Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders C&A

C&A

Helaas, op dit moment staat er geen folder van C&A voor je klaar met aanbiedingen.

C&A

Andere Mode winkels in de buurt

C&A is er voor iedereen

Deze Nederlandse moderetailer kan buigen over een hele rijke historie. Jarenlang is dit familiebedrijf al toonaangevend op het gebied van mode. De modeketen staat dan ook bekend om zijn betaalbare confectiekleding voor een bijzonder groot publiek.

Collecties zijn afgestemd op het dagelijks leven

Bijna niets is zo veranderlijk als de mode en C&A gaat daar al 170 jaar effectief mee om. Voor iedere leeftijd heeft deze winkel frisse en moderne kleding te bieden. En dat allemaal voor een betaalbare prijs en een prima kwaliteit. Natuurlijk heeft deze retailer ook prachtige kleding voor speciale momenten en unieke gelegenheden. De uitgebreide collectie in de winkels verandert doorlopend, zodat je als klant altijd een ruime keuze hebt uit de nieuwste outfits. De kledingcollecties zijn onderverdeeld in tien verschillende eigen merken. Ieder merk staat daarbij voor een bepaalde leeftijdscategorie. Daarbij heeft elk merk weer zijn eigen stijl en uitstraling geïnspireerd op de bijbehorende levensfase. C&A heeft als missie dat iedere klant kleding kan vinden die mooi staat en waar je je comfortabel in voelt.

Een folder met de mooiste en voordeligste aanbiedingen

Iedere twee weken brengt C&A een folder uit met uiterst aantrekkelijke aanbiedingen. In deze folder vind je alle kleding die op dat moment in de aanbieding is. De korting op deze kleding begint bij dertig en kan oplopen tot meer dan zeventig procent. Natuurlijk is de collectie in de C&A folder altijd afgestemd op het bijpassende seizoen. Naast de ‘gewone’ folder geeft de winkel ook het zogenaamde ‘Look Book’ uit. Het Look Book verschijnt maandelijks en is er zowel voor kinderen als volwassenen. Er staan geen aanbiedingen in, maar er wordt een bepaalde collectie gepresenteerd. Zo raak je vanzelf geïnspireerd door de modieuze kleding van de modeketen. Zowel het Look Book als de folder kun je ook online inzien en op deze manier kleding bestellen. Uiteraard profiteer je online van dezelfde korting als in de winkel.

Het is altijd leuk dat je direct op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen van C&A. Als je de Reclamefolder app downloadt van Reclamefolder.nl krijg je altijd de nieuwste folders te zien. Je krijgt namelijk direct een berichtje op je smartphone zodra de nieuwe folder verschenen is. De app is ook heel handig als je de dichtstbijzijnde winkel zoekt. Je vindt jouw C&A filiaal via de app in een handomdraai.

Wat zijn de belangrijkste redenen om bij C&A te kopen?

Bij deze winkel gaat men uit van vijf kernwaarden, te weten:

 • Passie voor de klant
 • Verantwoordelijk en betrouwbaar
 • Samen leveren
 • Integriteit
 • Volledige inzet

Deze vijf kernwaarden zijn de richtlijn voor de werkwijze van het personeel in de winkel. Als je hier iets koopt, mag je van de medewerkers verwachten dat je uitstekend en deskundig geholpen wordt. Je wordt hier dan ook zeker niet met een kluitje in het riet gestuurd. Daarnaast is de collectie van C&A altijd up to date en zal er niet snel een ‘nee’ verkocht worden. Er wordt door het bedrijf altijd gezocht naar talentvolle medewerkers die het leuk vinden om met klanten om te gaan. Via diverse interne trainingen wordt het personeel opgeleid tot medewerkers die precies weten wat er in de klant omgaat.

Tien krachtige eigen merken

Baby- en peuterkleding vind je bij deze winkel onder het merk Baby Club. Wordt jouw kind al wat ouder dan kun je heel goed uit de voeten met Palomino. Palomino kenmerkt zich door de ruime keuze, waardoor kinderen op deze leeftijd hun eigen stijl kunnen ontdekken. Gaat je kind richting de tienerleeftijd? Dan heb je een ruime keuze uit het merk Here & There. In deze leeftijd willen kinderen er graag ‘bij horen’ en de kleurrijke collectie van Here & There zal daar zeker bij helpen. Voor de jongvolwassenen heeft deze retailer het merk Clockhouse. Dit merk is: eigentijds, veelzijdig, authentiek en heeft bij iedere stemming een bijbehorende kledingstijl. De sporters onder ons kunnen bij deze winkel sportieve kleding van het merk Rodeo kopen. Altijd handig als je naar het strand of de sportschool gaat. Je hebt altijd wel kleding nodig die tijdloos is en daar speelt C&A handig op in met het merk Canda. Daarnaast kun je in deze winkel speciale dameskleding kopen van de merken Yessica en Your Sixth Sence. De mannen kunnen hun keuze maken uit de merken Angelo Litrico en Westbury.

