Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwste folders KlusWijs

KlusWijs

Op zoek naar de nieuwste folder van KlusWijs? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 26 sep. - 9 okt. 2022. Klik hieronder snel de KlusWijs folder aan voor alle informatie.

KlusWijs

KlusWijs folders

KlusWijs

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van KlusWijs. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze KlusWijs folder is geldig tot zondag 9 oktober.

Bekijk actuele folder

KlusWijs aanbiedingen

Andere Bouwmarkt winkels in de buurt

Over KlusWijs

KlusWijs is de jongste doe-het-zelf-keten van Nederland. Wij leveren hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en een enorme dosis kennis van onze ondernemers. We gaan mee met het prijsniveau van de grote bouwmarkten maar dan wel met het assortiment en kennis van de specialisten. In een aantal van de KlusWijs bouwmarkten vind je ook een shop-in-shop van KW Wonen, gespecialiseerd in woninginrichting.

Momenteel kent KlusWijs een hoofdkantoor te Apeldoorn en 38 winkels verspreid over het land. Winkels die allemaal worden gedreven door ondernemers met passie. De ondernemer en zijn team maken daadwerkelijk het verschil. Niet alleen een winkel waar je even gaat halen wat je nodig hebt, maar zeker ook waar je terecht kunt voor al je klusvragen, interieurstylingvragen of als je een klus uit handen wilt geven, want zonder problemen voeren wij de klus graag vakkundig voor je uit, met onze eigen mensen. Alles dus in één vertrouwde hand, net zoals de app van Reclamefolder

KlusWijs aanbieding

Natuurlijk heeft KlusWijs mooie aanbiedingen in petto. Zo scoor je de ene keer bijvoorbeeld verf met korting en de andere keer weer iets anders. Je ziet een mooi overzicht in de KlusWijs folder.

Ons credo: maak van je huis een thuis

De vakkennis van onze ondernemers en hun teams wordt maandelijks ververst. Zo is iedereen binnen KlusWijs op de hoogte van de nieuwste producten en ontwikkelingen en kunnen wij je altijd voorzien van een goed en eerlijk advies. Deze kennis en juist ook de vaak zeer lange historie van de KlusWijs ondernemer geeft vertrouwen. En dat is belangrijk als je onze adviezen opvolgt of de klus volledig door ons laat uitvoeren. Uiteraard wil je voor dit alles ook niet meer betalen dan elders. Daarom staan wij achter onze belofte: Vakkundig, Vertrouwd, Voordelig!

Kom langs in één van onze KlusWijs winkels en overtuig jezelf! Graag tot snel!

Over KW Wonen

KW Wonen, gespecialiseerd in woninginrichting, heeft een shop-in-shop in 8 KlusWijs bouwmarkten en een stand-alone winkel in Apeldoorn.

Wat doet KW Wonen?

Bij KW Wonen kun je terecht voor je complete woninginrichting. Wij hebben alles wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw interieur. Denk hierbij aan raamdecoratie en gordijnen, vloeren en karpetten, verf en behang, kasten op maat, verlichting, meubels en woonaccessoires. In onze winkels vind je interieurstylisten die jou helpen met het creëren van een interieur waar jij blij van wordt. Je kunt de klus natuurlijk zelf uitvoeren, maar bij al onze winkels staat er ook altijd een klussendienst klaar die alle klussen uit handen kan nemen. Bij KW Wonen kun je dus je woning compleet laten stofferen (muren, ramen of vloer) én inrichten aan de hand van een deskundig interieuradvies. Wij hebben een breed aanbod producten van instapniveau tot professioneel waardoor je altijd bij ons terecht kunt of je nu een groot of klein budget hebt.