Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Flexa

Verffabrikant Tjallema (moederbedrijf van Flexa) legde in 1923 de basis voor de hedendaagse doe-het-zelfmarkt. Tjallema ontwikkelde namelijk sneldrogende verf voor buiten. Hier vind je alle actuele Flexa aanbiedingen.

Flexa aanbiedingen

Winkels waar Flexa vaak in de folder staat

Flexa is innovatief en duurzaam

Flexa muurverf is er in allerlei soorten kleuren. Voor ieder is er dan ook wel wat wils. Van verschillende tinten rood tot onwijs veel soorten blauw. Zelfs van de kleur wit hebben ze een heel arsenaal in huis.

Flexa wil altijd vooroplopen wat betreft verf. Daarom wordt er jaarlijks een kleurentrendonderzoek gehouden. Dit heet ‘ColourFutures’. In oktober wordt dan dé kleur van het volgende jaar bekendgemaakt. Daarnaast is Flexa erg innovatief, aangezien AkzoNobel duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Denk bijvoorbeeld aan Flexa’s schrobbare muurverf met kleurbehoud.

Flexa app

Weet je niet goed welke kleur je jouw muur moet geven? Flexa heeft verschillende tools om je daarbij te helpen. Met de Visualizer-app zie je bijvoorbeeld in één oogopslag hoe je muur eruit kan komen te zien. De app - die in staat is om muren, meubels en andere zaken in de ruimte van elkaar te onderscheiden - werkt op basis van argumented reality: met slechts één tik op de knop zie je het effect. 

Flexa aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar Flexa acties? Bekijk dan de Flexa aanbiedingen in de folders met Flexa bij verschillende bouwmarkten. Het is immers extra leuk als je jouw Flexa producten met korting kunt scoren. Verft toch niet wat lekkerder, niet?

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.