Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Histor

Histor is een Nederlands verfmerk dat al sinds 1949 bestaat. Hierdoor behoort Histor tot een Nederlands bedrijf dat bij iedereen wel een belletje doet rinkelen. Hier vind je alle actuele Histor aanbiedingen.

Histor aanbiedingen

Winkels waar Histor vaak in de folder staat

Histor: verf A-merk

De naam Histor is afgeleid van Historia Exit, wat ‘het verleden heeft afgedaan’ betekent. Dankzij veel innovaties en goed ondernemerschap is Histor uitgegroeid tot een echt A-merk.

Sinds 2007 is Histor onderdeel geworden van PPG Industries. PPG is dagelijks bezig met het ontwikkelen van verf, coatings en allerhande gerelateerde artikelen. Het hoofdkantoor van PPG zit in de Amerikaanse stad Pittsburgh en het bedrijf is wereldwijd actief. Hiermee weet PPG jaarlijks een miljardenomzet te realiseren. 

Histor doet er alles aan om steeds met nieuwe en verrassende producten te komen die bijdragen aan oplossingen. Zo wordt niet alleen het uiteindelijke resultaat, maar ook de weg daar naartoe aangenaam. In speciale laboratoria wordt bijvoorbeeld elke dag aan de bekende Histor muurverf gesleuteld.

Histor is duurzaam

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Histor. Met een likje verf krijgen oude spullen al snel een tweede leven. Het is immers zonde om dat oude meubelstuk maar meteen weg te gooien. Daarnaast gebruikt Histor duurzame verpakkingen en is er een Histor verfcalculator ontwikkeld. Verf en lak zijn namelijk erg belastend voor het milieu en met dit tooltje kun je precies uitrekenen hoeveel je nodig hebt voor jouw klus. Ideaal!

Histor aanbiedingen en folders

Ben jij op zoek naar alle Histor acties? Bekijk dan de folders van bouwmarkten als GAMMA, Praxis en Karwei met Histor aanbiedingen. Histor producten met korting scoren is natuurlijk net iets lekkerder. Voor zowel de thuis- als professionele consument bieden de Histor producten uitkomt, dus sla meteen je slag.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.