Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

De'Longhi

De’Longhi is een bedrijf dat huishoudelijke apparatuur ontwikkelt. De’Longhi is vernoemd naar de Italiaanse familie De’Longhi, die het bedrijf hebben opgericht in 1902. Hier vind je alle actuele De'Longhi aanbiedingen.

De'Longhi aanbiedingen

Winkels waar De'Longhi vaak in de folder staat

De'Longhi huishoudelijke apparaten

Noem een huishoudelijk apparaat en De’Longhi heeft het in haar assortiment. Denk aan elektrische kachels, airco’s, spullen voor strijken en alles voor in de keuken. Daarnaast staat bekend De’Longhi bekend haar koffiezetapparaten. Hiervoor is Brad Pitt het internationale gezicht geworden. 

Het aanbod van De’Longhi koffie is groot. Zo heb je koffiemachines voor espresso, Nespresso, koffiemolens, koffiebonen, accessoires, melkschuimers en ga zo maar door. Op het gebied van keukenproducten is De’Longhi ook flink aanwezig. Er zijn bijvoorbeeld airfryers, grills, ovens, waterkokers, ijsmachines, broodroosters, waterkokers en barbecues aanwezig.

De'Longhi aanbiedingen en folders

Wil jij voortaan De’Longhi koffie drinken? Blader dan snel door de folders met De’Longhi aanbiedingen. Dankzij De’Longhi acties profiteer jij van kortingen op De’Longhi producten en betaal je nooit te veel voor mooie Italiaanse huishoudspullen. 

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.