Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Bristol

Helaas, op dit moment staat er geen folder van Bristol voor je klaar met aanbiedingen.

Bristol

Andere Mode winkels in de buurt

Bristol: voordelige schoenen en kleding

Bristol is al jaren één van de leukste en meest verfrissende schoenen- en kledingdiscounters van Nederland. Al sinds de vroege jaren '20 van de vorige eeuw verkoopt de winkel kleurrijke, voordelige en vooral trendy kleding, accessoires en schoenen in alle maten. De collectie loopt al jaren van het allerkleinste maatje tot kinderen van alle leeftijden tot volwassenen van verschillende vormen, groottes en maten. Een speerpunt in het aanbod van de keten is dat álle mensen terecht moeten kunnen bij deze keten. Daarom begint het assortiment aan babykleertjes bij 44 centimeter voor de allerkleinsten en eindigt het assortiment voor volwassenen bij maat 4XL en schoenmaat 51! Voor iedereen die ergens daar tussenin valt is er dus altijd iets aan te schaffen dat goed past en leuk staat.

Het grootste deel van de kleding en schoenen die de keten verkoopt zijn van de meerdere huismerken die speciaal voor het warenhuis worden geproduceerd. Daarnaast is er een standaard collectie met bekendere merken zoals Nike, Puma en Adidas en heeft de keten regelmatig fantastische aanbiedingen betreffende deze fashion brands, waar je tijdens de acties spotprijzen voor betaalt.

Verder vind je hier schooltassen en modieuze handtassen voor dames en heren. Verzorging voor jassen en schoenen, inlegzooltjes en de allerleukste fun-pantoffels in de vorm van dieren of klompen zijn ook aan te schaffen in de winkels. Dit alles natuurlijk voor een bodemprijs die je alleen bij de grootste ketens terugziet, vanwege de grote afname van producten.

Diervriendelijke kleding

Ten slotte heeft Bristol dierenwelzijn en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, het is één van de zeven familiewaarden waarop het beleid van de winkel wordt bepaald. Daarom verkoopt de discounter ook volledig vegan schoenen van het merk Checker, waar geen enkel product afgeleid van dieren in is verwerkt. Ook zal het bedrijf nooit echt bont gebruiken in de kledingstukken, alle bontachtige toevoegingen die je ziet zijn nepbont. Ook is in 2013 het bedrijf gestopt met de verkoop van angorawollen kledingstukken, nadat bekend werd hoe de angora van de konijnen werd gewonnen.

Sportkleding en voetbal

Ook voor de sportliefhebber heeft Bristol een ruim assortiment aan comfortabele, kwalitatieve en voordelige sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires. Kies je favoriete type trainingsbroek, sportlegging of joggingbroek, van één van de voordelige huismerken of van een gerenommeerd sportief merk zoals Nike of Puma. Voor iedere portemonnee is er bij de hippe kledingdiscounter iets te koop dat perfect aansluit bij je persoonlijke wensen. De sportkleding is verkrijgbaar in meerdere materialen, synthetisch, katoen en zelfs licht en ademend bamboe!

Daarnaast biedt de winkel een uitgebreide lijn aan voetbalbenodigdheden. Van voetbalschoenen en scheenbeschermers tot duurzame en kwalitatieve Adidas-ballen waar je heel wat uren voetbalplezier mee kunt beleven. Ook zijn er in dit segment altijd goede aanbiedingen, ook op de grotere merken.

Outdoor fun, festival en kamperen

Als je op reis gaat en een bagagetrolley of koffer nodig hebt is dit de plek om naartoe te gaan. De winkel heeft duurzame trolleys en koffers in meerdere maten, die precies voldoen aan de bagage-eisen gesteld door vliegmaatschappijen. Kies een koffer in een basiskleur of juist één van de zeer opvallende designs zodat je je koffer snel terug kan vinden op de bagageband. Het warenhuis verkoopt daarnaast grote, ergonomische rugzakken voor als je op een actieve of backpack-vakantie gaat.

Voor de kampeerders of festivalgangers is de discounter een supergoede optie om voordelige kampeerspullen van goede kwaliteit op de kop te tikken. Als je helemaal niets aan kampeerbenodigdheden bezit, kun je hier voor een redelijke prijs al je uitrusting aanschaffen. Tenten, slaapzakken, luchtbedden en pompen zijn allemaal verkrijgbaar, let op dat sommige van deze producten alleen online aan te schaffen zijn! Check dus eerst de website voor je je richting de winkel begeeft.

Qua outdoor fun biedt de Bristol keten veel waterspeelgoed. Je vindt hier superleuke opblaasfiguren, banden, luchtmatrassen voor in het water en zwembandjes voor de kleintjes.

