinerbonnen en prachtig servies van het merk Walra.

Met Smaakmakers sparen

Daarnaast kun je lid worden van het langdurige spaarprogramma Smaakmakers. Hiermee spaar je iedere keer dat je boodschappen doet Punten die je kunt inruilen voor kortingen op producten of uitjes, cadeaus en leuke extra's. Spaar voor korting op Berghof messen, korting bij Pathé bioscopen of korting op speelgoed van het mooie merk Janod.

Sparen met Smaakmakers is supergemakkelijk en je hoeft er bijna niets voor te doen. Meld je eerst aan voor het programma, online of in de winkel en ontvang direct je eerste 25 punten cadeau. Dan krijg je een pas waarmee je de Smaakmakers-app kunt downloaden. De pas of QR-code in de app kun je laten scannen bij de kassa of je geeft je code door via de webshop als je online boodschappen bestelt. Dan ontvang je voor elke euro die je uitgeeft 1 Smaakmakers-punt. Tevens zijn er wekelijks vier producten waar je extra punten bij ontvangt. Regelmatig worden er prijsvragen georganiseerd voor alleen Smaakmakers-leden, waarbij je mooie producten kunt winnen, zoals luxe blenders en citruspersen. Verder krijg je op je verjaardag een leuke verrassing en ontvang je 75 extra Punten als je de app gebruikt.

DeKaMarkt vestigingen

In de app en op onze site kun je je postcode invullen en dan zie je direct waar de dichtsbijzijnde DeKaMarkt winkels zitten. Je kunt de vestigingen op de kaart bekijken of simpelweg een plaats kiezen in de alfabetische lijst. Klik je op het filiaal van je keus, dan zie je ook meteen wanneer je langs kunt gaan, de precieze openingstijden worden namelijk bij elke vestiging weergegeven.

Extra service van DekaMarkt

Deze supermarkt probeert het maximale te halen uit de klantbeleving, dat betekent dat ze veel extra services bieden dan alleen de verkoop en levering van boodschappen. Allereerst hebben veel van de filialen een eigen slijterij waar je sterke drank kunt aanschaffen, in een aparte sectie bij de supermarkt. Ook als je online boodschappen bestelt kun je sterke drank toevoegen aan je winkelmandje. Handig als je een feestje hebt!

DekaGebak

Daarnaast heeft de supermarkt online en in het maandelijkse magazine superveel heerlijke recepten, speciaal met seizoensproducten en rekening houdend met de feestdagen. Als je snel iets feestelijks nodig hebt en je hebt geen tijd om zelf iets te maken, dan kun je bij DekaGebak een bestelling plaatsen voor allerlei soorten heerlijke taart en gebakjes. Bestel voor 10:00 vandaag en het is morgenochtend, helemaal dagvers, voor je af te halen bij de broodafdeling van een filiaal naar keuze. Bestel bijvoorbeeld een leuke fototaart: upload meteen een foto, plaats de bestelling en de taart ligt morgen of op een ander moment, dat bepaal je zelf, voor je klaar in de koeling.

Deka Mobiel

Eén van de meest vernieuwende services die deze supermarkt aanbiedt is Deka Mobiel, een prepaid-simkaart voor je telefoon. Deze mobiele telefonieservice verleent superscherpe bel-, sms- en internettarieven en is voor €9,95,- aan te schaffen in de winkel of online. Hierbij ontvang je direct €10,- gratis beltegoed, waar je direct mee kunt bellen, of een handige bundel kunt aankopen voor extra voordeel. Je beltegoed opwaarderen gaat snel via internet of is aan te kopen bij de kassa van iedere vestiging. Je krijgt ook een handige sleutelhanger-pas met een streepjescode, als je die laat scannen bij de kassa als je boodschappen doet dan spaar je automatisch voor extra prepaidtegoed! Bij elke €15,- aan boodschappen ontvang je 1 gratis Prepaidcredit ter waarde van €0,11,-.

Handige mobiele app

De gezelligste supermarkt van Nederland heeft ook een hele handige mobiele app, waarmee je direct een boodschappenlijstje maakt, typ de namen van producten in de app of spreek ze in en het precieze product van jouw uitgekozen merk wordt direct toegevoegd. Je lijstje kun je uitprinten, afvinken, bestellen of delen met bijvoorbeeld je partner die anders altijd het verkeerde meeneemt. Ook kun je supersnel en overal direct boodschappen bestellen en je Smaakmakers-pas toevoegen, zodat je die nooit meer vergeet of kwijtraakt. Met de app verander je ten slotte je smartphone in een echte zelfscanner, voor de snelste kassa-afrekening en het beste zicht op wat je precies uitgeeft aan boodschappen.

Cadeaukaart

Bij deze supermarkt kun je ook een cadeaukaart aanschaffen en weggeven als cadeau. Superleuk als zakengeschenk of als je eens iets speciaals wil doen voor iemand die het niet al te breed heeft. Boodschappen heeft iemand namelijk altijd nodig en zo weet je zeker dat je een cadeau geeft waar gebruik van gemaakt gaat worden en waar iemand zelf van kan bepalen waaraan hij of zij het uitgeeft! Het waardebedrag kun je zelf kiezen, een cadeaukaart is vanaf €5,- aan te kopen, tot €150,-. De kaart zelf is gratis en je kunt de kaart gewoon aanvullen met een bedrag naar keuze wanneer de kaart op is. Ook kun je om het extra feestelijk te maken voor €1,99,- zelf online een cadeaukaart ontwerpen, bijvoorbeeld met een foto of een leuke afbeelding. Na afronden van het ontwerp wordt je gepersonaliseerde cadeaukaart bezorgd in een filiaal naar keuze, je ontvangt een mail wanneer de kaart klaarligt en betalen doe je bij de servicebalie.

Online boodschappen bestellen bij DekaMarkt en laten bezorgen

Natuurlijk kun je bij deze moderne supermarkt ook online boodschappen bestellen, deze service wordt al sinds 2011 aangeboden! Dat maakt deze supermarkt één van de eerste supermarkten in Nederland die online boodschappen bestellen en bezorgen aanbiedt. Je kunt waar en wanneer je wilt boodschappen bestellen en een bezorgmoment kiezen, vanaf maandag tot zaterdag. Bezorgkosten zijn slechts €2,95,- en je kunt met PIN betalen bij de bezorger, direct wanneer je boodschappen zijn afgeleverd en je hebt bekeken of alles compleet is. De supermarkt geeft haar klanten altijd een versgarantie en zorgt dat kwetsbare producten niet onderin de tas komen te liggen, toch is het fijn als je met eigen ogen kunt zien of al je boodschappen heelhuids zijn aangekomen voor je overgaat tot betaling. Voordat je begint met online bestellen moet je op de website eerst je postcode invullen om te checken of de supermarkt in jouw regio wel thuis bezorgt.

De supermarkt geeft om duurzaam ondernemen en is sinds 2019 gestart met bezorging met een 100% elektrisch bezorgvoertuig, de StreetScooter, in de provincie Noord-Holland. Voor alle bezorgroutes geldt dat er door middel van speciale software ieder moment de beste, kortste route kan worden berekend, zodat de CO2-uitstoot of het elektrisch verbruik geminimaliseerd wordt.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.