Elke dag is een belevenis in de winkels van C&A

De filialen van C&A vind je over de hele wereld en zijn verdeeld in algemene winkels en speciaalzaken. Op dit moment heeft deze retailer bijna 1600 winkels en er komen steeds weer nieuwe bij. Het is dan ook bijna onmogelijk dat er bij jou in de buurt geen filiaal te vinden is. De winkels kenmerken zich door een gastvrije sfeer en vriendelijke uitstraling. Daarnaast herken je deze direct aan de lichte en moderne look. Voor de mensen die niet graag naar een fysieke winkel gaan, heeft het bedrijf ook een oplossing. De webshop van C&A is namelijk bijzonder uitgebreid en bestellen doe je via enkele muisklikken. Op deze manier heb je jouw favoriete kleding vaak binnen een dag al in huis. Via ‘Click and Collect’ is het ook mogelijk om de online bestelde kleding naar het dichtstbijzijnde filiaal te sturen.

Heel veel verschillende soorten winkels

C&A is voortdurend bezig met innoveren en daarom heeft het bedrijf diverse soorten winkels. Sinds 2013 zijn er de zogenaamde ‘Flagship Stores’. In deze winkels vind je het dagelijks leven terug in de inrichting. Zo worden er bijvoorbeeld fietsen gebruikt als kledingrekken en vind je parkbankjes in de paskamers. Ben je alleen op zoek naar kinderkleding? Ga dan naar de speciale Kids-winkel. Aangezien kinderen vaak met hun moeder kleding kopen, heeft het bedrijf ook Kids & Women-winkels. Het merk Clockhouse staat midden in de samenleving en daardoor zijn er filialen die alleen dit merk verkopen. Wil je graag kiezen uit de meest uitgebreide collectie die er is? Dan is de XL-winkel net iets voor jou. Voor de liefhebbers van lingerie heeft C&A ook speciale lingeriewinkels. Kortom: er is altijd wel een winkel in de buurt waar jij terechtkunt.

Al zes generaties lang een echt familiebedrijf

De historie van C&A begint in feite al in 1671 als voorouders van de grondleggers van het huidige bedrijf beginnen met de verkoop van linnen. Meestal brengen zijn hun waren aan de man in het noorden van Nederland, totdat de broers Clemens en August Brenninkmeijer een eigen textielopslag beginnen in Sneek. De oprichting van C&A is dan een feit.

1841 – De broers Clemens en August Brenninkmeijer beginnen met een opslagplaats voor hun textiel in Sneek. Zo hoeven ze minder vaak heen en weer te reizen naar Duitsland om stoffen op te halen.

1860 – De broers openen een winkel in confectiekleding in dezelfde plaats.

1881 – Er wordt een tweede winkel geopend in Leeuwarden. Deze worden al snel gevolgd door twee winkels in Amsterdam.

1896 – De kinderen van Clemens en August nemen de winkels over.

1911 – Het bedrijf vestigt zich nu ook in het buitenland. Op Alexanderplatz in Berlijn opent het de eerste Duitse vestiging. Op Alexanderplatz is heden nog steeds een filiaal gevestigd.

1922 – De retailer vestigt zich naast Duitsland nu ook in Groot Britannië. Daarnaast biedt het de mogelijkheid aan om kleren te kunnen ruilen.

1933 – Het bedrijf begint met het maken van reclamespotjes in de bioscoop en op de radio.

1941 – De modeketen begint met zelfbedieningservice.

1944 – In de Tweede Wereldoorlog zorgt het bedrijf ervoor dat Poolse joden en Russische krijgsgevangenen in de winkels kunnen werken. In 2016 zal over de geschiedenis van het bedrijf in het Derde Rijk een boek verschijnen.

1948 – Het bedrijf vestigt zich nu ook buiten Europa. De eerste vestiging in Amerika is een feit.

1963 tot 2009 – C&A opent winkels in België, Frankrijk, Zwitserland, Luxemburg, Spanje, Oostenrijk, Portugal, Ierland, Tsjechië, Polen, Ierland, Hongarije, Rusland en Turkije.

1999 – Wegens dalende verkoopresultaten trekt het bedrijf zich terug uit Groot Britannië. Er wordt wel een nieuwe winkel geopend in Mexico.