Geschiedenis Bristol in Nederland

In 1925 werd in de Ketelstraat in het Belgische Diest een schoenenwinkel geopend, door de broers Albert en Omer Vanaudenhove. Eigenlijk was het al een familiebedrijf, de oprichters zetten de winkel voort die hun grootouders waren gestart als gewone lokale schoenenwinkel en schoenmakerij. In 1947 had de schoenwinkel zo'n grote afzetmarkt dat de eerste fabrieksgebouwen in Diest werden geopend, in 1966 werden die groots uitgebreid. In 1950 werden de eerste Shoe Discount-vestigingen geopend, in Nederland en België. Vervolgens werd in 1991, na meerdere overnames in het buitenland, de eerste stap op de Nederlandse markt gezet met de overname van schoenenketen van Woensel en Bristol. Tegenwoordig vallen de ketens onder Euro Shoe Group, die daarnaast de luxere kledingketen Avance bezit. Voor het moederbedrijf werken in totaal zo'n 2000 werknemers!

Alle ketens die door het nieuwe moederbedrijf waren overgenomen kregen los van elkaar een grote opfrisbeurt. In 2007 was de Bristol-tak aan de beurt, alle vestigingen ondergingen een grote make-over die ze meer uniform moest maken en een meer stijlvolle inrichting moest geven. Ook werden de eerste megastores geopend, je vindt ze in bijvoorbeeld Rotterdam Alexandrium en Den Haag. De make-over zorgde voor een grote toename in klandizie en omzet. De nieuwe formule bleek zo succesvol dat het bestuur in 2017 alle Shoe Discount-filialen werden omgevormd. De onthulling van deze stap werd bekendgemaakt in een hilarisch tv-spotje door één van Vlaanderens leukste en populairste komieken Philippe Geubels. In 2018 begon de grote verbouwing aan alle filialen, die allemaal een uiterlijke upgrade kregen, met een nieuw logo en een nog gezelligere inrichting.

Het geheim van het overeind blijven van de keten wordt door het bestuur en de CEO toegeschreven aan het feit dat het moederbedrijf altijd is blijven investeren in de echte winkels, in plaats van zich blind te staren op de online shop. Bij Bristol is het nog altijd prettig binnenkomen en de vele updates en upgrades zorgen voor een blijvend sterk gevoel in de klantenkring.

Visie en bedrijfsvoering van Bristol

De schoenendiscounter is van oudsher een familiebedrijf en het huidige bestuur en beleid houdt daar zoveel mogelijk aan vast. Dit betekent dat de keten zeven belangrijke waarden nastreeft in alles wat met de onderneming te maken heeft. De belangrijkste waarde is verbinding. Het bedrijf neemt verantwoordelijkheid voor elke laag in de onderneming, van productie tot klantenbinding en motiveert het personeel dat ook te doen. Dan volgt helderheid en transparantie, dit uit zich voornamelijk in de marketing die het bedrijf voert en hoe het personeel wordt opgeleid om met klanten om te gaan.

In de kleding en schoenen die de kledingketen verkoopt komt al naar voren dat inclusiviteit een belangrijke waarde van de keten is. Dat betekent dat echt iedereen zich bij het warenhuis welkom moet kunnen voelen, ongeacht sekse, huidskleur, maat, religie of economische positie. Het bedrijf zorgt ervoor dat al haar filialen voor iedereen bereikbaar en toegankelijk zijn, ook minder valide klanten tellen volwaardig mee. In de winkels neemt het personeel de tijd voor je, geeft zo goed mogelijk advies en denkt met je mee. De keten zegt te ondernemen met respect voor de medemens, klanten en het milieu.

Binnen het team van medewerkers is er ruimte voor verbeteringen, andere meningen en nieuwe handelswijzen uitproberen. Zo probeert het bedrijf de beste ideeën aan te kunnen wenden, een goede verbinding tussen werkvloer en management te houden en op die manier op tijd te vernieuwen om zo goed mogelijk de toekomst tegemoet te gaan. De zevende en laatste familiewaarde die het beleid dicteert is plezier. Shoppen en werken in de winkel moet voor iedereen plezierig zijn, zo bindt het bedrijf de meeste klanten op een fijne manier aan het merk en heeft het tevreden medewerkers die zich iedere werkdag voor 100% inzetten, beter in hun vel zitten en dat uitstralen naar binnen en buiten.

Ten slotte maakt het bedrijf er werk van om verantwoord te ondernemen. Ze laat haar leveranciers een “No Child Labour”-contract tekenen en de partners in de productielanden moeten naast de kwaliteit van de producten ook de werkomstandigheden controleren. Regelmatig worden er mensen van het hoofdkantoor heen gestuurd om zelf in de fabrieken te kijken hoe het er aan toe gaat en de leveranciers worden jaarlijks gescreend op voldoen aan de voorwaarden die het bedrijf stelt.

