Folders van 250+ winkels
Meer dan 50.000 aanbiedingen
Alles in één account

Nieuwe folders van Mitra

Op zoek naar de nieuwste folder van Mitra? Wij hebben altijd de laatste voor je klaar staan. De recentste folder is geldig van 22 mei - 4 jun. 2023. Klik hieronder snel de Mitra folder aan voor alle informatie.

Mitra
Mitra

Bij ons vind je altijd de nieuwste folders en aanbiedingen van Mitra. Bekijk de folder en mis geen enkele aanbieding. Bespaar direct en bekijk de folder.

Deze Mitra folder is geldig tot zondag 4 juni.

Bekijk actuele folder

Mitra aanbiedingen

Andere Supermarkt winkels in de buurt

Vind een Mitra bij jou in de buurt

Veelgestelde vragen

1. Welke aanbiedingen zijn er deze week bij Mitra?

In de Mitra-folder kun je vinden welke aanbiedingen er deze week zijn.

2. Biedt Mitra ook online winkelen aan?

Ja, Mitra biedt online winkelen aan via de Mitra-website. Je kunt een breed assortiment aan dranken online bestellen en ervoor kiezen om ze thuis te laten bezorgen of op te halen bij een Mitra-winkel naar keuze.

3. Hoe vaak wordt de Mitra-folder uitgebracht?

De frequentie van de Mitra-folder kan variëren. Over het algemeen wordt de Mitra-folder meerdere keren per jaar uitgebracht, meestal in lijn met seizoensgebonden aanbiedingen en speciale gelegenheden zoals feestdagen. Zorg ervoor dat je de folder regelmatig bekijkt om op de hoogte te blijven van de lopende aanbiedingen.

4. Wat staat er in de folder van Mitra?

De Mitra-folder bevat doorgaans een overzicht van de huidige aanbiedingen en promoties bij Mitra. Het kan informatie bevatten over speciale prijsverlagingen op verschillende dranken, nieuwe producten, exclusieve releases, proeverijen en andere interessante acties. Daarnaast kan de folder ook tips, recepten en inspiratie bieden op het gebied van dranken.

5. Hoe lang duren Mitra aanbiedingen?

De duur van Mitra acties kan variëren. Sommige acties zijn slechts voor een beperkte periode geldig, zoals een week of een maand, terwijl andere acties mogelijk langer duren. De exacte geldigheidsduur van elke actie wordt vermeld in de Mitra-folder.

Alle folders en aanbiedingen altijd op zak? Download de Reclamefolder app!

IOS storeandroid store
app_download_image

De app van Reclamefolder.nl

Met de reclamefolder app mis jij nooit meer een folder of interessante aanbieding van jouw favoriete winkel en merk! Dagelijks bekijk je gemakkelijk meer dan 50.000 aanbiedingen en 250 folders via de app. Download de reclamefolder.nl app en profiteer nu mee.