2005 – De retailer opent het eerste XL- filiaal.

2006 – Opening van de duizendste winkel.

2007 – De modeketen gaat de Chinese markt op en opent een filiaal in Shanghai.

2009 – Wereldwijd is het concern de grootste verkoper en afnemer van biologisch katoen.

2017 – C&A heeft ruim 140 filialen in Nederland en 1575 winkels wereldwijd. Het bedrijf heeft meer dan 35.000 medewerkers in dienst en is eigendom COFRA Holding Ag.

Veelgestelde vragen

1. Ik heb een leuke aanbieding gezien in de folder. Hoe weet ik waar de dichtstbijzijnde winkel is?

De voor jou dichtstbijzijnde winkel vind je heel gemakkelijk in het overzicht online. Kijk ook direct even naar de openingstijden, want het zou vervelend zijn als je voor een gesloten deur komt te staan.

2. Hoe weet ik wanneer de nieuwste aanbiedingen in de winkel liggen?

Door de app van Reclamefolder.nl te downloaden, ontvang je direct de nieuwste folder met de nieuwste artikelen en de leukste aanbiedingen. Zodra er een nieuwe folder uit is, krijg je een berichtje op je smartphone.

3. Ik kan niet altijd van alle aanbiedingen gebruik maken, omdat ik de folder niet altijd in de brievenbus krijg. Is hier een oplossing voor te vinden?

Jazeker is hier een oplossing voor. We zeiden al dat je onze app kunt downloaden, maar je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Reclamefolder.nl. Je ontvangt dan alle aanbiedingen per e-mail.

4. Ik wil een aanbieding kopen, maar deze is al uitverkocht. Wat nu?

Het is soms mogelijk dat de aanbieding nog wel in een ander filiaal te koop is. Via ons winkeloverzicht kun je direct een ander filiaal vinden. Ook is het vaak nog mogelijk dat de aanbieding online nog wel te koop is.

5. Kan ik mijn bestelling ook naar een winkel laten sturen?

Dit kan tegen betaling van €1,95 en dit noemt men Click and Collect. Bij een bestelling van meer dan €49,- is dit gratis. Je kunt de kleding direct in de betreffende winkel passen en eventueel ook retourneren.

6. Ik wil mijn bestelling betalen met een creditcard. Is dit ook mogelijk?

Er zijn veel mogelijkheden om te betalen bij C&A. Als je wilt betalen met een creditcard, dan kan dit met American Express, Mastercard en Visa. Daarnaast kan je betalen via een factuur, iDEAL of PayPal. In de winkels kun je vanzelfsprekend ook nog steeds contant betalen.

Wat je nog niet wist over C&A

 • In 1881 kostten damesmantels bij C&A evenveel als het gemiddelde weekloon van een arbeider. Dit klinkt veel, maar in die tijd was het een zeer betaalbare prijs. Bij andere kledingwinkels was de prijs van een damesmantel drie keer zo hoog.
 • Aan de reclamespotjes van het bedrijf hebben veel bekende Nederlanders meegewerkt, zoals: Johnny Kraaykamp, Rijk de Gooijer, Ellemieke Vermolen, Jan Smit, Frans Molenaar en Dyanne Beekman.
 • Zangeres Fergie van de popgroep Black Eyed Peas had in 2009 haar eigen collectie van het bedrijf in Mexico. In 2010 kreeg de Mexicaanse actrice en zangeres Thalia deze eer. In 2010 was het de beurt aan de Amerikaanse zangeres en actrice Selena Gomez.
 • C&A is nog steeds in bezit van de familie Brenninkmeijer die alle aandelen bezit, verdeeld over 68 familieleden. Alleen familieleden met een hoge functie binnen het bedrijf zijn in het bezit van aandelen en deze kunnen niet geërfd worden.
 • Voor het stimuleren van gebruik van honderd procent biologisch katoen, ontvangt de retailer in 2010 de Duitse duurzaamheidsprijs.
 • Het bedrijf heeft een samenwerkingsverband met de stichting Waterfoot Print Network. Hiermee wil men de watervoetafdruk in de textielindustrie verbeteren.
 • C&A is één van de grootste modebedrijven in Brazilië. Zo leverde het onder meer kleding voor het Braziliaanse Olympisch team.
 • Per dag bezoeken wereldwijd meer dan twee miljoen klanten een winkel van C&A. In de grootste winkels kun je altijd kiezen uit meer dan twintigduizend artikelen die opgedeeld zijn in meer dan tweehonderd productgroepen.