Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Lucardi

Lucardi

Lucardi folders en aanbiedingen

Vind een Lucardi bij jou in de buurt

Vul je postcode in om vestigingen te zien.

Lucardi is een landelijke juweliersketen met meer dan 90 vestigingen en een webshop. Bij Lucardi kan je terecht voor zilveren en gouden sieraden, byoux, geschenkartikelen en uiteraard horloges. Naast merken als Festina, Casio en Pulsar vind je bij Lucardi ook trendy nieuwe merken als Jetset en Axcent. Het is mogelijk om bij Lucardi jouw oude gouden artikelen in te ruilen. Daarnaast verzorgt Lucardi ook reparaties van sieraden en horloges en is het mogelijk om er oorbellen te laten schieten. Naast de service voor reparatie geeft Lucardi de mogelijkheid uw naam of een mooie tekst in een van uw sieraden te laten graveren. In de Lucardi folder staan de leukste en mooiste cadeaus voor de mooiste deals, wanneer je bij Lucardi voor 18.00 uur besteld dan heb je jouw sieraad de volgende dag al in huis. Op Reclamefolder.nl heeft u de mogelijkheid om Lucardi folders eens rustig terug te lezen. Ook kunt u zich aanmelden om zo een bericht te ontvangen wanneer de nieuwste Lucardi folder voor u beschikbaar is. Zo mist u nooit een actie uit de Lucardi folder.

Over Lucardi

Lucardi is een landelijke juweliersketen, die sinds 1986 het beste aanbod op gebied van sieraden, horloges en geschenken voorschotelt. Met meer dan 90 vestigingen door heel Nederland en hun eigen webshop weet je zeker dat je er voor alle modeaccessoires terecht kunt.

Maar dat is niet alles. Het is mogelijk om bij Lucardi oude gouden artikelen in te ruilen. Daarnaast verzorgen ze ook reparaties van sieraden en horloges en is het mogelijk om er oorbellen te laten schieten. Naast de service voor reparatie geeft Lucardi de mogelijkheid uw naam of een mooie tekst in een van uw sieraden te laten graveren

Wil je weten welke van de 90+ Lucardi winkels het dichtst bij jou in de buurt zit? Bekijk dan hier het complete overzicht van alle locaties in jouw omgeving.

Lucardi folder

Wanneer de Lucardi folder online verschijnt, is er een groot assortiment van verschillende sieraden en andere accessoires te bekijken. Niet zo gek, want bij Lucardi vind je zilveren en gouden sieraden, byoux, geschenkartikelen en uiteraard horloges. Naast merken als Festina, Casio en Pulsar vind je bij Lucardi ook trendy nieuwe merken als Jetset en Axcent. 

In de Lucardi folder staan alle grote merken dan ook voor een nette prijs met goede aanbiedingen weergegeven. Lees deze dus in alle rust door, om alle Lucardi aanbiedingen te ontdekken en zo flink wat geld te besparen.

Lucardi aanbiedingen

Wie hun folder wel eens heeft gezien, weet dat bij Lucardi aanbiedingen eerder regel dan uitzondering zijn en de acties voor het oprapen liggen. Wie iets voor zichzelf zoekt of juist naar de leukste en mooiste cadeaus voor de mooiste deals op zoek is, hoeft niet per se naar de winkel te gaan. Door online te bestellen heb je de mooiste artikelen de volgende dag in huis (mits voor 21:00 besteld). Ook hoef je geen verzendkosten te betalen als je bestelling boven de 39,99 euro uitkomt.

Wil je Lucardi aanbiedingen als eerste zien en zo op tijd jouw slag slaan tijdens hun sales en outlets? Dat kan! Door je op onze site aan te melden, krijg je een melding wanneer de nieuwste Lucardi folder beschikbaar is. Zo mis je nooit een actie.

Lucardi sales en outlets

Lucardi heeft regelmatig een sale, waarbij de kortingen hoog oplopen. Sieraden voor de helft van de prijs of 2+1 gratis is daarbij geen uitzondering. Loop dus gerust de winkel binnen om je te laten adviseren en zo te profiteren van de Lucardi sale!