Verder is het bedrijf begaan met energiezuinig ondernemen, logistiek met lage uitstoot, dierenwelzijn en maakt zich hard voor meerdere goede doelen, waaronder de Make A Wish-foundation en de Stichting Vanaudenhove, die sinds 2002 sociale projecten ondersteunt.

Wil je met een goed gevoel en tegen een goede prijs shoppen, ga dan zeker even naar deze winkel. De ruime keus uit voordelige en kwalitatieve producten in alle soorten en maten, afgewisseld met voordelige A-merken maken de kans groot dat ook jij hier iets vindt dat bij je past. Zelfs als je besluit vandaag niets aan te schaffen kun je geïnspireerd raken door de frisse, originele kledingstukken en het enthousiaste en aardige personeel. Deze keten biedt haar klanten een echte ervaring tijdens het shoppen.

Reclamefolder, acties en deals

Bij deze hippe kledingwinkel kun je er altijd vanuit gaan dat je de beste prijs betaalt voor mooie kleding en schoenen. Je kunt er zowel A-merken als de mooiste kleren van het huismerk voordelig aanschaffen. De winkel brengt iedere week een nieuwe reclamefolder uit met superleuke aanbiedingen, kortingsacties en uitverkopen. Tegen het einde van de kledingseizoenen en rond de start van scholen en Sinterklaas/Kerst heb je de meeste kans op hoge kortingen, maar ook tussendoor zijn er iedere week mooie, stijlvolle en comfortabele schoenen en kledingstukken voor iedere maat voor een zacht prijsje te bemachtigen.

Als je de Bristol reclamefolder goed in de gaten houdt, dan hoef je ook alle extra deals en acties die het bedrijf biedt niet te missen. Je kunt er bijvoorbeeld regelmatig kleding, handtassen en schoenen naartoe brengen, in ruil voor een kortingsbon van €10,- of €20,-. Deze inruilacties zijn vaak in samenwerking met een goed doel zoals Make A Wish, de opbrengst van de ingeleverde kledingstukken gaat dan volledig naar het goede doel.

De beste manier om nooit meer aanbiedingen mis te lopen is door de Reclamefolder app te downloaden op je tablet of smartphone, meldingen aan te zetten en de winkel toe te voegen aan je favorieten. Als je dit hebt gedaan krijg je direct een melding op je apparaat wanneer wij een nieuwe folder online hebben gezet. Ook op je vaste computer kun je op de reclamefolder site meldingen ontvangen voor je favoriete winkels. Vind je al die meldingen veel te veel, dan kun je er ook voor kiezen om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, dat is wat laagdrempeliger met twee e-mails per week die je in je inbox vindt, maar je blijft wel op de hoogte van de beste aanbiedingen, acties en nieuwe folders van je favo winkels.

Het handige van de site en app is dat je er je postcode kunt invullen en dat je automatisch alle Bristol winkels in je buurt op de kaart kunt bekijken. Zo kun je gemakkelijk de winkels die je op je vaste rondje aandoet aan je favorieten toevoegen. Ook kun je dan zien waar de dichtstbijzijnde vestiging is en als je dat filiaal aanklikt beland je op de specifieke pagina waar je direct kunt zien wat de openingstijden zijn. Ga je liever zelf op zoek naar een filiaal in je buurt, dat kan ook! Op de site en in de app staat een lijst van vestigingen per plaatsnaam, op alfabet gesorteerd.

Webshop en bezorgen

Ook deze hippe schoenen- en kledingdiscounter doet tegenwoordig aan online bestellen en thuisbezorgen van kleding. Sommige artikelen die de winkel aanbiedt zijn zelfs exclusief online te koop. Online bestellen is heel gemakkelijk, het bestelproces is duidelijk en een voordeel is dat je geen account hoeft aan te maken om te bestellen. Handig is het wel, je kunt makkelijk je bestellingen in de gaten houden, je gegevens opslaan voor een volgende bestelling en verlanglijsten maken.

Betalen in de Bristol webshop doe je met je creditcard of via iDEAL. Je pakketje kun je bij je thuis laten bezorgen of in de winkel afhalen. In de winkel afhalen is altijd gratis, voor thuisbezorging betaal je tot €25,- verzendkosten van €3,99. De levertijd naar een privé-adres is minimaal 2 werkdagen, voor ophalen in de winkel geldt een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Ook Duitse shoppers kunnen via de website bestellen, zij betalen altijd €7,50 bezorgkosten naar een Duits adres.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.